Třinec – Olomouc 6:1 (kon.) | K. Vary – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Litvínov – Mountfield HK 5:6 (po pr.)
Motor ČB – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 5:3 (kon.) | Kladno – Liberec 2:7 (kon.)
Sparta – Plzeň 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:1 (1:0, 5:0, 0:1)
HC Olomouc
Středa 14.02.2024, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Rozhodčí nakonec vyhodnotili situaci tak, že se jednalo o faul na menší trest. Petr Šenkeřík (TRI) tak dostává trest za zásah do oblasti hlavy a krku. Hosté mají k dispozici 77 sekund dvojnásobné přesilovky.
     
    56:25
    Hosté jsou kompletní a hned zosnovali rychlou akci. Poté, co se snažil bránit soupeře, na kterého směřoval před branku puk z pravé strany od Siroty, je vyloučen za nedovolené bránění Marian Adámek (TRI). Druhá přesilovka pro Olomouc.
     
    52:14
    Kurovský ukořistil puk ve středním pásmu a postupoval s Daněm dva na jednoho. Kurovskému neumožnil přihrávku na spoluhráče Jan Švrček (OLO), který mu padl pod nohy. Faul klasifikován jako podrážení. Olomoucký obránce navíc dostal navrch ještě jeden trest za nesportovní chování. Uvidíme pátou a šestou přesilovku domácích a to po poslední komerční pauze utkání. Oceláři zatím využili jednu tuto hokejovou standardní situaci.
     
    45:54
    Tomáš Černý (OLO) bude odpykávat čtvrtý trest olomouckých hokejistů v tomto utkání. Provinil se vysokou holí.
     
    34:42
    Hosté mají první možnost korigovat nepříznivě se vyvíjející zápas proti oslabenému soupeři. Prvním vyloučeným hráčem Ocelářů je Marian Adámek (TRI), který jde pykat za vysokou hůl.
     
    30:40
    Jan Švrček (OLO) je dalším olomouckým hráčem na trestné lavici. Hosté ztratili puk v útočném pásmu, když Sirotovo nahození Kacetl vytřepal z lapačky a založil rychlou akci domácích. Puk šel následně před branku ze strany na Hrehorčáka, kterému Švrček vysekl hůl a znemožnil zakončení.
     
    27:46
    Máme zde druhého vyloučeného hráče utkání a opět to je hráč olomouckého týmu. Jan Bambula (OLO) se provinil vysokou holí a za útočný faul je tak vykázán k menšímu trestu. Budeme teď sledovat, zda se Ocelářům vydaří přesilovka lépe než ta první.
     
    15:09
    Hostující hráčská lavice je potrestaná menším trestem za neúspěšnou trenérskou výzvu. Trest odpykává Jakub Navrátil (OLO).
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 16. Kurovský (L. Hudáček, Marinčin), 21. Smith (Voženílek, Nestrašil), 21. Kurovský (Daňo, L. Hudáček), 32. Daňo (M. Růžička, J. Jeřábek), 35. Voženílek (Nestrašil, M. Růžička), 40. Voženílek (M. Růžička, Nestrašil) – 43. Navrátil (Sirota)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Mazanec) – Marinčin, Smith, Kundrátek, Nedomlel, Adámek, J. Jeřábek, Šenkeřík – M. Růžička (A), Nestrašil, Voženílek – Kurovský, L. Hudáček, Daňo – Spěváček, Vrána (C), Hrehorčák – Sikora, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC Olomouc: Sedláček (35. Konrád) – Řezníček, Ondrušek (C), Rašner, Sirota, Černý, Švrček – Navrátil, Macuh, Kunc – Bambula, Nahodil (A), Klimek – Orsava, Knotek (A), Kusko – Menšík, Anděl, Plášek ml. – P. Musil.
    Trenér: Jan Tomajko

    Rozhodčí: T. Veselý, Vrba – Hlavatý, Rampír

    Diváci: 4 442
    bahis siteleri