Vyškov – Havlíčkův Brod 4:6 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Hokej Vyškov
4:6 (2:1, 1:2, 1:3)
BK Havlíčkův Brod
Čtvrtek 22.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga skupina Východ • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Petr KUCHTA - 4:6
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pouhou vteřinu před koncem upravuje na konečných 6:4 pro Havlíčkův Brod PETR KUCHTA. Po zisku kotouče v obranném pásmu trefil odkryté domácí zařízení střelou takřka skrze celou délku kluziště. Bez asistence.
     
    59:00
    Teď už to domácí celek zkouší v šesti!
    55:46 Matěj TOMAJKO - 4:5
     
    55:46
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Nenápadný protiútok Vyškova končí kontaktní brankou! MATĚJ TOMAJKO jel s pukem po pravé straně. Měl před sebou trojici protihráčů, a tak zkusil střelu. Ta i díky teči zamířila nad lapačku Cinky. Ještě to bude drama! Asistence: Michal Janeček a David Lekeš.
    54:15 Filip PÁRTL - 3:5
     
    54:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dělají rázný krok za vítězstvím! Lukáš Endál přihrál z rohu kluziště na vrcholek levého kruhu FILIPU PÁRTLOVI a ten mířil přízemní ranou bez přípravy opět mezi Synkovy betony. Havlíčkův Brod uděluje domácímu celku lekci z produktivity. Asistence: Lukáš Endál a Marek Kopic.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Jan Holemý – 2 min., podrážení.
     
    53:58
    Obrovská šance Vyškova a v ní Adam Studený. Sjel si s pukem za obranu a z levé strany mířil na Cinku. Proti jeho technickému zakončení zápěstím do pravé části branky švihl gólman Havlíčkova Brodu elegantně lapačkou.
     
    52:09
    A teď další! Matěj Sebera obdržel křižnou přihrávku zpoza branky. Proti jeho střele bez přípravy se stihl David Cinka fantasticky přemístit a zabránil gólu parádním zákrokem lapačkou!
    50:06 Lukáš ENDÁL - 3:4
     
    50:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté sice nevyužili přesilovku, vzápětí ale skórují při hře pět na pět. Obrat dokonal LUKÁŠ ENDÁL, jenž obdržel po souboji v levém kruhu zpětnou přihrávku a přízemní ranou našel skulinku mezi betony Tobiáše Synka. Asistence: Michal Kerber a Filip Pártl.
     
    49:20
    Všechno mohlo být rázem jinak! Milan Valášek mohl dokonat obrat, jeho rána ze středu kluziště skončila možná i díky drobné teči na brankové konstrukci!
     
    47:45
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Adam Studený – 2 min., hákování.
     
    45:00
    Další slibná akce Vyškova a v ní opět aktivní Tomáš Komínek. Z pravého křídla jel po fantastickém pasu sám na Cinku, ten křižnou ránu vytěsnil vyrážečkou za vzdálenější tyčku.
     
    43:00
    Jakub Lehečka přihrával na levou stranu Tomáši Komínkovi, před nímž byla odkrytá branka. Druhý jmenovaný ale kotouč nezasáhl bez přípravy vůbec čistě, a tak ho poslal vedle levé tyčky. Havlíčkův Brod si každopádně hodně koleduje.
     
    42:25
    Na hostující branku se valí jeden útok za druhým. Havlíčkův Brod ztratil puk ve středním pásmu a Tomáš Komínek se dostal až do pravého kruhu, odkud střílel někam do pravé ruky Cinky.
     
    38:50
    Adam Popelka mohl vrátit Vyškovu vedeni! Řítil se úplně sám na Davida Cinku, ani nadvakrát ho ale nepřekonal! Hostující brankář teď opakovaně parádně zasahoval betony.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., vysoká hůl.
    33:43 Petr KUCHTA - 3:3
     
    33:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další akce Havlíčkova Brodu už končí gólem! Tobiáš Synek měl zakrytý výhled. Lukáš Endál přihrával z levé strany pod sebe a PETR KUCHTA neměl problém zakončit do odkryté pravé části branky. Je znovu vyrovnáno. Asistence: Lukáš Endál a Milan Valášek.
     
    33:18
    Filip Pártl získal aktivním napadáním kotouč a zničehonic jel od pravého mantinelu úplně sám na branku. Nasadil ke kličkám, Tobiáše Synka ale nepřekonal.
     
    31:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Petr Kuchta – 2 min., faul kolenem.
    30:01 Tomáš KOMÍNEK - 3:2
     
    30:01
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo před chvílí, to TOMÁŠ KOMÍNEK "napravil" hned při své další akci. Ve středním pásmu si narazil kotouč s Jakubem Lehečkou a sjel si s pukem z pravé strany před branku. Položil si kličkou Cinku a zvedl kotouč bekhendem pod víko. Asistence: Jakub Lehečka.
     
