Havlíčkův Brod – Technika Brno 8:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:2 (2:0, 2:1, 4:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 25.02.2024, 12:00 • Zimní stadion Kotlina • Liga dorostu • 33. kolo
Partner:
     
    58:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři minutu před koncem přidávají osmý gól. Jen co se vrátil Solař z trestné lavice, rozhodčí už znovu signalizoval faul hostů. V signalizované výhodě se dostal ke střele z levé strany Štěpán Hrodek, jehož pokus vyrazil Vrťo před sebe, kde byl úplně volný VÁCLAV BROŽEK, jenž zakončil do prázdné brány. Asistence: Štěpán Hrodek, Matěj Makovec.
     
    52:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přidávají přidávají v krátké době třetí gól! Domácí ujeli do přečíslení dva na jednoho, ve kterém Matyáš Lédl nahrál na pravou stranu OLIVERU ČECHOVI, jenž si zpracoval puk a přesnou střelou zápěstím skóroval. Asistence: Matyáš Lédl.
     
    51:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Na pravé straně dostal dostatek prostoru MATĚJ MAKOVEC, kterému sice ještě na levé straně najížděl jeden ze spoluhráčů, nakonec se ale rozhodl sám vystřelit, což se ukázalo jako dobrá volba. Asistence: Marek Čapek, Matěj Kopecký.
     
    50:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají třetí přesilovou hru a v polovině třetí třetiny si znovu berou zpět tříbrankový náskok. Miroslav Duben nahrál na levý kruh MARKU ČAPKOVI, jenž přesnou ránou z první propálil Vrťa, a zkompletoval tak hattrick. Asistence: Miroslav Duben, Ondřej Suchý.
     
    43:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Brno v přesilové hře snižuje na rozdíl dvou branek. Hosté si vytvořili tlak před bránou, kde se ke střele dostal Sidney Robinson. S jeho pokusem si brankář domácích ještě poradil, na dorážku DAVIDA NAVRÁTILA už ale nedosáhl. Asistence: Sidney Robinson, Han Efe Öztorun.
     
    38:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři si berou tříbrankový náskok zpět. Jiří Frantl využil špatného střídání soupeře a nahrávkou přes celé hřiště vyslal do úniku MATĚJE LÉDLA. Ten zkusil vystřelit na pravou stranu, kde i s trochou štěstí puk brankáři propadl mezi vyrážečkou a tělem. Asistence: Jiří Frantl.
     
    36:49
    Technika právě vstřelila branku!
    Brno z nenápadné akce snižuje! Havlíčkův Brod svého soupeře v poslední době moc nepouštěl, Technika ale z nenápadné akce dává gól. Dominik Landa zpoza své brány nahrál do jízdy JAKUBU SLOAŘOVI, jenž tvrdou ránou od modré překvapil do té doby bezchybného Daniela Petra. Asistence: Dominik Landa.
     
    22:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři proměňují další přesilovou hru a jdou do tříbrankového vedení. Matyáš Lédl nahrál na modrou Miroslavu Dubnovi, ten posunul hrací předmět na levý kruh, odkud vystřelil MAREK ČAPEK. Jeho rána se pro hosty nešťastně odrazila od obránce Brychty do brány. Asistence: Miroslav Duben, Matyáš Lédl.
     
    10:56
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Domácí rozestavili přesilovkovou formaci, ve které Marek Čapek nahrál na modrou Miroslavu Dubnovi, jenž ještě posunul puk na pravý kruh, odkud MATYÁŠ LÉDL vystřelil z první. Rána mu náramně sedla a zapadla za brankáře Techniky. Asistence: Miroslav Duben, Marek Čapek.
     
    00:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je start jako víno! Havlíčkobrodští hokejisté vyhráli úvodní vhazování a dostali se do útočného, kde od modré čáry vystřelil MATĚJ KOPECKÝ, jehož tečovaná rána zapadla do brány Techniky. Asistence: Matěj Makovec, Marek Čapek.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 1. Kopecký (Makovec, Čapek), 11. Lédl (Duben, Čapek), 23. Čapek (Duben, Lédl), 39. Lédl (Frantl), 51. Čapek (Duben, Suchý), 52. Makovec (Čapek, Kopecký), 53. Čech (Lédl), 59. Brožek (Hrodek, Makovec) – 37. Solař (Landa), 44. Navrátil (Robinson, Öztorun)


    BK Havlíčkův Brod: Petr (Štáfl) – Kopecký, Duben, Rasocha, Frantl, Mečiar, Konvalina (A), Teml (C) – Čech, Kunz, Čapek (A), Hrodek, Makovec, Vaněček, Lédl, Tecl, Brožek, Suchý
    Trenér: Lukáš Bureš

    Technika Hockey Brno: Wrzecionko (Vrťo) – Landa, Klouda, Káňa, Brychta, Starý (A), Navrátil (C) – Balej, Kopets, Solař, Mráz, Öztorun, Veselý, Kolomazníček, Robinson, Večerka (A), Olma, Provazník
    Trenér: Jan Korotvička

    Rozhodčí: Jakub Jančí – Patrik Augusta, Jakub Kopřiva

    Diváci: 66
    bahis siteleri