Vyškov – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Hokej Vyškov
4:6 (2:1, 1:2, 1:3)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 22.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký čtvrteční podvečer. Východní skupina 2. hokejové ligy má dnes na programu dvojici zápasů 39. kola. V tomto textovém přenosu se podrobně zaměříme na souboj mezi týmy Hokej Vyškov a BK Havlíčkův Brod. Roli výrazných papírových favoritů budou v utkání plnit hokejisté domácího celku.
     
    Vyškov je v tabulce na druhém místě za suverénním Havířovem. Moravský klub dosud nasbíral 83 bodů a před třetí Opavou má aktuálně náskok 17 bodů. Vyškov se momentálně veze na vítězné vlně, když táhne sérii 14 výher v řadě! Zvládl během ní udolat právě i vedoucí Havířov. Naposledy nedal Vyškov šanci na domácím ledě Šumperku. V sobotu ho rozstřílel jasně 5:0. Nejproduktivnějším hráčem týmu je se 70 kanadskými body zkušený třiatřicetiletý útočník Tomáš Komínek. V probíhajícím druholigovém ročníku zaznamenal 25 branek a 45 asistencí.
     
    Havlíčkův Brod má na kontě o třicet bodů méně (53) než Vyškov, což v tabulce stačí na průběžné šesté místo. Na pátý Nový Jičín ztrácí dva body, před sedmým Žďárem nad Sázavou má náskok tří bodů. Brod má za sebou dvě nepovedená domácí utkání. Prohrál v nich právě se Žďárem (2:4) a posledním Valašským Meziříčím (3:6). Lídrem klubového kanadského bodování je se 42 body za 21 branek i asistencí jednatřicetiletý forvard Milan Valášek. Nejlepším střelcem je pak o sedm let mladší parťák z útoku Marek Tecl (22+16).
     
    Vyškov vyhrál poslední čtyři vzájemná utkání. Naposledy zvítězil 10. ledna v Havlíčkově Brodě s přehledem 6:2. Na chlup stejný výsledek zaznamenal rovněž při posledním domácím střetnutí. Potvrdí svěřenci trenéra Michala Konečného roli favoritů také dnes? Odpověď naleznete v našem textovém přenosu, k jehož sledování jste srdečně zváni.
     
    Úvodní sestavy:

    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Lekeš, D. Štefka – A. Popelka, Lehečka (A), Krejčiřík – Komínek (A), J. Štefka, Sebera.
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Cinka (Nedvěd) – M. Krejčí, A. Dvořák, Benák, Ja. Novák (A), Kutlvašr, Kerber – Valášek, Tecl, Kopic – Dymák, Pártl, Voříšek (A) – Endál, P. Kuchta (C), Pavelec.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Schenel – J. Kučera, Štěrba.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:03
    Úvodní vhazování pro Vyškov, který dnes navlékl červené dresy. Havlíčkův Brod hraje v bílých.
     
    00:17
    Tomáš Komínek mohl velmi rychle otevřít skóre. Obdržel kolmici z pravé strany před odkrytou část branky. Přihrávku si ale nezvládl zpracovat a puk mu ujel k mantinelu.
     
    01:36
    Favorizovaný Vyškov je v úvodu zápasu aktivnějším mužstvem a neustále se snaží tlačit dopředu. Domácí by dnes jistě zapsali rádi už patnáctou výhru v řadě.
     
    02:33
    Před branku si sjížděl aktivní Tomáš Komínek. Nahození z levé strany netečoval úplně podle představ.
     
    02:59
    Solidní závar před hostující brankou. Kotouč mohli za záda Cinky dorazit Michal Janeček a Tomáš Komínek. Ani jeden ze jmenovaných ale kotouč nezasáhl ideálně.
     
    03:20
    Filip Pártl střílel po zpětné přihrávce zápěstím z levé strany. Tobiáš Synek předvedl poměrně pohodlný zákrok lapačkou.
     
    04:21
    Jan Dluhoš se opřel do puku na modré čáře. Skákavý kotouč byl sražen a dohopsal až k Davidu Cinkovi, který jej raději ukryl pod lapačku.
     
