Švédsko – Švýcarsko 7:0 (kon.) | Česko – Finsko 2:3 (po pr.)
konec
Švédsko
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
Švýcarsko
Čtvrtek 08.02.2024, 14:00 • RT Torax Arena, Ostrava - Poruba • Turnaj pěti (U17)
Partner:
     
    49:07
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Krosová nahrávka Sonestedta na volného IVARA STENBERGA, číhajícího u zadních vrátek znamená jednoduchou práci pro křídelníka třetí švédské formace. Je to 7:0.
     
    47:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Švédové slepili dva góly k sobě a jestli někdo měl ještě pochyby o jejich úspěchu v dnešním zápase, tak teď je už určitě nemá. Prosadil se VIGGO BJORCK a vypadá to, že se už zápas bude jen poklidně dohrávat.
     
    46:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Další zářez na předloktí švédských mladíků. Akce kompletní čtvrté formace, na jejímž konci se ocitl centr GUSTAV HILLSTROM.
     
    40:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    V ponechané výhodě se hned z kraje třetí periody prosazují Švédové, konkrétně TORKEL JENNERSJO tečoval Hakansonovo nahození a vypadá to, že Švýcaři už jsou na kolenou.
     
    34:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Krásné přesilovková kombinace a seveřané jdou díky pěkné střele od ERICA NILSONA do horní části branky do třígólového vedení.
     
    13:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je VIGGO BJORCK. Asistence: M. Novotny a O. Sjostrom.
     
    05:58
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MALTE VASS. Asistence: A. Brongell-Larsson.

    Filip Křenek

    Branky a nahrávky: 6. Vass (Brongell-Larsson), 14. Bjorck (Novotny, Sjostrom), 35. Nilson (Bjorck, Drott), 41. Jennersjo (Hakanson, Nilson), 47. Hillstrom (Skarby, Poylio), 48. Bjorck (Novotny, Drott), 50. Stenberg (Sonestedt, Klingsell)


    Švédsko: Fagerholt (Sorqvist) – Hakanson, Brongel-Larsson, Vass, Sjostrom, Dahlqvist, Hallin, Soderberg – Genborg, Nilson, Jennersjo – Novotny, Bjork, Drott – Stenberg, Sonestedt, Klingsell – Poylio, Hillstrom, Skarby – Sundqvist
    Trenér: Thomas Paananen

    Švýcarsko: Gerber (Bircher) – N. Lehmann, Van der Kaaij, Moret, Cuesta, Pedrotti, Vouardoux, Heyer, Schimdt – Lauro, Schenk, Aeschlimann – Dandois, Wagner, Steiner – Bardutt, Knebuhler, Von Rohr – Etter, L. Lehmann, Hasler
    Trenér: Schumacher Fabio

    Rozhodčí: Pilný – Bohuněk, Voznička
    bahis siteleri