Žiar nad Hronom – SR 18 3:2 (po pr.)
po prodl.
MŠK Žiar nad Hronom
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Čtvrtek 15.02.2024, 12:00 • Slovalco Aréna Žiar n. Hronom • 1. liga (SR) • 65. kolo
Partner:
     
    Osemnástka sa každým zápasom zlepšuje, to treba otvorene priznať. Žiar nad Hronom je tretí klub, ktorý nezaznamenal "povinnú" jazdu s mladíkmi. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:19:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    63:45
    Žiar nad Hronom dáva gól! Slovákom to nepadlo, ale prišlo to z následnej kontry. VIKTOR FEKIAČ uspel pekným umiestneným zakončením k ľavej tyčke Lenďáka. Dva body ostávajú v Žiari nad Hronom. Asistencia: Martin Jakúbek.
     
    63:29
    Richard Hazala bol neviditeľný v zápase, ale teraz si mohol odniesť titul hrdinu stretnutia! Noskovič však nekapituloval!
     
    62:56
    Čulík ideálne našiel v pásme Jamricha. Mladík zo štvrtého útoku bol nevýrazný pri kľučke, a takto to aj dopadlo. K puku mieri osemnástka.
     
    61:58
    Beluško si išiel vylepšiť pozíciu na koncovku. Bol ale pomalší a Žiarčania to dokázali využiť.
     
    61:14
    Miroslav Šatan nabral rýchlosť a vyrútil sa po ľavej strane. Výborne ho tiesnil Magdolen a odviezol ho za bránku, odkiaľ už nehrozilo nebezpečenstvo.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    Predĺženie sa začne o 14:13.
     
    Úplne posledný strelecký pokus zaknihoval Marek Pač, ale výsledok už nedokázal zmeniť. Žiar vyrovnal v tretej tretine, keď sa presadil Viktor Fekiač. Osemnástka ide do tretieho predĺženia v tejto prvoligovej sezóne. Jedno prehrala, druhé vyhrala.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:00
    Lenďák sa vyznamenal v ťažkej situácii. Matúš Rais vypálil projektil tesne nad ľadom, ktorý gólmani nemajú v obľube a ešte sa tam objavil aj Suľovský.
     
    58:04
    Hráči to však vyhodnotili tak, že došlo k neprimeranému súboju a zrodila sa šarvátka! Luntera už berú do útrob arény zdravotníci!
     
    58:04
    Poriadne sa to melie medzi striedačkami! Lukáš Lunter doplatil na hit o lavičku, ktorý uštedril Húževkovi! Jeho korčuľa vyletela do tváre žiarskeho útočníka!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    56:59
    Magdolen prepadol cez hokejku súpera, ale nepískalo sa podrazenie. Osemnástka otočila hru. Po jej prerušení to ešte chcel reklamovať pri rozhodcoch Jakúbek či Fekiač, ale ich pripomienky boli zbytočné.
     
    56:27
    Suľovskému nesadlo zakončenie z malej vzdialenosti. Dopadlo to tak aj kvôli pozorným obrancom osemnástky.
     
    55:27
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    54:28
    Ofenzívny tlak žiarskych hráčov sa stupňuje. Bližšie sa nenašiel nikto, kto by vypálil na bránku. Vyšlo to až na Pača z modrej čiary, ale reprezentanti odolali.
     
    53:57
    Presilovka ako sa patrí! Martin Jakúbek naservíroval fantastickú prihrávku na Kobolku do medzikružia! Lenďák to všetko pozorne sledoval a vytiahol dôležitý zákrok!
     
    53:27
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Semančík – 2 min., pichnutie špičkou hokejky.
     
    Dnešný zápas sleduje 1935 divákov.
     
    52:39
    Húževka sa blysol slušnou strelou od modrej čiary, ale ešte lepšie sa prezentoval Noskovič, keď zasahoval v poriadnej náročnej situácii a so súperovým hráčom na sebe.
     
    50:35
    Hostia sa objavili pred bránkou Richarda Noskoviča! Michal Liščinský už dvíhal ruky nad hlavu, no puk neprepadol cez viacero tiel za bránkovú čiaru!
     
    50:16
    Žiarčania najčastejšie posielajú tzv. schované pokusy k žŕdkam, ale zatiaľ to ani jednému hráčovi nevyšlo.
     
    50:00
    Desať minút do tretej sirény. V Žiari nad Hronom je všetko otvorené a veľmi vyrovnané. Aktuálne útočia domáci, ale brankár Lenďák je oporou Slovákov.
     
    Reklamná prestávka.
     
