Columbus – Buffalo 1:2 (kon.) | Chicago – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Edmonton – Minnesota 2:4 (kon.)
Detroit – St. Louis 6:1 (kon.) | New Jersey – Montreal 4:3 (kon.) | NY Islanders – Tampa 2:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
New York Rangers
Sobota 24.02.2024, 21:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, M. Staal, Drysdale, Zamula – Atkinson, Frost, Tippett – Foerster, Couturier (C), Farabee – Hathaway, Poehling, N. Cates – Laughton (A), Deslauriers.
    Trenér: J. Tortorella

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, Schneider, E. Gustafsson – Vesey, Zibanejad (A), Kreider – Lafrenière, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Brodzinski, Cuylle – Rempe, Goodrow, Edström.
    Trenér: P. Laviolette

    Rozhodčí: St. Laurent, Rooney – Kovachik, CJ Murray.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:13
    Vlažný úvod zápasu narušila první zajímavější střela Yorka, která však míří mimo hostující branku.
     
    01:34
    Vzápětí si Šesťorkin připisuje první zákrok zápasu, a to proti nebezpečné střele Atkinsona.
     
    02:14
    Vydařený nástup Philadelphie! Walker ani dorážející Deslauries si však na Šesťorkina nepřišli.
     
    02:18
    Krátce po vhazování střílel Tippett, ale stejně jako jeho parťáci se prvním střelcem utkání nestal.
     
    03:00
    Matta Rempeho už zná celá NHL. Tentokrát mu stačilo devět vteřin na ledě, než sundal rukavice a máme tu první bitku proti Nicolasi Deslauriersovi.
     
    03:00
    Pěsti dolétaly, oba hříšníci míří na trestnou lavici a odpykají si pětiminutový trest. Pokračujeme v plném počtu na obou stranách.
     
    03:58
    A hra je znovu přerušena, tentokrát po střeleckém pokusu Kreidera, proti němuž se musel vytáhnout Ersson.
     
    05:12
    Philadelphia zůstává lehce aktivnějším týmem, tentokrát se pokusil zahrozit Couturier, ale na ruského gólmana si nepřišel. Krátce nato se do puku opřel Schneider, jenž si vedl totožně – bez úspěchu.
     
    06:35
    Rangers jsou v posledních desítkách vteřin trošku aktivnější, jen by potřebovali sladit mířidla. Miller i Cuylle posílají své střely mimo.
     
    06:46
    Ale pozor na to! Philadelphia zavřela svého soupeře, ale Tippett nadvakrát neuspěl a do třetice nedokázal v nepřehledné situaci zakročit ani Foerster. Gólman Šesťorkin dobře uhájil svou branku!
     
    07:04
    Velmi dobrý úsek v podání Philadelphie pokračuje! Foerster se střelou neuspěl, ale proti Farabeemu už musel gólman Rangers zasáhnout.
     
    07:42
    Rozhodčí přerušuje hru, jelikož o pár vteřin dříve nepřehlédl hákování Alexise Lafréniera (NYR) – přesilovka pro Flyers.
     
    07:46
    Okamžitě po vhazování se dostává ke střele Tippett, proti jehož zajímavé střele zasahuje pohotový Šesťorkin!
     
    08:03
    A je po přesilovce, jelikož fauluje Joel Farabee (PHI) a jeho nedovolený přestupek proti gólmanovi Rangers posílá oba týmy do čtyř.
     
    08:44
    Velmi dobrá pasáž Rangers, kterým se ve čtyřech hraje dobře! Ránu Foxe i následný druhý pokus Gustafssona však Ersson úspěšně likviduje.
     
    09:00
    Nebezpečnou střelu Sanheima od modré čáry musel ruský gólman pokrýt – úspěšně! Na tahu jsou pro změnu Rangers.
     
    09:35
    Dvakrát v krátkém sledu pálil Miller, jenže oba jeho pokusy mířily mimo a po odrazu kotouče se Philadelphia vydala do brejku. Poehling donutil gólmana soupeře opět zasáhnout, tudíž gól nepadl.
     
    10:48
    Nevýraznou pasáž narušuje další trest pro Rangers! Erik Gustafsson (NYR) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    11:11
    Philadelphia dobře zavřela svého soka! Frostovu střelu Kreider ještě srazil, ale následný Farabeeho pokus přerušil až zákrok Šesťorkina – hra je přerušena.
     
