Technika Brno – Havířov 2:3 (po pr.) | Děčín – Příbram 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:8 (kon.)
Ústí n/L – Mostečtí Lvi 4:0 (kon.) | Hronov – Cheb 7:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:5 (0:1 po s.n.)
Vrchlabí – Tábor 3:2 (kon.) | Kobra – Písek 7:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 5:2 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 4:2 (kon.)
konec
HK Nový Jičín
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
SHKM Baník Hodonín
Sobota 10.02.2024, 18:00 • Nový Jičín, Zimní stadion • 2. liga skupina Východ • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:33 Adam FLOK - 4:2
     
    45:33
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové opět odskakují o dvě branky! Kuboš se za brankou chopil kotouče a z levého kruhu našel volného ADAMA FLOKA, který zamířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: David Květoň a Petr Kuboš.
    39:56 Roman MALINÍK - 3:2
     
    39:56
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Piták po několika skvělých zákrocích udělal obrovskou hrubku! Brankář hostů rozehrál přesně na hůl ROMANA MALINÍKA, který poslal kotouč do odkryté branky a v závěru druhé části vrací Ďáblům vedení. Bez asistence.
    37:20 Matěj MACH - 2:2
     
    37:20
    Baník právě vstřelil branku!
    Hodonín využívá přesilovou hru a srovnává na 2:2! Ďáblové si na pravé straně nepohlídali rozjetého MATĚJE MACHA, který se dostal až před Hořejšího a přesnou střelou srovnává stav dnešního utkání. Asistence: Pavel Matěj a Jan Švejda.
    24:26 Denis ZAYCHIK - 2:1
     
    24:26
    Baník právě vstřelil branku!
    Hodonín snižuje ve vlastním oslabení! Do samostatného úniku se dostal Hložánek, jehož kličku dokázal Hořejší zneškodnit, jenže odražený puk si našel DENIS ZAYCHIK, kterému pouze stačilo poslat puk do odkryté branky. Asistence: Erik Hložánek.
    22:28 Viktor KONEČNÝ - 2:0
     
    22:28
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové po pěkné kombinaci využívají přesilovou hru a odskakují do dvoubrankového vedení! Květoň předal kotouč Flokovi, který si ještě všiml osamoceného VIKTORA KONEČNÉHO, jenž překonal přesouvajícího se Pitáka. Asistence: Adam Flok a David Květoň.
    11:59 David KVĚTOŇ - 1:0
     
    11:59
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ďáblové se zaslouženě dostávají do vedení! Maliník našel zpoza branky zcela osamoceného DAVIDA KVĚTONĚ, který přesnou pohotovou střelou rozvlnil síť v hostující brance. Roman Maliník a Adam Flok.

    Kopejda

    Branky a nahrávky: 12. Květoň (Maliník, Flok), 23. Konečný (Flok, Květoň), 40. Maliník, 46. Flok (Květoň, Kuboš) – 25. Zaychik (Hložánek), 38. M. Mach (P. Matěj I, J. Švejda)


    HK Nový Jičín: Hořejší (Klimek) – Báchor, D. Holáň, J. Holáň, Gřesík, Hanák, Kuboš, Hruška, Dudáš – Berka, Olesz, Flok – Květoň, Hilšer, Konečný – D. Handl, Hudeček, J. Sluštík (C) – Škarka, Maliník (A), Zdeněk.
    Trenér: Dominik Kafka

    SHKM Baník Hodonín: Piták (Dolíška) – D. Rauš (A), J. Švejda, L. Stuchlík, Billa, Sedláček – Bachánek, Laciga, Luža – Dobiáš, Sajdl (C), Mat. Novák – Huňady, M. Mach, P. Krejčí (A) – Bárta, Hložánek, P. Matěj I – Zaychik.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Koziol, Bartek, Hladík
    bahis siteleri