    48:32
    Lašš vystrelil náročnú strelu na Noskovičovu vyrážačku, ktorý si musel puk pritiahnuť k sebe. Prokopovič ostal bez možnosti na dorážku.
     
    46:44
    Pekne sa predieral do šance mladý obranca Zubák. Sklamanie nastalo po záverečnej nezvládnutej kľučke, čo bolo pre hostí nesmierne dôležité.
     
    46:13
    Brumerčíkova dlhočizná prihrávka mala za úlohu nájsť Jamricha. Keďže sa to nestalo, hra je prerušená kvôli zakázanému uvoľneniu.
     
    44:31
    Viktor Fekiač hral do konca. V poslednej chvíli sa zahnal hokejkou, pretože puk bol chvíľku živý. Lenďák ho však rýchlo schoval do lapačky.
     
    44:09
    Žiaru sa ešte v tejto chvíli nepodarilo prvý raz preniknúť do vedenia. Lunterov pokus k žŕdke pokryl bez problémov rozbehnutý gólman Lenďák.
     
    43:30
    Žiar nad Hronom dáva gól! Mladíci to už mali dlhší čas nahnuté a tento gól VIKTORA FEKIAČA, ktorý krásne zapadol do ľavého vinkla, bol iba logickým vyústením rastúceho tlaku Indiánov. Asistencie: Marek Pač a Martin Jakúbek.
     
    42:53
    Žiarčania postupne pridávajú na obrátkach. Lenďák má čoraz častejšie plné ruky práce, ale stále je dôležitým článkom reprezentačnej výpravy v dnešnom stretnutí.
     
    42:23
    Brankár osemnástky Alan Lenďák skvelo pracuje aj s betónmi. Uplatnil to pri snahe o skórovanie v podaní Patrika Halamu.
     
    41:36
    Šramaty chcel ponúknuť Suľovskému delovku bez prípravy, ktorý už čakal s napriahnutou hokejkou. Ličko však výborne tento puk vypichol.
     
    40:53
    Miroslav Šatan mohol vsietiť tretí gól slovenskej reprezentácie! Len tak tak, že sa nepresadil zblízka po skvelom prehľade Chrenka!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Tretia tretina sa začne o 13:37.
     
    Žiar nad Hronom sa strelecky trápi. Momentálne nezaberajú ani nositelia obrovskej kvality z prvého útoku. Rozdielový gól zaznamenal Tobias Tomík. Domácim nesadla ani presilovka zo záveru tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:11
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    39:00
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    37:11
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Ličko – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    37:09
    Kvalitnú strelu ponúkol útočník Patrik Halama. Lenďákovi sa druhýkrát v zápase stalo, že nezvládol zákrok lapačkou.
     
    36:22
    Zakázané uvoľnenie Žiaru nad Hronom. Richard Noskovič sleduje vhadzovanie medzi hokejky Fekiača a Prokopoviča.
     
    34:43
    Semančík ešte potrebuje zbierať potrebné zručností. Nedokázal rýchlejšie zakončiť z bekhendu. Kuboš mu to prečítal a hokejkou dostal puk na ochrannú sieť.
     
    33:38
    Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.
     
    32:28
    Slováci sa ale pomerne rýchlo vrátili naspäť. Tomáš Chrenko z pozície falošného obrancu nastreľoval na Šatanovu hokejku, ktorý to tesne minul.
     
    32:03
    Prílišná kombinácia hostí ich vyhnala z pásma.
     
    31:38
    Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
    Čulík – 2 min., podrazenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    30:12
    Trošku sebectva prejavil Lukáš Lunter, ktorý išiel vpred so Šramatym, hoci ten bol v zákryte súperovho obrancu. Mohli to skúsiť na teč, ale Lunter sa ulakomil a bez výsledného efektu.
     
    29:37
    Viktor Fekiač poslal puk pod seba na Jakúbeka. Žiarsky kanonier nepridal do štatistík 28. gól v ročníku. Lenďák si tento súboj vychutnal lapačkou.
     
    28:38
    Zakázané uvoľnenie osemnástky. Hokejisti prichádzajú pred brankára Lenďáka do pravého kruhu. Buly medzi Fekiačom a Chrenkom.
     
    Reklamná prestávka.
     
    27:19
    Suľovský nechcel len tak zadarmo operovať v blízkosti hosťujúcej bránky. Číhal na svoju príležitosť, ale nepodarilo sa mu ťažiť z menšieho nedorozumenia mladíkov.
     
    26:00
    Tomáš Chrenko vyviezol hru z vlastného obranného pásma. Navštívil útočnú tretinu, ale Noskovičovi nezariadil prácu.
     
