Technika Brno – Havířov 2:3 (po pr.) | Děčín – Příbram 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:8 (kon.)
Ústí n/L – Mostečtí Lvi 4:0 (kon.) | Hronov – Cheb 7:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:5 (0:1 po s.n.)
Vrchlabí – Tábor 3:2 (kon.) | Kobra – Písek 7:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 5:2 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 4:2 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 10.02.2024, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Valašské Meziříčí porazilo na domácím ledě Žďár nad Sázavou jednoznačně 4:0 a po sérii tří venkovních porážek potěšilo své příznivce výhrou. Bobři odehráli povedené utkání, týmový výkon podpořil vychytanou nulou Adam Pavlíček. Do střelecké listiny se pak postupně zapsali Finsterle, Melenovský, Popelka a Gola. Valmez, ačkoliv okupuje poslední místo v tabulce, tak znovu potvrdil, že to na soupeře umí. Žďár porazil i ve čtvrtém vzájemném sezonním měření sil. (19:16:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    SKLH Žďár nad Sázavou hraje v plném počtu. Domácí hokejisté už slaví.
     
    59:41
    Jiří Půhoný se vydal vstříc čestnému zásahu. Zažehl tryskové motory na levém křídle. Svou dělovku otřel o Pavlíčkovu masku.
     
    59:06
    Michal Popelka převzal v jízdě kotouč. Z vrcholku levého kruhu střílel jen do bloku.
     
    58:31
    Matyáš Dědek obdržel přihrávku od zadního mantinelu a udělal si prostor na střelu z pravého kruhu pro vhazování. Mířil někam do Sejpalova břicha.
     
    57:53
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    Tomáš Ludvík – 2 min., sekání.
    57:15 Patrik GOLA - 4:0
     
    57:15
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    PATRIK GOLA krátce po návratu z trestné lavice stvrzuje střelou do opuštěné branky dnešní triumf Valašského Meziříčí. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    56:50
    Žďár nad Sázavou zkouší štěstí v šesti bez brankáře.
     
    56:37
    Domácí brankář pokryl nepříjemné nahození. Před jeho brankovištěm se utvořila skrumáž a rozhodčí museli rychle zasahovat.
     
    56:00
    Adam Pavlíček chytá střelu od modré čáry. Od čistého konta ho dělí poslední čtyři minuty.
     
    55:27
    Valašské Meziříčí získalo v oslabení vhazování v útočném pásmu.
     
    55:03
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Patrik Gola – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    53:15
    Michal Popelka přihrával zprava na zadní tyč. Úplně volný Lubomír Štach Sejpala z jízdy nepřekonal. Další velká možnost ke skórování.
     
    51:17
    Teď jsou to hodně divoké chvilky na obou stranách! Ondřej Holomek obdržel zleva kratší přihrávku a střílel po ní od modré čáry do horní tyče! Kotouč se od ní odrazil mimo hrací plochu.
     
    50:13
    Jiří Půhoný a další samostatný brejk, tentokrát na straně Žďáru! Hostující útočník kličkoval před Pavlíčkem, ten mu ale prostor mezi betony neotevřel.
     
    49:26
    Vojtěch Maštera ani nadvakrát neodčaroval kouzlo Adama Pavlíčka, který je opět provoláván ochozy. Nejprve vyrážel střelu z pravého kruhu, poté i bekhendovou dorážku.
     
    48:02
    Šimon Kuchařík byl vyslán do samostatného úniku. V závěru mířil přízemní střelou jen do lapačky Martina Sejpala!
     
    46:57
    Adam Pavlíček lapil krátce po vhazování do lapačky vyšší kotouč. Po dalším buly už jeho spoluhráči vyvezli puk z pásma.
     
    46:37
    Aktuálně sledujeme spíše urputný boj o kotouč, než nějaké povedené hokejové akce. Domácí mají nahráno, hosté se zase ne a ne dostat k nějakému souvislejšímu tlaku.
     
    45:15
    Martin Štola zakončoval z levé strany bekhendem. Ten byl tečován mimo hrací plochu.
     
    43:47
    Domácí útok zastavil hvizd rozhodčího, jenž postřehl ofsajd. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by měli hosté zápas zdramatizovat.
     
    42:22
    Tomáš Vávra obdržel proti holi přihrávku od zadního mantinelu. Z ideální pozice střílel do pravého spodního růžku, už tam byl ale Sejpalův beton.
     
