Havířov – Nový Jičín 6:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:4 (kon.) | Tábor – Chomutov 4:2 (kon.)
Vrchlabí – Děčín 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 0:3 (kon.) | Písek – Řisuty 5:6 (kon.)
Kobra – Hronov 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Kralupy n. Vltavou 7:4 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Šumperk 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 7:3 (kon.)
Technika Brno – SHKM Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
3:5 (2:0, 1:3, 0:2)
HC WIKOV Hronov
Středa 14.02.2024, 18:00 • ZS HC Kobra Praha, Praha 4-Braník • 2. liga skupina Západ • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Šimon TÁBORSKÝ - 3:5
     
    59:46
    Hronov právě vstřelil branku!
    Je dobojováno! Přes celé hřiště křižmo z levého kruhu ve vlastní třetině nahodil kotouč do prázdné branky ŠIMON TÁBORSKÝ, který tak přidal pojistku k výhře Hronova. Asistence: Josef Kopecký.
    46:37 Tomáš VESELÝ - 3:4
     
    46:37
    Hronov právě vstřelil branku!
    Do vedení jdou ale naopak znovu Východočeši! Těm se povedlo rychle vyjet na opačnou stranu a z následné skrumáže hráčů těsně před brankovištěm prostrčil kotouč za Málkova záda TOMÁŠ VESELÝ. Asistence: Marat Murtazin a Tomáš Hynek
    37:06 Martin NAGY - 3:3
     
    37:06
    Kobra právě vstřelila branku!
    Přestřelka pokračuje gólem do branky Hronova! Přes celou délku ledového kluziště se utrhl MARTIN NAGY, který svůj druhý gól dnešního dne umístil do volného prostoru u pravé tyčky Malychinovy klece. Asistence: Filip Vlček a Tomáš Urban.
    35:19 Matěj HÁJEK - 2:3
     
    35:19
    Hronov právě vstřelil branku!
    Východočeši otáčejí hru a dostávají se do vedení! Z levé strany si najel dopředu MATĚJ HÁJEK, který přesnou ranou k bližší tyči vymetl pavučiny v Málkově brance. Asistence: Michal Beneš a David Straka.
    23:40 Marat MURTAZIN - 2:2
     
    23:40
    Hronov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Přihrávku zpoza branky převzal na hranici kruhu MARAT MURTAZIN, jemuž se povedlo prostrčit kotouč k levé tyči svatyně Málka. Asistence: Tomáš Veselý
    20:31 Arťom POPITIČ - 2:1
     
    20:31
    Hronov právě vstřelil branku!
    A výsledkem je gól Východočechů! Dorážka ARŤOMA POPITIČE z prostoru mezi kruhy se odrazila o tyčku Málkovy klece přesně za jeho záda. Asistence: Jan Lededer a Filip Ondruš.
    09:21 Martin NAGY - 2:0
     
    09:21
    Kobra právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny do konce přesilovky a Kobra navyšuje své vedení! MARTIN NAGY se opřel do hracího předmětu v levém kruhu a poslal ho přesně na vzdálenější tyč hronovské svatyně. Asistence: Filip Vlček a Tomáš Duda.
    02:40 Filip VLČEK - 1:0
     
    02:40
    Kobra právě vstřelila branku!
    Braničtí jdou hned zkraje do vedení! FILIP VLČEK si najel křižmo z pravého kruhu směrem na vzdálenější tyč a bekhendem precizně uklidil kotouč do volné škvírky za Malychinovými zády. Asistence: Tomáš Šťastný a Tomáš Urban

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. F. Vlček (Šťastný, T. Urban I), 10. Nagy (F. Vlček, T. Duda), 38. Nagy (F. Vlček, T. Urban I) – 21. Popitič (Lederer, Ondruš), 24. Murtazin (T. Veselý), 36. M. Hájek I (Beneš, D. Straka), 47. T. Veselý (Murtazin, T. Hynek), 60. Táborský (Kopecký)


    HC Kobra Praha: Málek (Ondrík) – J. Stejskal, Holý, Kulinic, Horáček, T. Duda, Wolf – Houška, Šťastný (C), Bříška (A) – Nagy, T. Urban I, F. Vlček – Petrák, S. Tichý, M. Kvasnička – Míšek, Matuška.
    Trenér: Miloslav Šeba

    HC WIKOV Hronov: Malychin (Pittr) – Ondruš, Táborský, Rubáček, Kopecký, M. Veselý, Voňka (A) – T. Veselý (C), Vaňkovský (A), Popitič – Murtazin, Beneš, D. Straka – Lederer, M. Hájek I, T. Hynek.
    Trenér: Vlastislav Vondřejc

    Rozhodčí: Domský – Charvát, Brož

    Diváci: 110
    bahis siteleri