    05:41
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí nejprve promarnili přečíslení dva na jednoho, další výlet do útočného pásma už ale záhy skončil vedoucí brankou. Hezkou individuální akcí po pravém křídle se blýskl MATĚJ KOŘENEK. Sjel si s pukem do střelecké pozice a bekhendem poměrně z úhlu překonal trochu překvapivě Cinku. Asistence: David Štefka a Jan Štefka.
    05:41 Matěj KOŘENEK - 1:0
     
    06:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., sekání.
     
    07:08
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov velmi rychle využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek. Tomáš Komínek potáhl kotouč po pravé straně a poté přihrál na zadní tyč ADAMU POPELKOVI. Ten přebruslil obránce a skvěle si najel před branku, kde mu stačilo už jen usměrnit puk do odkrytého prostoru. Asistence: Tomáš Komínek a Michal Janeček.
    07:08 Adam POPELKA - 2:0
     
    08:05
    Havlíčkův Brod neustále čelí aktivnímu vyškovského napadání. Domácí jsou dvěma góly hodně namlsáni.
     
    08:39
    Lukáš Endál převzal na modré čáře dlouhý pas. Dostal se s pukem až před Tobiáše Synka, z levé strany ale puk za jeho záda nepropasíroval.
     
    09:12
    Hosté se nepřesnou přihrávkou o mantinel na modrou čáru sami vyhnali z útočného pásma.
     
    09:48
    Adam Studený teď v krátkém sledu rovnou třikrát prověřil pozornost Davida Cinky. Ten všechny jeho přízemní pokusy vyrazil betony.
     
    10:41
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Tomáš Komínek – 2 min., hrubost.
     
    10:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rovněž hosté bleskově využívají přesilovou hru! Filip Pártl nahrál na pravou stranu nehlídanému LUKÁŠI ENDÁLOVI. Ten naznačil střelu a poté si kličkou položil Synka, aby vzápětí zasunul puk do odkryté branky podél pravé tyče. To byla úžasná práce s holí v podání zkušeného havlíčkobrodského forvarda! Asistence: Filip Pártl a Marek Tecl.
    10:49 Lukáš ENDÁL - 2:1
     
    11:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Adam Dvořák – 2 min., podrážení.
     
    12:00
    Vyškov kombinuje již delší dobu v útočném pásmu. Domácí hokejisté mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    12:39
    Vyškovští teď ne a ne najít střelecké pozice. Havlíčkovu Brodu se v krátkém rozestupu podařilo vyhodit kotouč dvakrát ven z pásma.
     
    13:30
    Hosté tentokrát přesilovou hru soupeře poměrně v poklidu ubránili. Adam Dvořák opouští trestnou lavici, Havlíčkův Brod je kompletní.
     
    14:03
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Matěj Tomajko – 2 min., podrážení.
     
    14:20
    A další vyloučení, tentokrát pro změnu na straně Vyškova. Michal Janeček vyvezl po buly kotouč z obranného pásma. Cinku prověřil střelou od levého mantinelu. Hostující brankář ji lapil a rychle rozehrál.
     
    15:38
    Havlíčkův Brod zatím v početní výhodě vůbec nic nevymyslel. Víc času strávil mimo útočné pásmo než v něm. Vyškov se výborně brání.
     
    16:03
    Po rychle využitých přesilovkách máme za sebou dvě, které nebyly vůbec nebezpečné. V tomto směru si nemají oba celky co vyčítat.
     
    17:02
    Vyškov je při hře pět na pět natlačen v pásmu soupeře. Tomajkovu dělovku od modré čáry vyrážel David Cinka vyrážečkou. Domácí nadále kombinují.
     
    18:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Jiří Benák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    18:28
    Vyškov musel krátce po vhazování vyklidit útočnou třetinu. Celá situace se ještě jednou opakovala, domácí se snaží založit ofenzivní kombinaci ve středním pásmu.
     
    18:48
    Nehlídaný Jan Štefka si řekl o přihrávku. Z vrcholku levého kruhu střílel do betonů Davida Cinky. Od nich se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny.
     