    11:20
    Philadelphia je na útočné polovině nebezpečnější, střela Frosta však míří mimo, naopak proti Farabeemu zasahuje Šesťorkinova lapačka!
     
    12:40
    Philadelphia už nic nepředvedla, hra se uklidnila, načež se ke slovu dostali také Rangers. Troubův střelecký pokus však Ersson úspěšně likviduje.
     
    14:15
    Philadelphia pokračuje v herní aktivitě i po vhazování, jenže střela Foerstera končí neúspěchem. Na tahu tak byli hosté, ale Ersson si poradil s pokusem Brodzinského i dorážkou Kakka.
     
    15:10
    Velmi zajímavou příležitost měl Zibanejad, ale Ersson se proti jeho pokusu dobře postavil. Na druhé straně pálil nepřesně Couturier, načež gólman Rangers kryje odražený puk a přerušuje hru.
     
    16:05
    Panarinovu střelu zablokova Poehling, načež Trocheck pálí mimo branku. Nastartoval tím brejk Philadelphie, na jehož konci vychytal Seelera gólman Šesťorkin a následnému pokusu Frosta chyběla přesnost.
     
    17:48
    Domácí mají navrch! Ke střele se dostal pro změnu Farabee, jehož ránu Šesťorkin vyráží.
     
    18:19
    Philadelphia se vydala do útoku. Na Foersterovu střelu Šesťorkin dobře viděl a připsal si další zákrok v utkání.
     
    19:13
    Ke střele se dostal pro změnu Panarin, ale Sanheim proti jeho pokusu dobře vystoupil.
     
    19:31
    Rangers končí aktivně! V malém severském souboji zkoušel uspět Kakko, ale proti Erssonovi nakonec neuspěl.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou atraktivní první třetinu, kterou už v úvodu odstartovala vydařená bitka Matta Rempeho proti Nicu Deslauriersovi. Oba týmy měly i několik slibných příležitostí, leč výrazně navrch měla Philadelphia, jenže její neefektivita znamená bezbrankový stav po první třetině.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:51
    Rangers vstoupili do druhého dějství aktivně, čímž si vybojovali další domácí faul. Joel Farabee (PHI) neuhlídal svou hokejku v souboji s Foxem a dostává menší trest.
     
    20:57
    Okamžitě po vhazování se k zajímavé střele dostal Panarin, jehož tvrdý pokus byl zablokován bránícím hráčem.
     
    21:20
    Newyorčané jsou v tlaku, ale Philadelphia potvrzuje, proč patří mezi nejlepší týmy na oslabení! Ersson je bez práce, jelikož Sanheim a Laughton zablokovali dvě nebezpečné střely v krátkém sledu.
     
    22:05
    Panarin si našel volný prostor, načež donutil Erssona zasáhnout! Vzápětí pálí ze strany Zibanejad, ale míří vedle levé tyčky.
     
    23:51
    Flyers zvládli oslabení ubránit, načež si mohou oddechnout, jelikož Ersson pokryl pokus Millera od modré čáry!
     
    24:22
    Rangers se díky přesilovce dostali do tempa a jsou nadále aktivnějším mužstvem! Ersson tentokrát likviduje další střelu Panarina, kterému se prozatím nedaří otevřít gólový účet.
     
    24:46
    Domácí se osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění. Úvodních pět minut patřilo suverénně hostů, kterým pomohlo Farabeeho vyloučení.
     
    25:33
    Dva icingy v krátkém sledu vrací hru před Erssona. Philadelphia se stále nemůže dostat do tempa, oproti první třetině se průběh hry úplně otočil a střelecky navrch mají hosté!
     
    25:56
    Když už se Flyers dostali do středního pásma, kotouč končí mezi střídačkami – přerušení.
     
    26:03
    Krátce po vhazování musel Ersson zasahovat proti střele Goodrowa, čímž posílá hru do komerční přestávky.
     
    26:31
    Philadelphia dokázala dostat hru do útočného pásma, ale hosté jí nedovolují vytvořit střelecké příležitost. Když už jsou domácí na puku, tak jen po rozích anebo zády k brance.
     
