Žiar nad Hronom – SR 18 3:2 (po pr.)
po prodl.
MŠK Žiar nad Hronom
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Čtvrtek 15.02.2024, 12:00 • Slovalco Aréna Žiar n. Hronom • 1. liga (SR) • 65. kolo
Partner:
     
    Osemnástka sa každým zápasom zlepšuje, to treba otvorene priznať. Žiar nad Hronom je tretí klub, ktorý nezaznamenal "povinnú" jazdu s mladíkmi. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:19:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:45
    Žiar nad Hronom dáva gól! Slovákom to nepadlo, ale prišlo to z následnej kontry. VIKTOR FEKIAČ uspel pekným umiestneným zakončením k ľavej tyčke Lenďáka. Dva body ostávajú v Žiari nad Hronom. Asistencia: Martin Jakúbek.
     
    63:29
    Richard Hazala bol neviditeľný v zápase, ale teraz si mohol odniesť titul hrdinu stretnutia! Noskovič však nekapituloval!
     
    62:56
    Čulík ideálne našiel v pásme Jamricha. Mladík zo štvrtého útoku bol nevýrazný pri kľučke, a takto to aj dopadlo. K puku mieri osemnástka.
     
    61:58
    Beluško si išiel vylepšiť pozíciu na koncovku. Bol ale pomalší a Žiarčania to dokázali využiť.
     
    61:14
    Miroslav Šatan nabral rýchlosť a vyrútil sa po ľavej strane. Výborne ho tiesnil Magdolen a odviezol ho za bránku, odkiaľ už nehrozilo nebezpečenstvo.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 14:13.
     
    Úplne posledný strelecký pokus zaknihoval Marek Pač, ale výsledok už nedokázal zmeniť. Žiar vyrovnal v tretej tretine, keď sa presadil Viktor Fekiač. Osemnástka ide do tretieho predĺženia v tejto prvoligovej sezóne. Jedno prehrala, druhé vyhrala.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:00
    Lenďák sa vyznamenal v ťažkej situácii. Matúš Rais vypálil projektil tesne nad ľadom, ktorý gólmani nemajú v obľube a ešte sa tam objavil aj Suľovský.
     
    58:04
    Hráči to však vyhodnotili tak, že došlo k neprimeranému súboju a zrodila sa šarvátka! Luntera už berú do útrob arény zdravotníci!
     
    58:04
    Poriadne sa to melie medzi striedačkami! Lukáš Lunter doplatil na hit o lavičku, ktorý uštedril Húževkovi! Jeho korčuľa vyletela do tváre žiarskeho útočníka!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:59
    Magdolen prepadol cez hokejku súpera, ale nepískalo sa podrazenie. Osemnástka otočila hru. Po jej prerušení to ešte chcel reklamovať pri rozhodcoch Jakúbek či Fekiač, ale ich pripomienky boli zbytočné.
     
    56:27
    Suľovskému nesadlo zakončenie z malej vzdialenosti. Dopadlo to tak aj kvôli pozorným obrancom osemnástky.
     
    55:27
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    54:28
    Ofenzívny tlak žiarskych hráčov sa stupňuje. Bližšie sa nenašiel nikto, kto by vypálil na bránku. Vyšlo to až na Pača z modrej čiary, ale reprezentanti odolali.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 12. N. Gašpar (V. Fekiač, Kremnický), 44. V. Fekiač (Pač, Jakúbek), 64. V. Fekiač (Jakúbek) – 5. Lašš (Šimon, Šatan), 21. Tomík


    MŠK Žiar nad Hronom: Noskovič – Pač, Kuboš, Rais, Kobolka, Kremnický, M. Šeliga, Čulík, Zubák – Jakúbek, V. Fekiač, N. Gašpar – Suľovský, M. Šramaty, L. Lunter – Magdolen, P. Halama, Tatár – Rajčan, Brumerčík, Jamrich.
    Trenér: Jerguš Bača.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Fabuš, Ličko, Šlank, Šimon – Tomík, Prokopovič, Straka – Lašš, Šatan, Chrenko – Liščinský, Krchňavý, Semančík – Hazala.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Mĺkvy, Rojík – Nosek, Ščurka.

    Diváci: 1935.
    bahis siteleri