    24:13
    Drzo sa predral do strely Jakub Tatár cez dvojicu reprezentačných obrancov. Puk mieril poriadne ďaleko od súperovej bránky.
     
    23:30
    Kobolka pôvodne plánoval prikopnúť si puk na svoju hokejku, čo sa mu evidentne nepodarilo. Do zakončenia prenikol Rais, no Lenďák nebol nútený zasahovať.
     
    22:29
    Domácej údernej lajne sa podarilo vypracovať si šancu. Do klbka hráčov nastreľoval Marek Pač a skoro sa podarilo zo zadnej tyčky prehovoriť Jakúbekovi.
     
    21:30
    Vynikajúca individuálna práca Michala Suľovského! Tomáš Šlank ostal v pozícii štatistu! Výsledok 2:1 postrážil skvelý brankár Alan Lenďák, keď zlikvidoval únik domáceho krídelníka!
     
    20:50
    Slovensko U18 dalo gól! TOBIAS TOMÍK si počkal na druhú možnosť pokúsiť sa uspieť. Teraz to však trafil skutočne parádne prudko do ľavého horného rohu. Bez asistencie.
     
    20:25
    Nepríjemná strela mladíkov po pár sekundách z druhého dejstva. Okolo vyrážačky Noskoviča zakončil Tobias Tomík. Bolo to tesné.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Druhá tretina sa začne o 12:50.
     
    Zaplnená Slovalco Aréna videli dva presné zásahy. Doťahovať museli Žiarčania, ktorým sa to podarilo zásluhou Nicolasa Gašpara.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:48
    Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.
     
    17:38
    Tomáš Chrenko sa šikovne uvoľnil v pásme pri pravom kruhu. Vylepšil si palebnú pozíciu. Noskovič nastavil lapačku, ale nedokázal v nej zovrieť zakončenie.
     
    16:48
    Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
    Jakúbek – 2 min., sekanie + 2 min., hrubosť.

    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Šimon – 2 min., hrubosť.
     
    16:48
    Bránkovisko Slovákov horelo! Hráči sa dostali do sporu! Na zadnom mantineli sa rysovala bitka Jakúbeka so Šimonom! Hlavní rozhodcovia posielajú kohútov oddýchnuť si na dve minúty!
     
    16:01
    Útočné pásmo je v moci Žiarčanov. Zubák nemal výhodnú pozíciu, a tak presunul puk na Čulíka. Lenďák skrotil túto strelu lapačkou, z ktorej mu to vypadlo, ale nevznikol priestor na dorážanie.
     
    14:13
    Lunter postál pri mantineli s pukom na hokejke a čakal na vhodnú príležitosť. Stred plochy sa otvoril Kobolkovi, ale prihrávka uviazla na jeho korčuliach.
     
    13:36
    Krásna akcia! Nicolasa Gašpara vysunuli spoluhráči zo stredného pásma! Krídelník prvej formácie sa však mýlil! Lenďák mu zneškodnil bekhendový blafák!
     
    13:08
    Žiar sa postupne preberá k svojmu výkonu. V tomto striedaní to bolo aktívne zo strany členov prvého útoku Jakúbeka, Fekiača i Gašpara.
     
    12:33
    Domáca obrana išla do pozoru. Na jej polovici aktívne pracoval a dohrával každý jeden súboj Michal Liščinský, avšak nikto mu neprišiel na pomoc.
     
    11:52
    Žiar nad Hronom dáva gól! Presilová hra hostí ostala nevyužitá, ale ani si v nej nedokázali vytvoriť dostatok príležitostí. Za NICOLASOM GAŠPAROM sa naťahovali traja hráči, ktorých oklamal kľučkou. Gólu nezabránil ani brankár Lenďák, ktorý dostal zakončenie k žŕdke. Asistencie: Viktor Fekiač a Adam Kremnický.
     
    11:17
    Žiar nad Hronom hrá s piatimi hráčmi.
     
    09:17
    Vylúčenie v tíme MŠK Žiar nad Hronom:
    Rais – 2 min., držanie.
     
    08:27
    Slováci si spravili poriadok v obrannom pásme a mohli sa vydať smerom dopredu. Chrenko však nebol schopný lepšiu prihrávku poslať Laššovi.
     
    Reklamná prestávka.
     
    07:19
    Postavenie mimo hry. Martin Magdolen už nemohol hrať.
     
    05:49
    Martin Jakúbek sa poriadne chopil puku v útočnej zóne, po ktorej krúžil dlhší čas. Už keď nenašiel spôsob, ako sa dostať na dostrel Lenďáka, zvolil zadovku na Pača. Tomu puk preskočil čepeľ.
     