    27:04
    Dobrá defenzivní práce Rangers přenáší hru k Erssonovi. Kreider zkoušel tečovat střelu od modré, ale jeho pokus minul branku.
     
    27:20
    Na modré čáře zachytil kotouč Lindgren, jenž se snažil střelou tahem od mantinelu zaskočit Erssona, ale ten si schovaný pokus našel svou lapačkou.
     
    28:14
    Velmi zajímavá příležitost Rangers! Fox se pokoušel od mantinelu překvapit Erssona, který si musel pohlídat svou přední levou tyčku – uspěl.
     
    28:39
    Rangers dokázali po vhazování udržet útočné pásmo, jenže podobně jako domácím předtím se jim nedaří zakončit.
     
    28:47
    A hra je přerušena poté, co zůstal v rohu útočného pásma ležet Miller. Garnet Hathaway (PHI) u mantinelu nešťastně zasáhl soupeře holí, a přestože se mu to nelíbí, dostává po přezkoumání videa čtyřminutový trest! Za mě přísné posouzení sudích.
     
    29:03
    Neuvěřitelné! Rangers rychle ztratili pásmo, načež se domácí dostali do brejku a Laughton vypálil tahem z mezikruží, odkud orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    29:59
    Už jsme za minutou a přesilovka Rangers je prozatím mizerná! Philadelphia úspěšně drží hru na polovině soupeře, maximálně ve středním pásmu.
     
    30:27
    Rangers se konečně podařilo vybojovat a udržet útočné pásmo, leč bez jediného střeleckého pokusu.
     
    30:40
    Rozhodčí přerušil hru, jelikož kotouč po Troubově teči opustil hrací plochu. Vhazuje se ve středním pásmu blíž Erssonovi.
     
    31:07
    A když je potřeba, Ersson je na místě! Trouba krásnou prudkou přihrávkou jako z učebnice našel na zadní tyčce rozjetého Lafreniéra, který projel před brankovištěm a zkusil zasunout puk do branky, jenže švédský gólman se fantasticky natáhl a zasáhl levým betonem!
     
    31:37
    Nevydařená přesilovka Rangers končí, protože sudí zvedá pravici. Artěmij Panarin (NYR) si při brejku domácích pomohl přidržením soupeře a dostává menší trest.
     
    31:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gólový účet zápasu je otevřen! Trocheck vybojoval útočné pásmo, načež předložil puk doleva ALEXISI LAFRENIÉROVI, který si počkal a střelou tahem z levého kruhu našel skulinku mezi Erssonovými betony. Asistence: Vincent Trocheck, K'Andre Miller.
    31:56 Alexis LAFRENIÈRE - 0:1
     
    32:18
    A Rangers nepolevují! Ve čtyřech se jim daří překvapivě lépe, dělají domácím potíže, ale střela Trochecka se tentokrát neujala.
     
    32:45
    Wells Fargo Center znovu zacinkala branková konstrukce, leč tentokrát se většinu fanoušků ulevilo. Kakkova střela olízla jen tyčku!
     
    33:26
    Philadelphia po prostřídání zaútočila po levé straně, ale na modré čáře narazila na pevné defenzivní postavení Rangers. Ti úspěšně dostávají kotouč za Erssona, aniž by šlo o icing.
     
    33:50
    Flyers se přeci jen natlačili před Šesťorkinovu branku, načež si musel ruský gólman poradit s Couturierovou střelou. Vzhledem k tomu, že ji ale dobře viděl, připisuje si jistý zákrok a posílá druhou část do další komerce.
     
    34:18
    Philadelphia se okamžitě po vhazování vydala do útoku, jenže si nedokázala vytvořit souvislý tlak. Ačkoliv jsou hosté pasivnější, daří se jim držet domácí mimo střelecké pozice.
     
    34:52
    Sanheim si šikovně najel mezi kruhy a pokusil se prověřit Šesťorkina, ale ten byl ve svém brankovišti pozorný!
     
    35:33
    Philadelphia přidala, oproti první polovině třetiny se zlepšila a objektivně lze přiznat, že alespoň opticky by si vyrovnání zasloužila. Rangers však dobře a úspěšně brání své pásmo.
     
    36:09
    A když mohou, vydají se do brejku, jako tomu bylo při poslední situaci. Střela od mantinelu však neměla gólové parametry a Flyers dostávají hru do středního pásma.
     