    26:50
    Domácí nebyli daleko od vedoucí trefy. Matěj Sebera se šikovně uvolnil na pravé straně. Poté poslal puk před odkrytou část branky, David Štefka ho ale v letu nezvládl umístit do sítě.
     
    25:52
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Michal Kerber – 2 min., podrážení.
    24:14 Marek KOPIC - 2:2
     
    24:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Teď už se hosté radují! Vyškovu se nepodařilo dostat kotouč z pásma. Filip Pártl ho posunul po pravé straně na MARKA KOPICE, který byl uvnitř kruhu v obklíčení tří protihráčů. Přesto zvládl vyslat střelu, která zřejmě i díky teče zapadla ke vzdálenější tyči. Asistence: Filip Pártl.
     
    23:40
    Domácí přišli o puk ve středním pásmu a Lukáš Endál jel úplně sám na Tobiáše Synka. Přehodil si puk na střelu, nezvládl ji ale zvednout nad brankářův beton. Už byl až příliš blízko zařízení.
     
    22:06
    Dominick Vašíček se nádherně prokličkoval ze středního pásma skrze dva protihráče až před branku. Jeho sólu chybělo jen lepší zakončení, z jízdy mířil do výstroje Cinky. Ten se v úvodu druhé třetiny rozhodně nenudí.
     
    18:08
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Jiří Benák – 2 min., nedovolené bránění.
     
    14:03
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Matěj Tomajko – 2 min., podrážení.
     
    11:30
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Adam Dvořák – 2 min., podrážení.
    10:49 Lukáš ENDÁL - 2:1
     
    10:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rovněž hosté bleskově využívají přesilovou hru! Filip Pártl nahrál na pravou stranu nehlídanému LUKÁŠI ENDÁLOVI. Ten naznačil střelu a poté si kličkou položil Synka, aby vzápětí zasunul puk do odkryté branky podél pravé tyče. To byla úžasná práce s holí v podání zkušeného havlíčkobrodského forvarda! Asistence: Filip Pártl a Marek Tecl.
     
    10:41
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Tomáš Komínek – 2 min., hrubost.
    07:08 Adam POPELKA - 2:0
     
    07:08
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Vyškov velmi rychle využívá přesilovou hru a odskakuje na rozdíl dvou branek. Tomáš Komínek potáhl kotouč po pravé straně a poté přihrál na zadní tyč ADAMU POPELKOVI. Ten přebruslil obránce a skvěle si najel před branku, kde mu stačilo už jen usměrnit puk do odkrytého prostoru. Asistence: Tomáš Komínek a Michal Janeček.
     
    06:49
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Milan Valášek – 2 min., sekání.
    05:41 Matěj KOŘENEK - 1:0
     
    05:41
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí nejprve promarnili přečíslení dva na jednoho, další výlet do útočného pásma už ale záhy skončil vedoucí brankou. Hezkou individuální akcí po pravém křídle se blýskl MATĚJ KOŘENEK. Sjel si s pukem do střelecké pozice a bekhendem poměrně z úhlu překonal trochu překvapivě Cinku. Asistence: David Štefka a Jan Štefka.
     
    00:17
    Tomáš Komínek mohl velmi rychle otevřít skóre. Obdržel kolmici z pravé strany před odkrytou část branky. Přihrávku si ale nezvládl zpracovat a puk mu ujel k mantinelu.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 6. Kořenek (D. Štefka, J. Štefka), 8. A. Popelka (Komínek, Janeček), 31. Komínek (Lehečka), 56. Tomajko (Janeček, Lekeš) – 11. Endál (Pártl, Tecl), 25. Kopic (Pártl), 34. P. Kuchta (Endál, Valášek), 51. Endál (Kerber, Pártl), 55. Pártl (Endál, Kopic), 60. P. Kuchta


    Hokej Vyškov: Synek (Šarman) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Lekeš, D. Štefka – A. Popelka, Lehečka (A), Krejčiřík – Komínek (A), J. Štefka, Sebera.
    Trenér: Michal Konečný

    BK Havlíčkův Brod: Cinka (Nedvěd) – M. Krejčí, A. Dvořák, Benák, Ja. Novák (A), Kutlvašr, Kerber – Valášek, Tecl, Kopic – Dymák, Pártl, Voříšek (A) – Endál, P. Kuchta (C), Pavelec.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    Rozhodčí: Schenel – J. Kučera, Štěrba
    bahis siteleri