Havířov – Nový Jičín 6:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:4 (kon.) | Tábor – Chomutov 4:2 (kon.)
Vrchlabí – Děčín 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 0:3 (kon.) | Písek – Řisuty 5:6 (kon.)
Kobra – Hronov 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Kralupy n. Vltavou 7:4 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Šumperk 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 7:3 (kon.)
Technika Brno – SHKM Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HK Opava
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 14.02.2024, 18:00 • Krystal aréna, Krnov • 2. liga skupina Východ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Adam Beránek – 2 min., hrubost,
    Kryštof Kadula – 5 min., bitka.

    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Matej Petrek – 5 min., bitka.
    58:43 Dominik SUCHÝ - 3:1
     
    58:43
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    A vyplatilo se, Slíž přichází o čisté konto! Bekhendové nahození Miroslava Marka před opavskou brankou nejprve tečoval Filip Indrst a po něm zřejmě ještě i DOMINIK SUCHÝ, který je nakonec označen autorem branky. Asistence: Filip Indrst, Miroslav Marek.
     
    58:15
    Kopřivničtí to zkouší bez brankáře a na led posílají šestého hráče!
    55:21 Daniel HÄRING - 3:0
     
    55:21
    Opava právě vstřelila branku!
    Je zřejmě hotovo! Opavští dostali kotouč mezi kruhy na Tomáše Rouska, jehož střela z první Bartošákovi přepadla přes lapačku. Puk ještě pro jistotu na čáře doklepl DANIEL HÄRING. Asistence: Tomáš Rousek, Andrej Adamec.
     
    55:00
    Kryštof Stuchlík měl na holi rozhodnutí! Zblízka ale puk usměrnil jen do pravého betonu Bartošáka.
     
    51:50
    Ideální možnost vrátit Kopřivnici ještě do hry měl po opavské chybě Dominik Suchý, který však z mezikruží zcela minul opavskou klec!
     
    49:11
    Na ledě nám to jiskří a jsou tady další dvě minuty na obou stranách. Dvojku za hrubost dostávají Pargáč s Krejsou.
     
    48:30
    Tohle zavánělo vlastencem! Pindel dával naslepo puk před opavskou branku, kde si málem za Slížova záda srazil kotouč Radim Štěpánek.
     
    47:41
    Poměr sil na ledě se nám na chvíli vyrovná, Jakub Ludvík dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Po Spurného návratu na led si Kopřivnice zahraje přesilovku.
     
    45:48
    Rozhodčí v podobných situacích většinou alibisticky vylučují na obou stranách, tentokrát ale za katr putuje pouze Adam Spurný. Ten dostává dvě minuty za hrubost.
     
    45:00
    Před opavskou branku se probil Matěj Mach! Střelu kopřivnického kapitána Slíž vyrazil před sebe, kde pohotově dorážel Ondřej Sluštík, ale ani ten zeď v kase Slezanu nepřekonal!
     
    38:25
    Třetí opavská branka na spadnutí! Josef Krejsa si na útočné modré do jízdy rukou zpracoval letící kotouč. Přes obránce pak přihrával na druhou stranu Káňovi, jehož rána bez přípravy jen těsně minula horní růžek Bartošákovy klece!
     
    38:00
    Vojtěch Pindel vymyslel luxusní přihrávku pro Jiřího Pargáče! Tomu stačilo kotouč zblízka poslat nad padajícího Marka Slíže, hostující útočník ale totálně selhal a kotouč trefil snad nejhůře, jak mohl!
     
    35:30
    Hosté mohli snížit ve vlastním oslabení! Matej Petrek nejprve v úniku ze strany orazítkoval tyčku a následnou dorážku trestuhodně poslal vedle prázdné opavské klece Vojtěch Pindel!
     
    34:32
    Jiří Pargáč v rohu vlastní třetiny poslal opavského útočníka na mantinel a jsou z toho dvě minuty za vražení na hrazení.
    33:36 Tomáš ROUSEK - 2:0
     
    33:36
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Kryštof Stuchlík si z vrcholu pravého kruhu všiml najíždějícího TOMÁŠE ROUSKA, který pohotovou tečí puk usměrnil za záda Darka Bartošáka! Asistence: Kryštof Stuchlík.
     
    33:11
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Adam Beránek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Filip Indrst – 2 min., hrubost.
     
    32:14
    Na levé straně výrazně přebruslil Michaela Foltýna Jiří Brodek a mohlo být srovnáno! Útočník hostů zakončoval bekhendem, na Slíže si však nepřišel.
     
    23:32
    Z trestné lavice navrátivší Krejsa mohl zvýšit opavský náskok! Po střele Káni od modré mladý útočník operoval v předbrankovém prostoru, dorážku ale Bartošák zastavil betonem! Domácí útočník ještě navíc vyfasoval několik ran od svých protihráčů.
     
    20:57
    Hosté mohou srovnat krok. Josef Krejsa dostává dvě minuty za úder do oblasti hlavy a krku.
    18:40 Adam BERÁNEK - 1:0
     
    18:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se ujímá vedení! Opavští zvládli vhazování v útočné třetině a od té doby Kopřivnici nepustili ven ze třetiny. Nakonec z toho vzniklo nahození Jiřího Šindeláře, které Bartošák vyrazil jen k nehlídanému ADAMU BERÁNKOVI, který puk nadvakrát dostal do branky. Asistence: Andrej Adamec, Jiří Šindelář.
     
    18:13
    Domácí si zahrají první přesilovku utkání. Po jasném podražení dostává dvě minuty Patrik Zeman.
     
    12:42
    Jakub Ślusarczyk se spolu s Tomášem Káňou octil v brejku a Opava mohla jít do vedení! První jmenovaný kotouč předával zkušenému útočníkovi a ten mířil mezi betony, Bartošák se ale nachytat nenechal a skóre se zatím nemění.
     
    03:30
    Teď ale Opava může hovořit o velkém štěstí! Výborně před její brankou operoval Jiří Pargáč, od něhož se odrazila kopřivnická střela od modré! Kotouč nakonec skončil na horní síťce svatyně Slezanu.
     
    02:21
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Tomáš Wendelín – 2 min., podrážení.

    Tomáš Chalupa

    Branky a nahrávky: 19. Beránek (Adamec, Šindelář), 34. Rousek (K. Stuchlík), 56. Häring (Rousek, Adamec) – 59. Suchý (Marek, Indrst)


    HK Opava: Slíž (Nowak) – Šindelář (C), Kalus, Adamec, Štěpánek, Jak. Ludvík, Ervasti, Foltýn – Káňa, K. Stuchlík (A), Rousek (A) – Krejsa, Häring, Slusarczyk – Vašenka, Beránek, Vojtovič – Kotásek, Kadula, Hradil – Wendelín.
    Trenér: Pavel Zdráhal.

    HC ISMM Kopřivnice: D. Bartošák (Kubáň) – Marek, Petrek, Hrůzek, Zeman, Kelnar, Indrst – Brodek, Pindel, Pargáč – Suchý (A), O. Sluštík (A), J. Mach (C) – Jurek, Spurný, Kubík – Pastor.
    Trenér: Marcel Kuděla.

    Rozhodčí: Gebauer – Rychlý, Návrat.

    Diváci: 196
    bahis siteleri