Michalovce – Poprad 3:2 (po pr.) | Spišská N. Ves – Trenčín 2:3 (kon.) | Nitra – Humenné 5:2 (kon.)
Zvolen – Košice 5:4 (kon.) | HC Slovan – Banská Bystrica 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
5:4 (1:2, 3:0, 1:2)
HC Košice
sk Neděle 25.02.2024, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:37
    Košice dali gól! Neskutočné veci sa tu dejú. TOMÁŠ MIKÚŠ dostal na pravom kruhu priveľa času a priestoru. Vystrelil švihom a prestrelil Kupskyho. Ten ale šiel príliš rýchlo na ľad – 5:4.
    Asistovali Joona Jääskeläinen a Brett Pollock.
     
    55:34
    Košice dali gól! TOMÁŠ MIKÚŠ využíva výhodu, keď pri avizovanom vylúčení Koleniča hrali Košičania šiesti bez brankára. Mikúš dostal krížnu prihrávku na pravý kruh a z prvej prestrelil Kupskyho na lapačku – 5:3.
    Asistovali Marek Slovák a Alex Breton.
     
    51:51
    Zvolen dal gól! MITCH HULTS pridáva piaty gól a zdá sa, že vo Zvolene je rozhodnuté. Hecl prihral Hultsovi medzi kruhy a voľný Američan švihom prestrelil Riečického na lapačku. Situáciu ešte posudzovali rozhodcovia, pretože Košičania si vzali trénerskú výzvu. Gólu totiž predchádzal kontakt Zvolenského útočníka s gólmanom Košíc. Brániaci Breton však natlačil Lukoseviciusa do Riečického a mal s ním kontakt. Celé posudzovanie však trvalo príliš dlho. Gól ale nakoniec predsalen platí – 5:2.
    Asistovali Marek Hecl a Dávid Mudrák.
     
    29:32
    Zvolen dal gól! Zvolen využíva aj druhú presilovú hru v zápase a zvyšuje na 4:2. Mitch Hults od mantinelu prihral na stred modrej čiary COLEOVI HULTSOVI, ktorý švihom prestrelil Riečického. Gólman Košíc mal opäť zatienený výhľad a najmä preto inkasoval, nebola to nejaká tvrdá bomba.
    Asistovali Mitch Hults, Marek Hecl.
     
    25:21
    Zvolen dal gól! Zvolen využíva hneď prvú presilovú hru a otáča skóre. JARED LUKOSEVICIUS dostal krížnu prihrávku do Mitcha Hultsa a vymietol Riečickému pravý horný roh – 3:2. Kľúčové však bolo Bondrove tienenie pred bránou.
    Asistovali Mitch Hults a Radovan Bondra.
     
    21:07
    Zvolen dal gól! Ako som bol pred pár minútami písal Zvolen druhú tretinu začal náporom a druhý útok hneď v úvode dokázal vyrovnať skóre. ALEXANDRE FORTIN vzal puk pri mantineli a z otočky poslal puk bekhendom na bránu. Riečický nezareagoval a tak začíname v podstate od znovu – 2:2.
    Asistoval Cole Hults.
     
    15:51
    Zvolen dal gól! Zvolen znižuje peknou prihrávkou Lukoseviciusa, ktorou poslal do samostatného nájazdu MAREKA HECLA. Ten ako zakončenie zvolil rýchlu, pohotovú a hlavne presnú strelu ponad vyrážačku a Riečický prvý krát kapituluje – 1:2.
    Asistoval Jared Lukosevicius.
     
    13:02
    Košice dali gól! Dezorientovaný Rauhauser poslal puk po mantineli po prvé nikomu a po druhé tak nedôrazne, že ho hostia zachytili a hneď z toho bola šanca, ktorá končí druhým Košickým gólom. Rogoň poslal spoza brány puk pred bránu na MAREKA SLOVÁKA, ktorý strelou bez prípravy zvyšuje na 0:2.
    Asistovali Patrik Rogoň a Eduard Šimun.
     
    00:42
    Košice dali gól! V podstate prvá strela na domácu bránu končí v sieti. TOMÁŠ MIKÚŠ vystrelil švihom spoza obrancov a lapačka Kupskyho vystrelila neskoro – 0:1.
    Asistoval Alex Breton.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 16. Hecl (Lukosevicius), 22. Fortin (C. Hults), 26. Lukosevicius (M. Hults, R. Bondra), 30. C. Hults (M. Hults, Hecl), 52. M. Hults (Hecl, Mudrák) – 1. T. Mikúš (Breton), 14. Slovák (Rogoň, Šimun), 56. T. Mikúš (Slovák, Breton), 57. T. Mikúš (Jääskeläinen, Pollock)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – C. Hults, Mudrák (A), Rauhauser, Gachulinec, Andersson, Hain, Sládok (C) – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Kašlík, Fortin, Kolenič – Zuzin (A), Šiška, R. Bondra – Csányi, Marcinek
    Trenér: Jamie Russell

    HC Košice: Riečický (Janus) – Olsson, Breton, Šedivý, Lalonde, Deyl (A), Ferenc (A), Dravecký – Bartánus (C), Pollock, Lamper – Lunter, T. Mikúš, Jääskeläinen – Rogoň, Slovák, Šimun – Jokeľ, Havrila, Bartoš
    Trenér: Dan Ceman

    Rozhodčí: T. Orolin, Baluška – Hajnik, Knižka (video – Jonák)

    Diváci: 2084
    bahis siteleri