    36:36
    Rangers však velmi dobře vystupují, rychle otáčí hru a dělají rozruch kolem Erssona. Švédský gólman prozatím zasahovat nemusel.
     
    37:05
    Philadelphia nakonec divoké dění kolem své branky uklidnila, převzala iniciativu a opět se snaží vytvořit střeleckou pozici kolem Šesťorkina.
     
    37:35
    Rangers úspěšně drží domácí zkrátka! Ačkoliv se v posledních minutách hraje převážně na jejich polovině a v obranném pásmu, střelecké pokusy domácích rozhodně nepřibývají.
     
    38:10
    Schneider špatně rozehrál, což se pokusil potrestat Hathaway, ale bohužel pro domácí nedokázal na útočné modré přejít přes obránce Rangers.
     
    38:45
    Nutno říct, že tempo zápasu trošku polevilo, čemuž příliš nepomáhají ani diváci, kteří rozhodně nejsou slyšet, jak umí.
     
    39:10
    Cuylle pálil od levého mantinelu jen mimo branku, načež se domácí vydali do brejku, ale Tippettovu střelu gólman Rangers dobře viděl.
     
    39:36
    Rangers mohou být spokojeni, protože třetinu dohrávají s kotoučem na svých hokejkách a zdá se, že prostřední část ustojí bez úhony.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Už je tomu tak! Druhá třetina nabídla opačný scénář, jelikož střelecky aktivnějším týmem byli hosté. Rangers pomohla rychlá přesilovka, díky které se dostali do tempa. Ačkoliv pak nevyužili tři minuty proti třem, v jejímž úvodu domácí Laughton orazítkoval horní tyčku, přišel překvapivý zvrat.

    Až když se síly vyrovnaly, Rangers se dostali na koně a povedenou trefou Alexise Lafreniéra se dostali do vedení! Philadelphia se v dalších minutách zvedla, několikrát donutila Šesťorkina zasáhnout, ale jednou ji zachránila tyčka a její střely příliš nadějí na úspěch neměly.
     
    Střely na branku po 2. třetině: 23 – 19
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Philadelphia začala aktivně! Okamžitě se usadila v pásmu, načež střela ze strany propadla na zadní tyčku odkryté branky, kde stál nehlídaný hráč Flyers, jenže obránce mu včas zablokoval hůl.
     
    41:27
    Rangers se vydali do brejku, který domácí defenziva dobře odráží, leč kotouč neudržela a hosté mohou opět rozehrát.
     
    42:08
    Moc se jim to nezadařilo, naopak museli řešit nepříjemnosti kolem své branky! Cates se ocitl za Šesťorkinem, načež se pokusil objet branku a zasunout kotouč k levé tyčce – neúspěšně.
     
    42:21
    Vzápětí pálí od modré čáry Deslauriers, jehož střelu od modré Šesťorkin dobře viděl!
     
    42:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se dočkávají zaslouženého vyrovnání! Laughton odvedl kolem branky skvělou práci, která vyvrcholila tím, když dostal kotouč za brankou a zpoza pravé tyčky ho v pádu posunul před brankoviště TYSONU FOERSTEROVI, jenž doklepl puk do sítě. Asistence: Scott Laughton.
    42:36 Tyson FOERSTER - 1:1
     
    43:31
    Philadelphia pokračuje ve své aktivitě i nadále! Defenziva Rangers si však připisuje dvě zablokované střely, tu třetí od mantinelu Šesťorkin kryje.
     
    44:19
    Na tahu jsou Rangers, kteří se pokouší ohrozit Erssona, ale po přechodu půlící čáry mají potíže udržet kombinaci v pásmu soupeře.
     
    44:55
    Rangers se přeci jen dostali do útočného pásma, kde si z druhé vlny najel Schneider, ale jeho prudkou střelu z osy Ersson dobře kryje!
     
    45:51
    Po vhazování pokračujeme v optické aktivitě Rangers, kterou přerušuje ostrý hit Rempeho v rohu útočného pásma. Vzápětí se strhla strkanice – bez trestů.
     
    46:25
    Philadelphii se nedaří prosadit na útočné polovině. Ačkoliv drží puk na svých hokejkách, má velké potíže s přechodem neutrální zóny.
     
