Přerov – Frýdek-M. 2:3 (kon.) | Sokolov – Litoměřice 3:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
HC Frýdek-Místek
Pondělí 19.02.2024, 17:30 • ZS Přerov • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Krislovu střelu povyjetý Mokry vyrazil před sebe, Zubři ale ze skrumáže puk do odkryté branky nedopravili!
     
    57:28
    Přerov to zkusí v šesti bez brankáře.
    51:48 Daniel INDRÁK - 2:3
     
    51:48
    4/5
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak tohle může být ještě zajímavé, Zubři přišli s kontaktní brankou ve vlastním oslabení! Frýdecká obrana teď ve třech lidech hrubě chybovala, když upřela své oči na osamoceného Indráka, za zády jí ale pronikl Daniel Ministr, který inkasoval kotouč a skvělou přihrávkou našel uvolněného DANIELA INDRÁKA! Ten završil velmi pohlednou akci do prázdné branky. Asistence: Daniel Ministr, Jiří Krisl.
    Indrák D., Ministr D., Krisl J., Cubo O.
    Svačina V., Veselý R., Haas O., Havránek Š., Doktor J.
     
    51:33
    Zubrům zbývá necelých devět minut na to, aby s výsledkem něco udělal, teď měl ale smůlu. Dobrou práci v útočném pásmu odvedl Březina, který našel v dobré pozici Adámka, ten ale při střele zlomil hůl. Ze všeho se urodil následný frýdecký brejk, ve kterém právě David Březina zahákoval soupeře.
     
    41:29
    Úvodní minuta posledního dějství nám toho mnoho nenabídla, teď se ale velmi šikovně mezi dvěma obránci prosmýkl Pospíšil! Jeho zakončení na vzdálenější tyč ale scházela vyšší přesnost!
     
    37:17
    V dobrém pohybu hrající rysi nemají se stojící defenzivou Přerova přílišné problémy. Ladně se dostal k zakončení Oskar Haas, kterého však parádním semaforem vychytal Michal Postava!
     
    36:03
    Čtvrtá formace Přerova se dostala do gólové příležitosti! Zembol dostal kotouč na osu hřiště, povyjetého Mokreho ale nepřesnou střelou nemohl překonat!
    32:10 Kamil WALEGA - 1:3
     
    32:10
    5/4
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Zubři se po inkasované brance naprosto sesypali a během přibližně šesti minut loví z brány třetí kotouč! Stejným způsobem jako jsem popisoval před chvílí šanci Haase, se nyní prosadil KAMIL WALEGA, tedy ranou z levého kruhu po křížné přihrávce. Asistence: Rostislav Marosz.
    Walega K., Marosz R., Macháček Š., Ramik M., Haman F.
    Němec F., Pechanec A., Indrák D., Kudělka T.
     
    31:49
    Haas se dostal do velké šance po křížném pasu na levý kruh, Postava se ale bravurně přesunul a vychytal jej!
     
    30:47
    Zubři by si měli velmi brzy nastavit budíček, soupeř je totiž znovu zatlačil v jejich pásmu. Vše vyústilo v roztržku u domácí branky, po které si vysloužil dvouminutový trest za hrubost přerovský bek Robert Černý.
    29:40 Michal HOTĚK - 1:2
     
    29:40
    5/5
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, Frýdek jde po zásluze do vedení! Rysi se po chybě vzadu navrátili k ofenzivnímu tlaku a prakticky podle stejného scénáře jako u branky Výtiska překonávají Postavu podruhé! Od modré přišla tentokrát střela MICHALA HOTĚKA! Asistence: Samuel Krajč a Filip Haman.
    Hotěk M., Krajč S., Haman F., Veselý R., Havránek Š.
    Pechanec A., Mácha J., Kudělka T., Cubo O., Březina D.
     
    28:50
    Zubři si teď ale mohli vzít vedení zpět! Směrem na Mokreho teď předvedli bleskový brejk, který zakončoval Goiš, ten ale zaváhal a velkou šanci nepřetavil v zakončení včas!
     
