Technika Brno – Havířov 2:3 (po pr.) | Děčín – Příbram 1:3 (kon.) | Letňany – Chomutov 5:8 (kon.)
Ústí n/L – Mostečtí Lvi 4:0 (kon.) | Hronov – Cheb 7:4 (kon.) | Šumperk – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:0 (kon.) | Kopřivnice – Vel. Meziříčí 3:4 (kon.) | Opava – Vyškov 4:5 (0:1 po s.n.)
Vrchlabí – Tábor 3:2 (kon.) | Kobra – Písek 7:4 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Řisuty 5:2 (kon.)
Nový Jičín – SHKM Hodonín 4:2 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
7:4 (4:1, 2:2, 1:1)
IHC Králové Písek
Sobota 10.02.2024, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha, Praha 4–Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:45 Jan MATIÁŠEK - 7:4
     
    53:45
    Písek právě vstřelil branku!
    No tak pozor, to jsem možná zakřikl! Sotva jsem dopsal poslední příspěvek a z domácího konce ledové plochy se ozvala radost: JAN MATIÁŠEK totiž překvapivou střelou z kruhu vykřesal jiskru naděje pro svůj celek – 7:4! Čeká nás v Braníku přeci jen nakonec napínavý závěr? Asistence: Lukáš Volf, Jan Marcilis.
    48:23 Vladislav HOUŠKA - 7:3
     
    48:23
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nevýraznou pasáž prořízl další domácí gól, Kobra má klíčové vítězství na dosah! Dudáček parádní přihrávkou přes střední pásmo vyslal do úniku VLADISLAVA HOUŠKU, který se protáhl před klec, položil si gólmana a postaral se o zásah číslo sedm – 7:3! Asistence: Daniel Dudáček.
    37:25 Tomáš ŠŤASTNÝ - 6:3
     
    37:25
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda z dílny TOMÁŠE ŠŤASTNÉHO, kapitán domácích se podepisuje pod šestý zásah svého celku! Nejproduktivnější pražský borec se přes celé hřiště protáhl až před brankoviště, vymíchal Svobodu a naprosto nekompromisně jej překonal – 6:3! Asistence: Kamil Bříška, Vladislav Houška.
    26:38 Lukáš VOLF - 5:3
     
    26:38
    Písek právě vstřelil branku!
    Gólové hody na jihu Prahy pokračují vesele dál, divoký duel dostává další zápletku! Kobra doplatila na slabší pasáž obrany: Marcilis pasem na zadní tyč vybídl ke střele najíždějícího LUKÁŠE VOLFA a ten Málka bez slitování prostřelil z voleje – 5:3! Asistence: Jan Marcilis.
    26:11 Martin NAGY - 5:2
     
    26:11
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí si vynahradili promarněnou přesilovku a vrací se do třígólového vedení! Pod pátým zásahem v dnešním střetnutí je podepsán MARTIN NAGY, na jehož zakončení byl Svoboda krátký – 5:2! Asistence: Tomáš Šťastný.
    24:32 Jan MATIÁŠEK - 4:2
     
    24:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí do své další přesilovky vstoupili naprosto otřesně a bídnému výkonu teď nasazuje korunu písecké snížení! Nedůslednosti pražské formace využil produktivní JAN MATIÁŠEK a doklepl puk za přetíženého Málka. Tohle bude ještě zajímavé – 4:2! Asistence: Lukáš Volf, Jan Radoš.
    15:52 Martin NAGY - 4:1
     
    15:52
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pěkná pražská souhra vede ke čtvrtému domácímu zásahu, v Braníku máme zaděláno na debakl! Urbanovo lehké nahození z prostoru pro vhazování nehlídaný MARTIN NAGY tečoval přesně mezi nohy přesouvajícího se Svobody – 4:1! Asistence: Tomáš Urban.
    12:39 Kamil BŘÍŠKA - 3:1
     
    12:39
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané nadále potvrzují roli favorita, zvyšují svůj náskok a už v polovině první třetiny vyhání Císaře z brány! Na ledě tentokrát úřadovala domácí elitní formace, puk za bezmocného strážce svatyně doklepl KAMIL BŘÍŠKA – 3:1! Asistence: Jiří Stejskal, Tomáš Šťastný.
    06:41 Filip VLČEK - 2:1
     
    06:41
    Kobra právě vstřelila branku!
    Králové pustili domácí do dalšího nebezpečného přečíslení a tentokrát na to i doplatili! Urban místo střely nyní zvolil přihrávku na volného FILIPA VLČKA, jehož následné zakončení zaplulo přesně pod horní tyč písecké brány – 2:1! Asistence: Tomáš Urban, Martin Nagy.
    02:41 Filip PETRÁSEK - 1:1
     
    02:41
    Písek právě vstřelil branku!
    Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat, Pražanům náskok nevydržel ani minutu! Málek krátce po vhazování vyrazil Turkovu střelu před sebe a nedokázal se pak po kotouči natáhnout včas. První se k němu dostal FILIP PETRÁSEK, který jej uklidil na vzdálenější stranu – 1:1! Asistence: Jan Turek, Jaroslav Pouzar.
    01:56 Jiří STEJSKAL - 1:0
     
    01:56
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí si během početní výhody vytvořili drtivý tlak a ten se jim daří přetavit v úvodní trefu utkání! Jako první se po souhře s Bříškou na střeleckou listinu zapisuje JIŘÍ STEJSKAL, který Císaře překvapil zakončením z levého prostoru pro vhazování – 1:0! Asistence: Kamil Bříška.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 2. J. Stejskal (Bříška), 7. F. Vlček (T. Urban I, Nagy), 13. Bříška (J. Stejskal, Šťastný), 16. Nagy (T. Urban I), 27. Nagy (Šťastný), 38. Šťastný (Bříška, Houška), 49. Houška (Dudáček) – 3. F. Petrásek (J. Turek, Pouzar), 25. Matiášek (Volf, Radoš), 27. Volf (Marcilis), 54. Matiášek (Volf, Marcilis)


    HC Kobra Praha: Málek (Ondrík) – Dudáček, J. Stejskal, T. Duda, Holý, Wolf, Horáček – Houška, Šťastný (C), Bříška (A) – Nagy, T. Urban I, F. Vlček – Petrák, S. Tichý, M. Kvasnička – Míšek, Matuška.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    IHC Králové Písek: Císař (13. I. Svoboda) – Radoš (A), Čunát, Pavlát, J. Turek, Vajner, Tolar, Šipla – Matiášek, Volf (C), Marcilis – Zátopek, Pouzar, F. Petrásek – Vá. Brož, Koupal, Pechlát – A. Dubský.
    Trenér: Milan Mazanec.

    Rozhodčí: Glanc – Baxa, Motl.

    Diváci: 142
    bahis siteleri