Columbus – Buffalo 1:2 (kon.) | Chicago – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Edmonton – Minnesota 2:4 (kon.)
Detroit – St. Louis 6:1 (kon.) | New Jersey – Montreal 4:3 (kon.) | NY Islanders – Tampa 2:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
New York Rangers
Sobota 24.02.2024, 21:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Neuvěřitelné! Philadelphia se ještě jednou dostala do útočného pásma, načež se střela od modré odrazila od zadního mantinelu před branku, kde se Couturier pokoušel u levé tyčky zasunout puk, jenže trefil jen brankovou konstrukci! Radost Wells Fargo Center byla zbytečná.
     
    59:03
    Velmi zajímavá příležitost pro domácí! Laughton nahodil puk od mantinelu, přičemž Šesťorkin přední tyčku uhájil. Vzápětí se ale pustil do křížku s Hathawayem, který ho při zákroku několikrát sekl.
     
    57:42
    Philadelphia si bere oddechový čas a stahuje Erssona z ledu! Vzhledem k aktuální situaci je to logická volba.
     
    57:42
    Moc pěkná akce na jeden dotyk! Na její konci stál u zadní tyčky Frost, jenž z voleje pálí mimo. Vzápětí se Flyers opět natlačili na branku, ale Šesťorkin jejich tlak ustál a udržel puk mezi betony.
     
    55:57
    K'Andre Miller (NYR) sekl domácího lídra, načež se jeho hokejka svezla až do obličeje, proto dostává menší trest.
     
    54:50
    Velký tlak Philadelphie! Šesťorkin musel krýt dvě střely ze strany i tvrdý pokus ze slotu, ale všechny tři pokusy dobře viděl.
     
    50:07
    Obrovská šance Philadelphie! Rangers na modré zaváhali, načež Sanheim ujížděl sám na Šesťorkina. Ačkoliv mu za zády najížděl ještě spoluhráč, první jmenovaný vyřešil únik dvou na jednoho bekhendovou kličkou pod beton, kterou gólman hostů u levé tyčky vystihl!
     
    48:58
    A Flyers si celou situaci ještě komplikují! Tyson Foerster (PHI) se v rohu útočného pásma zapřel do souboje, přičemž mu hokejka vystřelila do Foxova obličeje – následuje menší trest, komerce a přesilovka.
    46:31 Matt REMPE - 1:2
     
    46:31
    Rangers právě vstřelili branku!
    A je potrestána! Rangers vyškolili domácí z efektivity, jelikož rychle vybojovali útočné pásmo. Schneider vypálil od modré čáry, přičemž MATTHEW REMPE dobře clonil na brankovišti a povedenou tečí si po bitce připisuje i svůj první gól v NHL. Asistence: Braden Schneider.
     
    44:55
    Rangers se přeci jen dostali do útočného pásma, kde si z druhé vlny najel Schneider, ale jeho prudkou střelu z osy Ersson dobře kryje!
    42:36 Tyson FOERSTER - 1:1
     
    42:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se dočkávají zaslouženého vyrovnání! Laughton odvedl kolem branky skvělou práci, která vyvrcholila tím, když dostal kotouč za brankou a zpoza pravé tyčky ho v pádu posunul před brankoviště TYSONU FOERSTEROVI, jenž doklepl puk do sítě. Asistence: Scott Laughton.
     
    42:21
    Vzápětí pálí od modré čáry Deslauriers, jehož střelu od modré Šesťorkin dobře viděl!
     
    42:08
    Moc se jim to nezadařilo, naopak museli řešit nepříjemnosti kolem své branky! Cates se ocitl za Šesťorkinem, načež se pokusil objet branku a zasunout kotouč k levé tyčce – neúspěšně.
     
    32:45
    Wells Fargo Center znovu zacinkala branková konstrukce, leč tentokrát se většinu fanoušků ulevilo. Kakkova střela olízla jen tyčku!
    31:56 Alexis LAFRENIÈRE - 0:1
     
    31:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gólový účet zápasu je otevřen! Trocheck vybojoval útočné pásmo, načež předložil puk doleva ALEXISI LAFRENIÉROVI, který si počkal a střelou tahem z levého kruhu našel skulinku mezi Erssonovými betony. Asistence: Vincent Trocheck, K'Andre Miller.
     
    31:37
    Nevydařená přesilovka Rangers končí, protože sudí zvedá pravici. Artěmij Panarin (NYR) si při brejku domácích pomohl přidržením soupeře a dostává menší trest.
     
    31:07
    A když je potřeba, Ersson je na místě! Trouba krásnou prudkou přihrávkou jako z učebnice našel na zadní tyčce rozjetého Lafreniéra, který projel před brankovištěm a zkusil zasunout puk do branky, jenže švédský gólman se fantasticky natáhl a zasáhl levým betonem!
     
    29:03
    Neuvěřitelné! Rangers rychle ztratili pásmo, načež se domácí dostali do brejku a Laughton vypálil tahem z mezikruží, odkud orazítkoval brankovou konstrukci!
     
    28:47
    A hra je přerušena poté, co zůstal v rohu útočného pásma ležet Miller. Garnet Hathaway (PHI) u mantinelu nešťastně zasáhl soupeře holí, a přestože se mu to nelíbí, dostává po přezkoumání videa čtyřminutový trest! Za mě přísné posouzení sudích.
     
    20:51
    Rangers vstoupili do druhého dějství aktivně, čímž si vybojovali další domácí faul. Joel Farabee (PHI) neuhlídal svou hokejku v souboji s Foxem a dostává menší trest.
     
    10:48
    Nevýraznou pasáž narušuje další trest pro Rangers! Erik Gustafsson (NYR) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    08:03
    A je po přesilovce, jelikož fauluje Joel Farabee (PHI) a jeho nedovolený přestupek proti gólmanovi Rangers posílá oba týmy do čtyř.
     
    07:42
    Rozhodčí přerušuje hru, jelikož o pár vteřin dříve nepřehlédl hákování Alexise Lafréniera (NYR) – přesilovka pro Flyers.
     
    06:46
    Ale pozor na to! Philadelphia zavřela svého soupeře, ale Tippett nadvakrát neuspěl a do třetice nedokázal v nepřehledné situaci zakročit ani Foerster. Gólman Šesťorkin dobře uhájil svou branku!
     
    03:00
    Pěsti dolétaly, oba hříšníci míří na trestnou lavici a odpykají si pětiminutový trest. Pokračujeme v plném počtu na obou stranách.
     
    03:00
    Matta Rempeho už zná celá NHL. Tentokrát mu stačilo devět vteřin na ledě, než sundal rukavice a máme tu první bitku proti Nicolasi Deslauriersovi.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 43. Foerster (Laughton) – 32. Lafrenière (Trocheck, K. Miller), 47. Rempe (Schneider)


    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, M. Staal, Drysdale, Zamula – Atkinson, Frost, Tippett – Foerster, Couturier (C), Farabee – Hathaway, Poehling, N. Cates – Laughton (A), Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    New York Rangers: Šesťorkin (Quick) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, Schneider, E. Gustafsson – Vesey, Zibanejad (A), Kreider – Lafrenière, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Brodzinski, Cuylle – Rempe, Goodrow, Edström.
    Trenér: Peter Laviolette

    Rozhodčí: St. Laurent, Rooney – Kovachik, Murray

    Diváci: 19 756
    bahis siteleri