    27:08
    Hosté uspěli na buly v útočném pásmu, Martynek přišel opět se střelou od modré a tu do protipohybu Postavy těsně kolem tyčky tečoval Doktor!
    25:53 Jan VÝTISK - 1:1
     
    25:53
    5/5
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Frýdek-Místek toho tentokrát v útočném pásmu mnoho nevymýšlel, Svačina předal puk na modrou JANU VÝTISKOVI a ten si nemohl nevšimnout velmi těsné clony před Michalem Postavou. Jeho přízemní střela od modré zaplula ke vzdálenější tyči. Asistence: Vladimír Svačina, Oskar Haas.
    Výtisk J., Svačina V., Haas O., Walega K., Kowalczyk D.
    Adámek J., Březina D., Krisl J., Pechanec A., Mácha J.
     
    21:18
    Přerov to teď sehrál skvěle! Hejcman výbornou přihrávkou našel Březinu, ten ale z mezikruží branku minul!
     
    19:46
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Michal Hotěk – 2 min., vysoká hůl.
     
    17:23
    Haas byl v obrovské šanci, když obtočil Postavův beton a posílal puk do z ostrého úhlu k brankové čáře, velmi pohotově se zde ale zjevil Daniel Indrák, který puk odpálil do bezpečí!
     
    16:13
    A s ohrožením vyrukoval na Zubry při vyloučení Černého také Frýdek. Ten se hodně činí hlavně v předbrankovém prostoru, kde jedna ze střel těsně přeletěla břevno, druhá z hole Macháčka pak skončila v Postavově lapačce!
     
    15:26
    Indrák s Pechancem se vydali do přečíslení, jehož zakončení Mokry vykopl pouze před sebe. Zubrům scházely centimetry od tutovky!
     
    15:12
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Robert Černý – 2 min., nedovolené bránění.
     
    14:42
    Tomáš Pospíšil nastřelil velmi tvrdou ranou po pasu Pšurného tyč!
     
    12:47
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    Kamil Walega – 2 min., podrážení.
     
    04:57
    Hosté se pokoušeli na inkasovanou branku odpovědět, v útočném pásmu ale nic nevymysleli. Naopak Zubři se na opačné straně usadit dokázali a vyplynulo z toho špatné frýdecké postavení! Černému se zcela uvolnil prostor k brance od levého mantinelu, švih mířený na bližší šibenici ale končí pouze na ramenu frýdeckého gólmana!
    03:25 Darek HEJCMAN - 1:0
     
    03:25
    5/5
    Přerov právě vstřelil branku!
    Mokry si sice na kotouč ještě nesáhl, Zubři jdou ale hned z první šance do vedení! Frýdku nezahrál do karet odraz od brusle ve středním pásmu, ze kterého zaútočil Přerov. Pospíšil byl zatlačen na mantinel v rohu kluziště, i tak ale dokázal poslat kotouč do jízdy přijíždějícímu Březinovi. Ten vypálil z prvního doteku do výstroje Mokreho, poblíž byl ale na dorážku DAREK HEJCMAN, který uspěl mezi betony! Asistence: David Březina, Tomáš Pospíšil.
    Hejcman D., Březina D., Pospíšil T., Krisl J., Adámek J.
    Kowalczyk D., Hrachovský O., Walega K., Haas O., Svačina V.
     
    Utkání 44. kola Chance ligy HC ZUBR Přerov – HC Frýdek-Místek je z důvodu velké marodky v hostujícím týmu odloženo. Kluby se již dohodly na náhradním termínu, kterým bude pondělí 19. února. Začátek utkání bude v 17:30.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 4. Hejcman (Březina, Pospíšil), 52. Indrák (Ministr, Krisl) – 26. Výtisk (Svačina, Haas), 30. Hotěk (Krajč, Haman), 33. Walega (Marosz)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – F. Němec, Kudělka (A), Chroboček, R. Černý, Krisl (C), Cubo, J. Adámek – Březina, Pechanec, Mácha – Chludil, Hejcman, Pospíšil – Ministr, Pšurný, Indrák – Goiš, Zembol, Dobša.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Š. Havránek, Haman (A), Urbanec (A), Homola, Výtisk (C), D. Kowalczyk, Hrachovský – Walega, Haas, Svačina – Doktor, Marosz, Martynek – Hotěk, R. Veselý, Krajč – Geidl, Macháček, Ramik.
    Trenér: M. Hrnčár

    Rozhodčí: Barek, Grygera – Hanzlík, Bezděk

    Diváci: 1 165
    bahis siteleri