    19:38
    Marek Tecl nabral rychlost na pravé straně. Jeho pokus Tobiáš Synek vyrazil vyrážečkou. Neujala se ani dorážka z levé strany, o kterou se ranou bez přípravy postaral Adam Dvořák. Dělovkou rozezvučel pouze zadní mantinel.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Vyškov vlétl do zápasu dvěma rychlými góly. Skóre otevřel v 6. minutě Kořenek, na něhož o dvě minuty později navázal v přesilové hře Popelka. V 11. minutě vrátil do té doby nevýrazný Havlíčkův Brod do hry Endál, jenž se v početní výhodě blýskl krásnou individuální akcí na pravé straně. Domácí měli po zbytek dvacetiminutovky mírnou převahu, skóre už se ale neměnilo. Do druhého dějství tak půjde Vyškov s jednobrankovým náskokem.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    BK Havlíčkův Brod hraje v plném počtu.
     
    21:15
    Jan Štefka nahazoval od pravého mantinelu puk na zadní tyč. David Cinka vyrážel pravým betonem.
     
    21:31
    Vhazování po pravé ruce Cinky. Havlíčkův Brod se ovšem po vyhraném buly provinil vyhozením přes všechny čáry, a tak se bude celá situace opakovat.
     
    22:06
    Dominick Vašíček se nádherně prokličkoval ze středního pásma skrze dva protihráče až před branku. Jeho sólu chybělo jen lepší zakončení, z jízdy mířil do výstroje Cinky. Ten se v úvodu druhé třetiny rozhodně nenudí.
     
    22:36
    Havlíčkův Brod je teď pod velkým tlakem. Znovu si pomohl pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    23:19
    Tomáš Komínek se natahoval po přihrávce mezi kruhy. Kdyby na ni dosáhl, byl by úplně sám před Cinkou.
     
    23:40
    Domácí přišli o puk ve středním pásmu a Lukáš Endál jel úplně sám na Tobiáše Synka. Přehodil si puk na střelu, nezvládl ji ale zvednout nad brankářův beton. Už byl až příliš blízko zařízení.
     
    24:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté radují! Vyškovu se nepodařilo dostat kotouč z pásma. Filip Pártl ho posunul po pravé straně na MARKA KOPICE, který byl uvnitř kruhu v obklíčení tří protihráčů. Přesto zvládl vyslat střelu, která zřejmě i díky teče zapadla ke vzdálenější tyči. Asistence: Filip Pártl.
    24:14 Marek KOPIC - 2:2
     
    25:52
    Michal Kerber narazil zezadu do Dominicka Vašíčka a sroloval ho na zadní hrazení za hostující brankou. Vyškov si zahraje přesilovou hru.
     
    25:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Michal Kerber – 2 min., podrážení.
     
    26:50
    Domácí nebyli daleko od vedoucí trefy. Matěj Sebera se šikovně uvolnil na pravé straně. Poté poslal puk před odkrytou část branky, David Štefka ho ale v letu nezvládl umístit do sítě.
     
    27:52
    Michal Kerber opouští trestnou lavici. Vyškovu se v přesilové hře vedení na svou stranu strhnout nepovedlo.
     
    28:41
    Domácí zůstávají i při hře pět na pět jasně aktivnějším celkem. David Cinka se musí mít neustále na pozoru.
     
    29:12
    V krátkém sledu dvojí vhazování před Cinkou – po jednom na každé straně. Naposledy se Havlíčkův Brod prezentoval zakázaným uvolněním.
     
    29:32
    Tomáš Komínek nejprve mířil po vyhraném buly do bloku. Poté sebral odražený kotouč a sjel si zprava až před Cinku. Toho tváří v tvář technicky nepřekonal. Hra je znovu přerušena.
     