    05:06
    Zlomená hokejka spôsobila problémy žiarskemu mužstvu! Zubák korčuľoval hasiť náznak šance Liščinského, za ktorým už ale nestíhal! Mladého Slováka odstavil v rozhodujúcej chvíli až Čulík!
     
    04:44
    Slovensko U18 dalo gól! Potvrdilo sa, že treba hrať do poslednej chvíle. Brankár Richard Noskovič minul lapačkou puk a DARIO LAŠŠ nemal problém zasiahnuť poloprázdnu svätyňu. Asistencie: Samuel Šimon a Miroslav Šatan.
     
    04:13
    Rýchly presun domáceho celku po tom, ako sa ubránil ofenzívnej aktivite reprezentantov! Spoluprácu medzi Lunterom a Šramatym ukončil Lenďák úspešným zákrokom!
     
    03:37
    Zaujímavý strelecký pokus domácich Indiánov. Adam Kobolka poslal silný švih, ktorý letel na bránku, ale Slováci tam vytvorili obranný blok.
     
    02:37
    Samuel Rajčan sa ocitol v solídnom postavení vo vnútri pravého kruhu. Mohol si vybrať či bude prenášať hru, alebo zakončí. Rozhodol sa skúsiť šťastie. Lenďák pohotovo zahral lapačkou.
     
    02:11
    Žiarčania sa v pätici natlačili do tretiny. Prihrávka smerovala na modrú čiaru, kde bol Filip Čulík. Ten otestoval silu svojej strely, ale Lenďáka neprekonal.
     
    01:23
    Opätovne prišli domáci do útočného pásma, avšak v tomto prípade to bolo lepšie. Suľovský sa pretlačil k ľavej žŕdke Lenďáka, ale nepodarilo sa mu šikovne poslať puk do siete.
     
    00:49
    V útočnom pásme pracoval Jakúbek s Fekiačom proti Chrenkovi a Laššovi. Posledný menovaný napokon vytiahol hru na druhú stranu klziska a úvodný zákrok si musel pripísať Noskovič.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žiar nad Hronom: Noskovič – Pač, Kuboš, Rais, Kobolka, Kremnický, M. Šeliga, Čulík, Zubák – Jakúbek, V. Fekiač, N. Gašpar – Suľovský, M. Šramaty, L. Lunter – Magdolen, P. Halama, Tatár – Rajčan, Brumerčík, Jamrich.

    Tréner: Jerguš Bača.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Fabuš, Ličko, Šlank, Šimon – Tomík, Prokopovič, Straka – Lašš, Šatan, Chrenko – Liščinský, Krchňavý, Semančík – Hazala.

    Tréner: Martin Dendis.

    Rozhodca: Mĺkvy, Rojík – Nosek, Ščurka.
     
    Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého zápasu TIPOS SHL medzi Žiarom nad Hronom a JOJ ŠPORT Slovensko U18.

    MŠK Žiar nad Hronom


    Žiarčania sa v utorok vrátili do postupovej šestky, no stredajšie výsledky ich opäť stiahli nižšie a momentálne sú ôsmi. Vo štvrtok popoludní sa však dá očakávať ďalší presun vyššie. Slovákov ale neradno podceniť, o čom sa v tejto sezóne presvedčila či už Považská, alebo Modré Krídla.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18

    Slováci mali dvojtýždňový pokoj od putovania slovenskými mestami, kde absolvujú tzv. školské stretnutia. Našim mladíkom sa však pauzovalo príjemne, pretože ozbíjali bratislavskú farmu a prvýkrát vyhrali v lige v tomto ročníku, no len za dva body. Na to trojbodové stále čakajú.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 12. N. Gašpar (V. Fekiač, Kremnický), 44. V. Fekiač (Pač, Jakúbek), 64. V. Fekiač (Jakúbek) – 5. Lašš (Šimon, Šatan), 21. Tomík


    MŠK Žiar nad Hronom: Noskovič – Pač, Kuboš, Rais, Kobolka, Kremnický, M. Šeliga, Čulík, Zubák – Jakúbek, V. Fekiač, N. Gašpar – Suľovský, M. Šramaty, L. Lunter – Magdolen, P. Halama, Tatár – Rajčan, Brumerčík, Jamrich.
    Trenér: Jerguš Bača.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Fabuš, Ličko, Šlank, Šimon – Tomík, Prokopovič, Straka – Lašš, Šatan, Chrenko – Liščinský, Krchňavý, Semančík – Hazala.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Mĺkvy, Rojík – Nosek, Ščurka.

    Diváci: 1935.
    bahis siteleri