    46:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je potrestána! Rangers vyškolili domácí z efektivity, jelikož rychle vybojovali útočné pásmo. Schneider vypálil od modré čáry, přičemž MATTHEW REMPE dobře clonil na brankovišti a povedenou tečí si po bitce připisuje i svůj první gól v NHL. Asistence: Braden Schneider.
    46:31 Matt REMPE - 1:2
     
    47:20
    Philadelphia tak musí opět dohánět manko, ale vyčítat to může jen vlastní střelecké nemohoucnosti. Když už se dostává ke střelám, míří jen mimo branku.
     
    48:07
    Rangers se navíc daří kouskovat hru, když se nachází kolem jejich branky. Tentokrát kotouč opouští hrací plochu a vhazuje se po pravici ruského gólmana ve službách celku z Manhattanu.
     
    48:50
    Dobrá pasáž Rangers, respektive taková, jakou ji za tohoto stavu potřebují. Kontrolují puk a nedovolují domácím vytvořit jakoukoliv souvislou akci.
     
    48:58
    A Flyers si celou situaci ještě komplikují! Tyson Foerster (PHI) se v rohu útočného pásma zapřel do souboje, přičemž mu hokejka vystřelila do Foxova obličeje – následuje menší trest, komerce a přesilovka.
     
    49:10
    Rangers se díky vhazování okamžitě usazují kolem Erssona a rozjíždí kolotoč v obranném pásmu Flyers.
     
    49:42
    Chybí tomu lepší střelecké pokusy. Panarinova dělovka od modré letí jen do zadního mantinelu, načež tlak hostů pokračuje.
     
    50:01
    Optická převaha Rangers pokračuje, leč bez střelby.
     
    50:07
    Obrovská šance Philadelphie! Rangers na modré zaváhali, načež Sanheim ujížděl sám na Šesťorkina. Ačkoliv mu za zády najížděl ještě spoluhráč, první jmenovaný vyřešil únik dvou na jednoho bekhendovou kličkou pod beton, kterou gólman hostů u levé tyčky vystihl!
     
    51:06
    Rangers přesilovka vůbec nevychází, dokonce mohli inkasovat, přesto drží těsné gólové vedení.
     
    51:22
    Vydařenou střelu měl na svědomí Couturier, ale Šesťorkin se proti jeho pokusu dobře postavil. Vzápětí se hosté osvobozují za cenu zakázaného uvolnění.
     
    51:42
    Zamula vzápětí pálí jen mimo branku, načež se k odraženému pokusu dostal jeho spoluhráč. Následný pokus však nemohl Šesťorkinovi nadělat potíže – další zákrok a komerční přestávka.
     
    52:09
    Rangers vyhráli vhazování a vydali se do nebezpečného průniku, po němž se hra stěhovala zpět přes Šesťorkina. Tippett se v levém kruhu natlačil do bekhendového zakončení, které gólman Rangers vytěsnil do ochranné sítě.
     
    52:26
    Philadelphia dostala hosty do pevného sevření kolem branky, leč kotouč za brankovou čáru nedotlačila, ačkoli Šesťorkin ležel nehybně na ledě v hloučku svých spoluhráčů a soupeřů.
     
    53:08
    V levém kruhu se dostal ke střele Poehling, proti němuž se Šesťorkin dobře postavil a svou přední tyčku uhájil.
     
    53:57
    Domácím vzápětí nepomohlo vyhrané vhazování, jelikož se do další střelecké příležitosti nedostali a musí se pro změnu bránit.
     
    54:18
    Neuspěli ani Rangers, kteří se museli bránit rychlému brejku, ale Šesťorkin zasáhl proti střele z pravého kruhu svým betonem.
     
    54:50
    Velký tlak Philadelphie! Šesťorkin musel krýt dvě střely ze strany i tvrdý pokus ze slotu, ale všechny tři pokusy dobře viděl.
     
    55:16
    Kotouč opustil hrací plochu, proto sudí přerušují hru a posílají zápas do poslední komerční přestávky. Rozhodnuto ani zdaleka není, čeká nás ještě dramatický a zajímavý závěr!
     
    55:57
    Philadelphia se rozhodně nevzdává! Šesťorkin musel nadvakrát zasáhnout proti Couturierovi, který navíc vybojoval faul.
     