    30:01
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo před chvílí, to TOMÁŠ KOMÍNEK "napravil" hned při své další akci. Ve středním pásmu si narazil kotouč s Jakubem Lehečkou a sjel si s pukem z pravé strany před branku. Položil si kličkou Cinku a zvedl kotouč bekhendem pod víko. Asistence: Jakub Lehečka.
    30:01 Tomáš KOMÍNEK - 3:2
     
    31:30
    Obrovská aktivita Vyškova v útočném pásmu si vyžádala další nedovolený zákrok hostů. Dominick Vašíček střílel v ponechané výhodě z bezprostřední blízkosti do Davida Cinky. Vzápětí už je hra přerušena.
     
    31:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Petr Kuchta – 2 min., faul kolenem.
     
    32:05
    Tomáš Žižka posunul kotouč nalevo na střelu Tomáši Komínkovi. Ten mířil křižnou dělovkou mimo zařízení.
     
    32:42
    Dominick Vašíček nabral rychlost a sjel si na teč před branku. Ta mezi třemi tyčemi neskončila. Obrana Havlíčkova Brodu teď zaspala.
     
    33:18
    Filip Pártl získal aktivním napadáním kotouč a zničehonic jel od pravého mantinelu úplně sám na branku. Nasadil ke kličkám, Tobiáše Synka ale nepřekonal.
     
    33:30
    BK Havlíčkův Brod hraje v plném počtu.
     
    33:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další akce Havlíčkova Brodu už končí gólem! Tobiáš Synek měl zakrytý výhled. Lukáš Endál přihrával z levé strany pod sebe a PETR KUCHTA neměl problém zakončit do odkryté pravé části branky. Je znovu vyrovnáno. Asistence: Lukáš Endál a Milan Valášek.
    33:43 Petr KUCHTA - 3:3
     
    34:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., vysoká hůl.
     
    35:32
    Vyškov kombinuje v útočné třetině. Zatím se do střeleckých pozic nedostává. Havlíčkovu Brodu se daří vykrývat prostory a blokovat.
     
    35:50
    Adam Popelka dostal nabito zpětnou přihrávkou před modrou čáru. Opřel se do kotouče nápřahem. David Cinka švihl lapačkou.
     
    36:18
    Jan Štefka střílel zápěstím z levé strany. David Cinka schoval puk znovu do výstroje, a nedal tak dotírajícím dravcům šanci na dorážku.
     
    36:38
    Havlíčkův Brod přečkal také toto oslabení bez újmy na skóre. V závěru třetí periody tak platí nadále nerozhodné skóre 3:3.
     
    37:00
    Nařízeno vhazování ve středním pásmu.
     
    37:34
    Havlíčkovu Brodu se rýsovala zajímavá možnost na zakončení. Ještě než k ní došlo, byl odpískán ofsajd.
     
    38:18
    Domácí neuspěli v souboji za havlíčkobrodskou brankou. Hosté posouvají puk do středního pásma.
     
    38:50
    Adam Popelka mohl vrátit Vyškovu vedeni! Řítil se úplně sám na Davida Cinku, ani nadvakrát ho ale nepřekonal! Hostující brankář teď opakovaně parádně zasahoval betony.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:28
    Adam Popelka obdržel přihrávku na pravou stranu. Bez přípravy střílel poměrně z ostrého úhlu mimo.
     
    39:51
    Vyškov se v závěru třetiny provinil zakázaným uvolněním. Havlíčkův Brod po vhazování drží puk na vlastní polovině. Už se zřejmě nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Havlíčkovu Brodu se ve druhé třetině podařilo dvakrát vyrovnat. Nejprve se z obležení tří protihráčů se štěstím prosadil Kopic. Po půlhodině hry vrátil Vyškovu vedení krásným sólem Komínek, o necelé čtyři minuty později ale těžil ze zakrytého výhledu Synka Kuchta. I ve druhém dějství měl Vyškov více ze hry, dokonce měl k dispozici i tři přesilové hry, zatímco soupeř ani jednu. Přesto je skóre před závěrečnou tercií nerozhodné 3:3. Máme se tak rozhodně na co těšit.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:35.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Adam Popelka dostal puk do jízdy. Přihrával nepřesně na pravou stranu, čímž akce Vyškova skončila.
     
