Finsko – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Německo – Česko cz 1:7 (kon.)
konec
Německo
1:7 (0:2, 1:3, 0:2)
Česko
Čtvrtek 08.02.2024, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:58 GRUNTOVÁ - 1:7
     
    56:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají ještě jednu branku! Barbora Juříčková poslal kotouč před bránu a tam se po sérii odrazů dostal až k LUCII GRUNTOVÉ, která jej dorazila za brankovou čáru. Asistence: Denise Křížová, Barbor Juříčková.
     
    54:30
    Kateřina Mrázová přetlačila německou obránkyni a dostala se do samostatného úniku. Lise Hemmerleová její kličkování ovšem skvěle vystihla a znovu podržela svůj tým.
     
    53:42
    V přesilovce Německa ale znovu více hrozí Češky. Denisa Křížová se předvedla parádní ranou ze střední vzdálenosti, kterou orazítkovala horní tyč.
     
    52:57
    Tereza Vanišová (CZE) obdržela menší trest za nedovolenou hru tělem.
     
    49:34
    V dalším útočném výletu Barbora Juříčková přihrávala Denise Křížové, která opět nechala vyniknout Lisu Hemmerleovou.
     
    48:06
    Tereza Radová (CZE) se provinila hrubostí a jde si na dvě minuty sednout vedle časoměřičů.
     
    46:14
    Po trestuhodném námazu Německa byla před bránou úplně samotná Denisa Křížová, kterou famózním máchnutím lapačkou vychytala Lisa Hemmerleová.
    44:20 PEJŠOVÁ - 1:6
     
    44:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají přesilovku a zvyšují na 6:1! DANIELA PEJŠOVÁ obdržela kotouč na modrou čáru, obešla kličkou protihráčku a poté poslala puk pod víko. Bez asistence.
     
    42:42
    Franziska Feldmeierová podrazila Danielu Pejšovou a odsedí si dvě minuty.
     
    38:59
    Ještě lepší zásah ale předvedla Lisa Hemmerleová, která zneškodnila přečíslení dvě na nikoho v podání Terezy Vanišové a Barbory Juříčkové. Ty si několikrát vyměnily puk, německá gólmanka ale i tak situaci zvládla a předvedla zákrok utkání.
     
    38:19
    Nicola Eisenschmidová ujížděla sama na bránu, Blanka Škodová ale předvedla skvělý zákrok a nepřipustila další německé skórování.
    36:37 ŠAPOVALIVOVÁ - 1:5
     
    36:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na tuhle akci Česka ovšem byla německá brankářka krátká. V přečíslení tři na dva přihrála ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ kotouč Kateřině Mrázové, která jí vzápětí přihrávku vrátila a talentovaná útočnice už jen puk usměrnila do odkryté klece. Asistence: Kateřina Mrázová, Tereza Plosová.
    33:32 AMORTOVÁ - 1:4
     
    33:32
    Německo právě vstřelilo branku!
    A nakonec se dočkalo i Německo! České obránkyně sice zabránily Taře Schmitzové v průniku, jenže puk se vzápětí odrazil k HANNĚ AMORTOVÉ a ta nechytatelnou ranou propálila Škodovou. Asistence: Ronja Harková, Theresa Wagnerová.
    31:21 ŠAPOVALIVOVÁ - 0:4
     
    31:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky sice nevyužily přesilovku, vzápětí se ale přesto prosazují! ADÉLA ŠAPOVALIVOVÁ se v rohu chopila kotouče, obešla kličkou dvě soupeřky a ranou do horního rohu nedala německé brankářce šanci. Asistence: Daniela Pejšová, Klára Seroiszková.
     
    27:55
    Po dlouhé výhodě a českém tlaku si nakonec Němky mohou na chvíli vydechnout. Po komerční přestávce ale budou hrát oslabení kvůli podrážení Tabeay Botthofové (GER).
     
    27:26
    Při signalizované výhodě pálila z voleje Aneta Tejralová po pěkné nahrávce Karolíny Kosinové. Lisa Hemmerleová se však stačila přesunout.
    20:25 PEJZLOVÁ - 0:3
     
    20:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Snový start druhé části pro Česko! Tereza Vanišová přihrála zpoza brány MICHEALE PEJZLOVÉ a ta překonala německou brankářku. Asistence: Tereza Vanišová.
     
    15:32
    Agáta Sarnovská (CZE) se provinila krosčekem, Němky si po komerční přestávce zahrají další přesilovku.
     
    13:14
    Ronja Harková lehce nahodila puk směrem na bránu a ten si nakonec našel cestu až k Julie Schieferové, po jejíž teči zazvonila tyč!
     
    12:37
    Barbora Juříčková se prokličkovala až před bránu, v tu chvíli už ale zakončovala z velké blízkosti a Lisa Hemmerleová její pokus ukryla do své výstroje.
    10:35 PLOSOVÁ - 0:2
     
    10:35
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 2:0! Češky se při signalizované výhodě dostaly do situace 3:2 a po sražené nahrávce Michealy Pejzlové se ke kotouči dostala TEREZA PLOSOVÁ, která se štěstím dotlačila kotouč za čáru. Asistence: Michaela Pejzlová, Adéla Šapovalivová.
    09:19 VANIŠOVÁ - 0:1
     
    09:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přesilovku využívají a otevírají skóre! TEREZA VANIŠOVÁ se podél pravého mantinelu protáhla až do zakončení a z hranice brankoviště překonala Hemmerleovou střelou na bližší tyč! Asistence: Denisa Křížová.
     
    08:33
    A i Česko si vyzkouší početní výhodu, Emily Nixová (GER) inkasovala menší trest za nedovolený zásah tělem.
     
    06:11
    Německo si však nyní zahraje přesilovku. Za sekání putuje na trestnou lavici Barbora Juříčková (CZE).
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 34. Amortová (Schmitzová) – 10. Vanišová (Křížová), 11. Plosová (Pejzlová, Šapovalivová), 21. Pejzlová (Vanišová), 32. Šapovalivová (Plosová, Gruntová), 37. Šapovalivová (Mrázová, Plosová), 45. Pejšová, 57. Gruntová (Křížová, Juříčková)


    Německo: Hemmerleová (Abstreiterová) – Schaffrathová, Harková, Gleissnerová (C), Strobelová, Schmitzová T., Blotthofová, Schricková, Hoppeová – Feldmeierová, Delarbreová, Häckelsmillerová – Eisenschmidová, Schieferová, Nixová – Wagnerová, Karpfová, Amortov – Kleinová, Schmitzová L., Millerová
    Česko: Škodová (Peslarová) – Pejšová, Seroiszková, Tejralová (C), Trnková, Čajanová, Radová, Kosinová – Křížová, Pejzlová, Vanišová – Plosová, Mrázová, Šapovalivová – Sarnovská, Neubauerová, Pištěková – Pátková, Gruntová, Kalová – Juříčková

    Rozhodčí: Svobodová, Martinová – Zedníková, Suchaneková
    bahis siteleri