    55:57
    K'Andre Miller (NYR) sekl domácího lídra, načež se jeho hokejka svezla až do obličeje, proto dostává menší trest.
     
    56:28
    Velmi dobrý začátek oslabení v podání Rangers! Ti zatím nedovolují domácím vybojovat útočné pásmo a úspěšně vyhazují puk až za Erssona.
     
    56:53
    Na konci rychlé kombinace zůstal Foerster, jehož prudká střela z levého kruhu letí jen nad hostující branku!
     
    57:11
    Philadelphia kombinuje v útočném pásmu, ale důsledné dostupování hostů jí nedovoluje nebezpečně zakončit.
     
    57:42
    Moc pěkná akce na jeden dotyk! Na její konci stál u zadní tyčky Frost, jenž z voleje pálí mimo. Vzápětí se Flyers opět natlačili na branku, ale Šesťorkin jejich tlak ustál a udržel puk mezi betony.
     
    57:42
    Philadelphia si bere oddechový čas a stahuje Erssona z ledu! Vzhledem k aktuální situaci je to logická volba.
     
    57:52
    První krok Philadelphia zvládla – vyhrála buly. Uvidíme, zda její tlak kolem branky přinese potřebný užitek.
     
    58:09
    Flyers už vyslali tři střelecké pokusy, všechny však letí jen do mantinelu za brankou.
     
    58:30
    Cenné desítky vteřin pro Rangers, kteří úspěšně dostávají kotouč do středního pásma. Philadelphii se nedaří vybojovat útočnou třetinu.
     
    58:57
    První střelecký pokus na prázdnou branku zachytil na modré čáře Drysdale, a jelikož Fox vzápětí poslal puk přes všechny čáry, píská se icing.
     
    59:03
    Velmi zajímavá příležitost pro domácí! Laughton nahodil puk od mantinelu, přičemž Šesťorkin přední tyčku uhájil. Vzápětí se ale pustil do křížku s Hathawayem, který ho při zákroku několikrát sekl.
     
    59:20
    Čas se krátí, ale střelecké pokusy nepřichází. Rangers se úspěšně brání a navíc dostávají hru na polovinu Flyers.
     
    59:40
    Frost pouze nahodil kotouč ze středního pásma do míst, kde stáli obránci Rangers. To už nevypadá.
     
    59:55
    Neuvěřitelné! Philadelphia se ještě jednou dostala do útočného pásma, načež se střela od modré odrazila od zadního mantinelu před branku, kde se Couturier pokoušel u levé tyčky zasunout puk, jenže trefil jen brankovou konstrukci! Radost Wells Fargo Center byla zbytečná.
     
    Konec zápasu.
     
    Závěrečné drama končí a Rangers slaví cenné dva body. Nutno přiznat, že utkání by slušela spíše remíza, jelikož si Philadelphia za svůj výkon minimálně bod zasloužila. Hokej se však hraje na góly, a přestože vyrovnal Tyson Foerster, o pět minut později vrátil svému týmu vedení Matthew Rempe, který tak prvním gólem v NHL zařídil vítězství.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 41 – 24 | Přesilová hra: 0/4 – 0/5 | Trestné minuty: 15 – 13

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Samuel Ersson (PHI) – 22 zákroků, 2 OG, úspěšnost 91,7 %, odchytal 57:37
    Igor Šesťorkin (NYR) – 40 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,5 %, odchytal 60:00

    Tři hvězdy utkání
    1. Matthew Rempe (NYR) 1+0
    2. Tyson Foerster (PHI) 1+0
    3. Igor Šesťorkin (NYR) 40 zákroků
     
    Tímto vám děkuji za pozornost a přeji vám příjemný zbytek večera! (23:52:56)

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 43. Foerster (Laughton) – 32. Lafrenière (Trocheck, K. Miller), 47. Rempe (Schneider)


    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, M. Staal, Drysdale, Zamula – Atkinson, Frost, Tippett – Foerster, Couturier (C), Farabee – Hathaway, Poehling, N. Cates – Laughton (A), Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, Schneider, E. Gustafsson – Vesey, Zibanejad (A), Kreider – Lafrenière, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Brodzinski, Cuylle – Rempe, Goodrow, Edström.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: St. Laurent, Rooney – Kovachik, Murray

    Diváci: 19 756
    bahis siteleri