Německo – Česko 1:3 (kon.)
konec
Německo
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Česko
Středa 07.02.2024, 15:00 • Stimo Arena - tréninková hala, Kloten (SUI) • Turnaj pěti (U20)
Partner:
    59:14 Vojtěch HRADEC - 1:3
     
    59:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za pukem, který bekhendovou žabkou z obranného pásma vyhodil Volas, vyrazil VOJTĚCH HRADEC a pohodlně do prázdné brány zpečetil české vítězství po pouhé čtvrtminutě německé power-play. Asistence: Patrik Volas.
    38:35 Jakub EHRENBERGER - 1:2
     
    38:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prakticky ve shodném čase jako v první třetině naši hráči otáčejí skóre a opět byl základem vyhraný souboj Jaromíra Péreze u mantinelu. Z jeho přihrávky zpoza brány prostřelil švihem k tyči všechny překážky z mezikruží jeho spoluhráč z Liberce, obránce JAKUB EHRENBERGER. Asistence: Jaromír Pérez.
    18:32 Miroslav HOLINKA - 1:1
     
    18:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mezi kruhy si najel MIROSLAV HOLINKA na přihrávku Jaromíra Péreze, který byl důrazný u mantinelu na pravém křídle, a švihem prostřelil Pertucha. Je vyrovnáno. Asistence: Jaromír Pérez a Matěj Maštalířský.
    2:57 Timo RUCKDÄSCHEL - 1:0
     
    2:57
    Německo právě vstřelilo branku!
    Brandl přejel útočnou modrou čáru a jeho pěknou zadovku v rychlosti využívá k přesné střele z levého křídla TIMO RUCKDÄSCHEL. Asistence: Linus Brandl a Lukas Kopietz.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 3. Ruckdäschel (Brandl, Kopietz) – 19. Holinka (Pérez, Maštalířský), 39. Ehrenberger (Pérez), 60. Hradec (Volas)


    Německo: Pertuch (Hümer) – Mayer, Peukert, Kühnhauser, Vladělščikov, Seidel, Kukuk, Homann, Burghard – Kopietz, Brandl /C/, Ruckdäschel – Jakovlev, Thal, Fischer – Focks, Rieke, Scheibengraber – Salhi, Schiling, Tripcke
    Trenér: Abstretter

    Česko: Hambálek (Kavan) – Volas, Svoboda, Samson, Beran, Hamrla, Vandas, Ehrenberger, Bialy – Pérez, Holinka, Maštalířský /C/ – Hradec, Felcman, Spěváček – Adámek, Žmola, Vehovský – Fiala, Kalužík
    Trenér: Augusta

    Rozhodčí: Borga, Hebeisen – Urger, Burgy (SUI)

    Diváci: 142
    bahis siteleri