Vrchlabí – Příbram 0:2 (kon.) | Letňany – Tábor 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Chomutov 1:3 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:1 (kon.) | Kobra – Cheb 3:2 (2:0 po s.n.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 7:6 (po pr.)
Opava – Nový Jičín 7:2 (kon.) | Benátky n/J – Řisuty 5:2 (kon.) | Šumperk – Havířov 1:2 (1:3 po s.n.)
SHKM Hodonín – Havlíčkův Brod 5:1 (kon.) | Žďár n/S – Vyškov 1:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Písek 5:3 (kon.)
Technika Brno – Vel. Meziříčí 2:3 (kon.)
konec
Technika Hockey Brno
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HHK Velké Meziříčí
Středa 07.02.2024, 18:30 • Hokejové haly dětí a mládeže • 2. liga skupina Východ • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:15 Vítězslav BROŽ - 2:3
     
    43:15
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Jenže hosté jdou v úvodu třetí dvacetiminutovky do hubeného vedení po pěkné souhře. Slabý poslal z pravého kruhu černou gumu na druhou stranu. Tam se nacházel nepokrytý VÍTĚZSLAV BROŽ, jenž forhendem posílá kotouč do odkryté části domácí klece, 2:3. Asistence: Petr Slabý a Miroslav Juda.
    30:40 Miroslav JUDA - 2:2
     
    30:40
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Zápletka by byla, v polovině zápasu je srovnáno. MIROSLAV JUDA dostal přihrávku na vrchol pravého kruhu a forhendem zamířil přesně k pravé tyčce branky domácího celku, 2:2. Asistence: Vítězslav Brož.
    26:27 Viktor BURIAN - 2:1
     
    26:27
    Velké Meziříčí vstřelilo branku!
    Jenže hosté rychle snižují náskok Techniky na rozdíl jednoho gólu. VIKTOR BURIAN dostal po odrazu puk na útočnou modrou od Dolníčka, najel si před gólmana Sov a pak poslal forhendem černou gumu pod břevno, 2:1. Asistence: Matěj Vovsík a Zdeněk Vedral.
    23:11 Sebastian BARTES - 2:0
     
    23:11
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí jdou v úvodu druhé periody do dvoubrankového náskoku. Remta poslal touš na modrou. Tam byl najetý SEBASTIAN BARTES, jenž si najel před brankáře a poslal v jízdě forhendem touš nad jeho beton. Asistence: Jiří Remta.
    10:47 Tomáš PIGL - 1:0
     
    10:47
    Technika právě vstřelila branku!
    Technika jde do vedení v úvodu prvního dějství. Erik Pospíšil si najel před brankáře Judu, ale svůj nájezd nedotáhl do úspěšného konce. Puk se dostal za branku a odtud je právě Pospíšil poslal rychle na vrchol pravého kruhu. Tam se nacházel osamocen TOMÁŠ PIGL, který forhendem prostřelil rozhozeného brankáře hostů, 1:0. Asistence: Erik Pospíšil.

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 11. T. Pigl (Pospíšil), 24. Bartes (Remta) – 27. Burian (Vovsík, Vedral), 31. M. Juda (Brož), 44. Brož (Slabý, M. Juda)


    Technika Hockey Brno: Šurý (Nešpůrek) – Úlehla, M. Dufek, Fajmon, K. Holík, Remta, Kališ, Fornál – Račický, Benýšek (C), Martinec – Pospíšil (A), T. Handl, T. Pigl – Bartes, Harmim, Vach – Masař, Trögner, Čermák.
    Trenér: Martin Stloukal

    HHK Velké Meziříčí: J. Juda (P. Juda) – Trnka, Slabý (A), M. Chvátal, Vovsík, D. Dolníček II, Ambrož (C), Kochánek – Paleček, Burian, Doležal – Vedral, Báťa, M. Juda – Brož, Lašák, Michalčuk – Kuba, P. Švejda, Juráň (A).
    Trenér: Jiří Adam

    Rozhodčí: František Held – Tomáš Kučera, Dominik Viskot
    bahis siteleri