Finsko – Česko cz 4:2 (kon.) | Švédsko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Švédsko
5:2 (3:0, 2:0, 0:2)
Švýcarsko
Sobota 10.02.2024, 16:00 • Löfbergs Arena, Karlstad (SWE) • Švédské hokejové hry
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Tino KESSLER - 5:2
     
    59:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři využívají také další početní převahu. Z pravého kruhu poslal přihrávku Julian Schmutz, který našel v mezikruží volného TINA KESSLERA, jenž se prosadil parádní ranou pod víko. Asistence: Julian Schmutz, Samuel Kreis.
    43:49 Sven SENTELER - 5:1
     
    43:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři přeci jen přesilovku využívají a střílí alespoň čestný gól. Tyler Moy z pravé strany nabil na levý kruh SVENU SENTELEROVI, jenž se z první trefil mezi Larssonův beton a vyrážečku. Asistence: Tyler Moy, Tristan Scherwey.
    29:15 Jesper FRÖDÉN - 5:0
     
    29:15
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové využívají také další přesilovou hru. Od modré čáry vypálil Henrik Tömmernes, načež puk Charlinovi vypadl, a v závaru před brankou jej nejrychleji našel JESPER FRÖDÉN, který poslal kotouč do poloodkryté branky. Asistence: Henrik Tömmernes.
    24:45 Malte STRÖMWALL - 4:0
     
    24:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A nakonec ji našli! Po vyhraném souboji u mantinelu se k puku dostal Strömwall. Ten vzápětí kotouč poslal na levý kruh svému spoluhráči Lindbergovi, který jej následně poslal zpět a MARTEHO STRÖMWALLA, jenž hrací předmět jen lehce tečoval za Charlinova záda. Asistence: Oscar Lindberg.
    19:45 Oscar LINDBERG - 3:0
     
    19:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí už druhou přesilovku využívají! Od modré vypálil Tim Heed, ale kotouč se zpomalil o bránícího Švýcara. Stejně se ale kotouč dokutálel až k Viktoru Ejdsellovi, který jej z pravé strany brankoviště přihrál na tu levou OSCARU LINDBERGOVI, který už měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Victor Ejdsell, Tim Heed.
    13:32 Marcus HARDEGÅRD - 2:0
     
    13:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Z dalšího zámku už se ovšem Švédsko prosazuje! Vikrot Ejdsell dokázal na pravém kruhu najít MARCUSE HÅRDEGARDA, jenž chvíli čekal na správný okamžik ke střele. Když pak nadešel, dokázal najít mezeru mezi pravou tyčkou a tělem Charlina. Asistence: Viktor Ejdsell.
    05:10 Joakim NYGÄRD - 1:0
     
    05:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tim Heed vyslal dalekou přihrávkou až z vlastního pásma do samostatného úniku JOAKIMA NYGÅRDA, jenž si nabruslil až před Charlina a puk mu v pohybu poslal mezi betony. Asistence: Tim Heed.

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 6. Nygärd (Heed), 14. Hardegård (Ejdsell), 20. Lindberg (Ejdsell, Heed), 25. Strömwall (Lindberg), 30. Frödén (Tömmernes) – 44. Senteler (Moy, Scherwey), 60. Kessler (Schmutz, Kreis)


    Švédsko: Larsson (Högberg) – L. Bengtsson, Nemeth (C), Heed, Tömmernes, Folin, Hardegård, Carlsson – Strömwall, Lindberg, Ejdsell – Sylvegård, Wallmark, Hållander – Frödén, de La Rose (A), Rasmussen – Sörensen, Johansson (A), Nygärd.
    Trenér: Sam Hallam

    Švýcarsko: Charlin (Hughes) – Glauser (C), Kreis, Fora, Frick, Jung, Jecker, Stadler, Wüthrich – Biasca, Senteler, Hofmann (A) – Kessler, Rochette, Bader – Marchon, Heim, Scherwey (A) – Schmutz, Schmid, Zehnder – Moy.
    Trenér: Patrick Fisher

    Rozhodčí: Ondráček (CZE), Brander (FIN) – Ondráček (CZE), Strömberg (SWE)

    Diváci: 7503
    bahis siteleri