    41:00
    V úvodu třetí části se hraje výhradně v pásmu Valmezu, kde je hra kouskována častým přerušováním.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:35.
     
    Valašské Meziříčí vstoupilo do druhé třetiny v početní výhodě, kterou využilo v rychlý gól. Po pouhých sedmnácti vteřinách zakončoval povedenou souhru Marek Melenovský. Ve 32. minutě pak zvyšoval už na 3:0 Michal Popelka, jenž umístil do odkryté části branky tečovaný kotouč. Bobři jsou tak po čtyřiceti minutách velmi blízko zaslouženému vítězství.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:46
    Ondřej Martiník střílel po vyhraném buly zápěstím z levé strany. Martin Sejpal byl připraven. Tak ještě jedno přerušení hry.
     
    39:39
    V závěru druhého dějství ještě jedno vhazování, tentokrát pro změnu před Martinem Sejpalem. Jeho spoluhráči se provinili zakázaným uvolněním.
     
    39:00
    Znovu se hrálo jen pár vteřin. Adam Pavlíček uschoval do výstroje nahození Půhoného od modré čáry. Do konce druhé třetiny schází poslední minuta.
     
    38:47
    Další zákrok Pavlíčka. Po vhazování ukryl do lapačky vysoký tečovaný kotouč. To pro něj byla snadná práce.
     
    38:22
    Adam Pavlíček si připsal úspěšný zákrok betony proti střele ze střední vzdálenosti. Domácí vyvážejí kotouč do středního pásma.
     
    37:45
    Bobři se dostali do úniku dva na jednoho. Ondřej Martiník přihrával z bekhendu pod sebe na volného Šimona Kuchaříka. Proti tomu se stihl fantasticky přemístit Martin Sejpal.
     
    36:42
    Vojtěch Maštera si sjel ke střele z levého kruhu. Také jeho zakončení bylo přizvednuto do ochranné sítě. Takže další buly v pásmu Valašského Meziříčí.
     
    36:07
    Jiří Půhoný posunul kotouč na pravou stranu pod sebe. Dominik Dušek mířil do hole protihráče. Puk byl přizvednut do ochranné sítě.
     
    35:00
    Domácí tým se bez větších problémů přesilovce soupeře ubránil. Adam Pavlíček nadále drží čisté konto. Nyní je jeho jméno dokonce vyvoláváno příznivci.
     
    34:39
    Jiří Půhoný obdržel na pravou stranu hodně nepřesnou přihrávku. Kdyby tomu tak nebylo, asi by střílel z první do odkryté části branky. Nebo by se o to minimálně mohl pokusit.
     
    34:00
    Valašské Meziříčí hraje momentálně oslabení. Plameny nicméně musí zakládat útočnou akci až od vlastní svatyně.
     
    33:37
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Šimon Kuchařík – 2 min., hrubost.
     
    33:11
    A ve Valašském Meziříčí mohlo být ještě veseleji! Šimon Kuchařík potáhl kotouč po levém křídle a poslal ho před branku, odkud ho tváří v tvář tečoval dojíždějící Ondřej Martiník jen do Martina Sejpala. Ten si teď připsal výborný zákrok.
     
    32:35
    Rutinní zákrok Adama Pavlíčka. Do lapačky si stáhl vysoké nahození od modré čáry. Domácí příznivci se dobře baví, jejich miláčci vedou o tři branky a míří podle všeho za vítězstvím.
    31:12 Marek MELENOVSKÝ - 3:0
     
    31:12
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tak trochu kuriózní branka Valašského Meziříčí. Tomáš Vávra střílel zápěstím z pravého kruhu. Jeho pokus byl protihráčem ztečován k najíždějícímu MARKU MELENOVSKÉMU, který neměl problém dopravit puk do zcela odkryté klece. Asistence: Tomáš Vávra a Michal Popelka.
     
    31:02
    Velká skrumáž před hostující brankou, po níž rozhodčí museli hasit vášně. Vše se obešlo bez vyloučení.
     
    30:08
    Utkání se překlopilo do své druhé poloviny. Poslední desítky vteřin patřily Žďáru nad Sázavou, Adam Pavlíček nicméně vážnější problém řešit nemusel.
     
    28:15
    Tomáš Vávra si kličkou stáhl puk na forhend. Přízemním pokusem mířil z dobré pozice těsně vedle levé tyče. Valašské Meziříčí je při chuti.
     