    41:06
    Havlíčkovu Brodu se teď ani nadvakrát nepovedlo vyhodit puk z pásma, a tak se ke střele z větší dálky dostal Dominik Hohl. David Cinka byl připraven a ukryl puk ve výstroji.
     
    41:27
    Jan Dluhoš nahazoval vyšší puk od modré čáry. David Cinka ho vyrážel dost netradičním zákrokem hokejkou.
     
    41:58
    Rovněž úvod třetí třetiny patří jednoznačně Vyškovu. Vojtěch Krejčiřík se dostal ke střele z levého okraje kluziště. Přízemním pokusem mířil do Cinkovy lapačky.
     
    42:25
    Na hostující branku se valí jeden útok za druhým. Havlíčkův Brod ztratil puk ve středním pásmu a Tomáš Komínek se dostal až do pravého kruhu, odkud střílel někam do pravé ruky Cinky.
     
    43:00
    Jakub Lehečka přihrával na levou stranu Tomáši Komínkovi, před nímž byla odkrytá branka. Druhý jmenovaný ale kotouč nezasáhl bez přípravy vůbec čistě, a tak ho poslal vedle levé tyčky. Havlíčkův Brod si každopádně hodně koleduje.
     
    43:26
    Celek z Vysočiny se snaží uklidnit hru. Zadáci v bílých dresech drží puk na své polovině a nikam se aktuálně neženou.
     
    44:28
    Havlíčkův Brod je teď častěji na puku, nezvládá se ale dostat přes modrou čáru.
     
    45:00
    Další slibná akce Vyškova a v ní opět aktivní Tomáš Komínek. Z pravého křídla jel po fantastickém pasu sám na Cinku, ten křižnou ránu vytěsnil vyrážečkou za vzdálenější tyčku.
     
    45:51
    David Cinka vyrážel nepříjemné nahození. Michal Janeček operoval před brankou, k dorážce nedostal prostor.
     
    47:45
    Matěj Tomajko střílel švihem z mezikruží těsně vedle pravé tyčky! Mrzet ho to nemusí, byl totiž pískán faul. Vyškov jde do čtyř.
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Adam Studený – 2 min., hákování.
     
    48:15
    Havlíčkův Brod musí zakládat akci až zpoza vlastní branky.
     
    48:46
    Další pohotové vyhození Vyškova, který se zatím naprosto v pohodě brání. Tobiáš Synek je ve třetí třetině prakticky bez práce.
     
    49:20
    Všechno mohlo být rázem jinak! Milan Valášek mohl dokonat obrat, jeho rána ze středu kluziště skončila možná i díky drobné teči na brankové konstrukci!
     
    49:45
    Trest Adama Studeného vypršel. Vyškov je zpátky v plném počtu hráčů.
     
    50:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté sice nevyužili přesilovku, vzápětí ale skórují při hře pět na pět. Obrat dokonal LUKÁŠ ENDÁL, jenž obdržel po souboji v levém kruhu zpětnou přihrávku a přízemní ranou našel skulinku mezi betony Tobiáše Synka. Asistence: Michal Kerber a Filip Pártl.
    50:06 Lukáš ENDÁL - 3:4
     
    51:30
    Vyškov se tlačí za vyrovnáním. David Cinka si v krátkém sledu připsal dva úspěšné zákroky.
     
    52:09
    A teď další! Matěj Sebera obdržel křižnou přihrávku zpoza branky. Proti jeho střele bez přípravy se stihl David Cinka fantasticky přemístit a zabránil gólu parádním zákrokem lapačkou!
     
    52:45
    Tomáš Komínek se prodral skrze dva protihráče. Jeho sražená střela z úhlu skončila za brankou.
     
    53:28
    Matěj Mikulík nasadil k dělovce ze středního pásma a odjel střídat. David Cinka zasáhl lapačkou a rychle rozehrál.
     
    53:58
    Obrovská šance Vyškova a v ní Adam Studený. Sjel si s pukem za obranu a z levé strany mířil na Cinku. Proti jeho technickému zakončení zápěstím do pravé části branky švihl gólman Havlíčkova Brodu elegantně lapačkou.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Jan Holemý – 2 min., podrážení.
     
