Havlíčkův Brod – HK MD Šumperk 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:1, 0:2, 4:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Pátek 16.02.2024, 19:25 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Liga dorostu • 30. kolo
Partner:
     
    58:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! 76 sekund před koncem máme další zvrat utkání. Po vhazování se dostal do zakončení Denis Kraučuk, který vypálil tak, že kotouč šikovně tečoval PAVEL KONVALINA! Asistence: Denis Kraučuk a Miroslav Duben.
     
    53:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři vstali z mrtvých a vyrovnávají takřka ztracený zápas v přesilové hře. Puk dostal mezi čárky ŠTĚPÁN HRODEK, jenž si zpracoval kotouč na čepeli, zamířil a trefil přesně k levé tyči! Asistence: Miroslav Duben.
     
    47:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! V Kotlině je zaděláno na drama! Bruslaři se dostávají pod kůži Draků po hezkém kontru! Po pravé straně dostal puk do pásma Brožek, potom jej posunul na Lédla, který adresoval před branku OLIVERU ČECHOVI. Ten měl dostatek času zasunout puk mezi tři tyče! Asistence: Matyáš Lédl a Václav Brožek.
     
    44:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jodu do kontaktu po krásné akci! MATĚJ MAKOVEC ukázal přehled, práci s hokejkou a kontrolu kotouče. Forvard Bruslař poslal na párek jak obránce, tak následně Dudychu, kterého excelentně vymíchal. Bez asistence.
     
    42:55
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Šumperk jde do trháku! JAKUB PAZOUREK odmítl obránce Havlíčkova Brodu, když po levé ruce se natlačil přes strážce a na dlouho hokejku poslal puk do protipohybu gólmana! Asistence: Jan Haas a Erik Janeba.
     
    34:27
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Draci jdou do dvoubrankového vedení, a to ve vlastním oslabení! Kristian Březina vybojoval puk na pravé straně, když krosem předal puk DAVIDU BURDOVI, který zakončoval do odkryté klece! Asistence: Kristian Březina a Miroslav Jurka.
     
    25:33
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Mladí Draci otáčejí vývoj utkání na svoji stranu. Kotouč se dvakrát odrazil od levého mantinelu k JAKUBU FIALOVI. Ten napoprvé trefil blok, avšak napodruhé trefil přesně za Daniela Petra! Asistence: Jan Zahálka a Šimon Žovinec.
     
    14:22
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Hosté na druhý pokus využívají nařízené trestné střílení. K němu se postavil KRISTIAN BŘEZINA, jenž provedením napodobil Pazourka, leč s lepší koncovkou – ranou pod víko!
     
    04:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři jdou do vedení na konci páté minutě! Domácí zachytili rozehrávku hostů, když se ke kotouči dostal MATYÁŠ LÉDL. Nejproduktivnější hráč Brodu vymíchal gólmana Dudychu s grácií. Asistence: Oliver Čech.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 5. Lédl (Čech), 45. Makovec, 48. Čech (Lédl, Brožek), 54. Hrodek (Duben), 59. Konvalina (Kraučuk, Duben) – 15. K. Březina (TS), 26. Fiala (Zahálka, Žovinec), 35. D. Burda (K. Březina, Jurka), 43. Pazourek (Haas, Janeba)


    BK Havlíčkův Brod: Petr (Štáfl) – Rasocha, Duben, Kopecký, Frantl, Konvalina, Teml (C) – Čech, Kunz, Čapek (A), Hrodek, Kraučuk (A), Makovec, Suchý, Lédl, Tecl, Brožek, Vaněček.
    Trenér: Lukáš Bureš

    HK Mladí Draci Šumperk: Dudycha (Zavoral) – Jurka, Sirový, Janeba, J. Březina, Vlček (A), Petržela – Augustin, Vogl, Haas, Pazourek, Zahálka, Žovinec, D. Burda (A), Fiala, K. Březina (C).
    Trenér: Jaroslav Beck

    Rozhodčí: Jakub Karpíšek – Jan Trávník, Michal Maša
    bahis siteleri