    27:18
    Po zakázaném uvolnění Žďáru nad Sázavou se aktéři střetnutí stěhují před branku Martina Sejpala. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    26:31
    Mohlo to být o tři branky! Vojtěch Baroš dostal po rychlém protiútoku Valmezu přihrávku proti holi. Svůj pokus orazítkoval o horní tyč.
     
    25:50
    Dominik Dušek se z pravé strany natlačil až před Pavlíčka, v poslední moment mu sjel puk z hole, a tak ho do odkryté části branky neumístil. Chvíli poté dostal nabito na střelu. Jeho křižný pokus z úhlu byl nepřesný.
     
    24:33
    Lukáš Finsterle opouští trestnou lavici. Valašské Meziříčí přečkalo oslabení bez újmy.
     
    24:07
    Plevovo vyšší nahození od modré čáry bylo sraženo vedle pravé tyčky. Valachům se poté povedlo vyhodit puk k protější brance.
     
    23:20
    Václav Půža dostal zleva kotouč na teč, ta mu ale před Adamem Pavlíčkem nevyšla ideálně. Žďár je nadále v pásmu.
     
    22:33
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Lukáš Finsterle – 2 min., držení.
     
    21:48
    Michal Popelka zůstal po nahození od modré čáry trestuhodně nepokrytý před hostující brankou. Z dorážky nicméně laxnost obrany Žďáru nepotrestal.
    20:17 Marek MELENOVSKÝ - 2:0
     
    20:17
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři vstoupili do druhé třetiny v početní výhodě a odskakují na rozdíl dvou branek! Popelka přihrál na pravou stranu Štachovi a ten posunul puk mezi kruhy na MARKA MELENKOVSKÉHO, jenž zakončil krásnou přesilovkovou souhru přesnou ranou k pravé tyči. Sejpal máchnul lapačkou jen do prázdna. Asistence: Lubomír Štach a Michal Popelka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:44.
     
    Úvodní perioda zápasu mezi Valašským Meziříčím a Žďárem nad Sázavou je minulostí. K vidění byla zatím jediná branka. Na konci 12. minuty se o ni postaral Lukáš Finsterle, jenž po chybě Půhoného obdržel přihrávku před branku a nikým neatakován pohodlně zasunul kotouč za Sejpalova záda.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Ondřej Martiník dostal nabito mezi kruhy. Přízemní rána postrádala větší přesnost i razanci, Sejpal vyrážel betonem. Následně zasahoval i proti tvrdé ráně, kterou vyslal z pravé strany nápřahem Michal Popelka.
     
    19:10
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    Tomáš Ludvík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny. Valašské Meziříčí stále drží puk, nyní již v útočném pásmu.
     
    18:28
    Bobři hrají v ponechané výhodě. Aktuálně operují s kotoučem u vlastní branky a pokusí se v šesti založit útočnou kombinaci. V opačném případě se bude vylučovat.
     
    16:13
    Ondřej Martiník si na levé straně povyjel do střelecké pozice. Jeho prudká rána zamířila těsně vedle bližší tyče.
     
    15:55
    Ondřej Martiník nahazoval od modré čáry do skrumáže před brankou. Puku se zmocnil Adam Svoboda, Žďár se nicméně nadále brání ve svém pásmu.
     
    14:47
    Lukáš Jícha se proháčkoval ke střele ze středu hrací plochy. Ta byla tečovaná, takže neměla takovou razanci.
     
    14:02
    Jan Wasserbauer přihrál z levé strany mezi kruhy Jiřímu Půhonému. Ten nechal vyniknout pouze brankáře Adama Pavlíčka. Tohle byla solidní možnost na vyrovnání!
     
    12:45
    Bobři jsou gólem patřičně povzbuzeni a i nadále dominují dění na ledové ploše. V dobré náladě jsou zjevně i domácí příznivci.
    11:56 Lukáš FINSTERLE - 1:0
     
    11:56
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení! Půhoný chtěl vyvézt kotouč z pásma, na modré ho ale nechal trestuhodně za sebou. Patrik Gola okamžitě narýsoval od pravého mantinelu milimetrovou přihrávku nalevo na zcela volného LUKÁŠE FINSTERLEHO. Ten udělal brankáři kličku a blafákem otevřel skóre zápasu. Asistence: Patrik Gola.
     