    54:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dělají rázný krok za vítězstvím! Lukáš Endál přihrál z rohu kluziště na vrcholek levého kruhu FILIPU PÁRTLOVI a ten mířil přízemní ranou bez přípravy opět mezi Synkovy betony. Havlíčkův Brod uděluje domácímu celku lekci z produktivity. Asistence: Lukáš Endál a Marek Kopic.
    54:15 Filip PÁRTL - 3:5
     
    55:25
    Vstřelená branka vlila Havlíčkovu Brodu do žil čerstvou krev. Vyškovská obrana se teď musela prezentovat v krátkém sledu hned dvěma bloky.
     
    55:46
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Nenápadný protiútok Vyškova končí kontaktní brankou! MATĚJ TOMAJKO jel s pukem po pravé straně. Měl před sebou trojici protihráčů, a tak zkusil střelu. Ta i díky teči zamířila nad lapačku Cinky. Ještě to bude drama! Asistence: Michal Janeček a David Lekeš.
    55:46 Matěj TOMAJKO - 4:5
     
    57:02
    Vyškov drží kotouč a snaží se prokombinovat do střeleckých pozic. Havlíčkovu Brodu se daří nabourávat hru.
     
    57:38
    Hosté se znovu osvobozují jen za cenu odevzdaného puku. Uvidíme, kdy se Vyškov rozhodne pro hru bez brankáře.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Tobiáš Synek je stále ve svém brankovišti, už ale pomalu pokukuje po střídačce.
     
    58:43
    Vyškovu se nedaří usadit v útočném pásmu. Marek Tecl potáhl puk po pravém křídle. Od mantinelu střílel na bližší tyč do lapačky Tobiáše Synka.
     
    58:43
    Domácí trenér Michal Konečný si vyžádal oddechový čas. Vzhledem k vhazování v pásmu Vyškova se po něm Tobiáš Synek určitě vrátí do branky.
     
    59:00
    Teď už to domácí celek zkouší v šesti!
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pouhou vteřinu před koncem upravuje na konečných 6:4 pro Havlíčkův Brod PETR KUCHTA. Po zisku kotouče v obranném pásmu trefil odkryté domácí zařízení střelou takřka skrze celou délku kluziště. Bez asistence.
    59:59 Petr KUCHTA - 4:6
     
    Konec zápasu.
     
    Čtrnáctizápasová vítězná série Vyškova je u konce. Druhý tým východní skupiny podlehl v utkání 39. kola na domácím ledě 4:6 Havlíčkovu Brodu, ačkoliv vedl už v 8. minutě 2:0. Vyškov byl po většinu zápasu aktivnějším týmem a nejednou si dělal z obrany soupeře takříkajíc "dobrý den", celek z Vysočiny ale podržel v klíčových momentech skvěle chytající Cinka. Pod vítězství souboru trenéra Kraučuka se dvěma góly podepsali Lukáš Endál s Petrem Kuchtou. Po jedné trefě zaznamenali Marek Kopic a Filip Pártl. Havlíčkův Brod si díky výhře polepšil o jednu pozici na páté místo. Vyškov je nadále druhý, kde již setrvá až do konce základní části. (20:15:33)

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 6. Kořenek (D. Štefka, J. Štefka), 8. A. Popelka (Komínek, Janeček), 31. Komínek (Lehečka), 56. Tomajko (Janeček, Lekeš) – 11. Endál (Pártl, Tecl), 25. Kopic (Pártl), 34. P. Kuchta (Endál, Valášek), 51. Endál (Kerber, Pártl), 55. Pártl (Endál, Kopic), 60. P. Kuchta


    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Lekeš, D. Štefka – A. Popelka, Lehečka (A), Krejčiřík – Komínek (A), J. Štefka, Sebera.
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Cinka (Nedvěd) – M. Krejčí, A. Dvořák, Benák, Ja. Novák (A), Kutlvašr, Kerber – Valášek, Tecl, Kopic – Dymák, Pártl, Voříšek (A) – Endál, P. Kuchta (C), Pavelec.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Schenel – J. Kučera, Štěrba
    bahis siteleri