    11:26
    Hosté aktivně napadali v pásmu. Ze zisku kotouče nic nevytěžili, došlo totiž na posunutí branky. Bude se vhazovat ve střední části hrací plochy.
     
    Omlouváme se za technické problémy z úvodu zápasu. Přenos již bude pokračovat standardním způsobem. Děkujeme za pochopení.
     
    10:02
    HC Bobři Valašské Meziříčí hraje v plném počtu.
     
    08:02
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Matyáš Dědek – 2 min., podrážení.
     
    07:23
    SKLH Žďár nad Sázavou hraje v plném počtu.
     
    05:23
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou:
    Slavomír Kadleček – 2 min., podrážení.
     
    01:45
    Bobři teď nebezpečně zaútočili, ale Sejpal zasáhl a hosté vzápětí dostali puk ze třetiny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Štach, Holiš, Martiník, Hladiš, Holomek (C), Baroš, Velikovský – M. Popelka, Vávra, Melenovský – Kuchařík, Vavřík (A), Kozubík – Finsterle (A), Dědek, Gola – Romančík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Kukla, Pleva (C), Jar. Ludvík, M. Kubíček, Grauer, A. Svoboda, Půža – Gregar, Maštera, Jícha – Wasserbauer (A), Kadleček, Dušek – Polodna, Půhoný (A), T. Ludvík – Štola, Chlubna.
    Trenér: Milan Řehoř

    Rozhodčí: Hranoš – Vengřín, Vojtášek.
     
    V letošní sezoně se zatím ve třech vzájemných duelech vždy radovalo Valašské Meziříčí. Naposledy zvítězilo 27. prosince na ledě soupeře 3:2.
     
    Žďár je v tabulce na deváté pozici, a to jen o skóre za osmým Šumperkem, který má shodný počet 44 bodů. Plameny v minulém kole po sérii tří výher v řadě prohrály, a to na domácím ledě vysoko 1:6 s druhým Vyškovem. Se 151 inkasovanými brankami má klub z Vysočiny druhou nejhorší obranu v soutěži. Daří se mu na druhou stranu směrem dopředu, ve svém středu má druhého a třetího nejproduktivnějšího hráče východní skupiny. Jsou jimi Jiří Půhoný (27+40) a Dominik Dušek (30+36).
     
    Valašské Meziříčí je po šňůře tří venkovních porážek v řadě přikováno na posledním místě dvanáctičlenné tabulky, a to se ziskem 32 bodů. Předposlední Velké Meziříčí se po dvou výhrách odpoutalo na rozdíl pěti bodů a na osmý Šumperk ztrácí Bobři aktuálně už propastných dvanáct bodů. Ve hře je nicméně stále ještě velká porce bodů a minimálně šance na vyhnutí se baráži o udržení je stále reálná. Naposledy prohrál Valmez ve středu 6:7 po prodloužení v Kopřivnici, ačkoliv ještě ve třetí třetině vedl 6:4. Kanadskému bodování vévodí dva osmnáctibodoví hráči Lukáš Finsterle (8+10) a Tomáš Vávra (3+15).
     
    Hezký sobotní podvečer. V rámci 36. kola 2. hokejové ligy skupiny Východ se spolu utkají týmy HC Bobři Valašské Meziříčí a SKLH Žďár nad Sázavou. Roli papírových favoritů by měli plnit hokejisté hostujícího celku, jež usilují o účast ve vyřazovacích bojích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 12. Finsterle (Gola), 21. Melenovský (Štach, M. Popelka), 32. Melenovský (Vávra, M. Popelka), 58. Gola (Finsterle)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Štach, Holiš, Martiník, Hladiš, Holomek (C), Baroš, Velikovský – M. Popelka, Vávra, Melenovský – Kuchařík, Vavřík (A), Kozubík – Finsterle (A), Dědek, Gola – Romančík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    SKLH Žďár nad Sázavou: Sejpal (Sláma) – Kukla, Pleva (C), Jar. Ludvík, M. Kubíček, Grauer, A. Svoboda, Půža – Gregar, Maštera, Jícha – Wasserbauer (A), Kadleček, Dušek – Polodna, Půhoný (A), T. Ludvík – Štola, Chlubna.
    Trenér: Milan Řehoř

    Rozhodčí: Hranoš – Vengřín, Vojtášek
    bahis siteleri