Michalovce – Poprad 3:2 (po pr.) | Spišská N. Ves – Trenčín 2:3 (kon.) | Nitra – Humenné 5:2 (kon.)
Zvolen – Košice 5:4 (kon.) | HC Slovan – Banská Bystrica 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 2:1 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Ingema Michalovce
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 1:0)
HK Poprad
sk Neděle 25.02.2024, 15:30 • Zimný štadión Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:44
    Dukla Michalovce dala gól!
    Je dobojované! Michalovce vyhrávajú strelou ADAMA DRGOŇA! Daugavinš nabil puk pre strelca gólu, ktorý strelou ako z dela trafia ľavý horný vinkeľ. Vay nemal žiadnu šancu túto delovku chytiť. Michalovce vyhrávajú dnešný duel.
    Asistencie: Daugavinš.
     
    40:15
    Dukla Michalovce dala gól!
    Je vyrovnané. Využitá presilová hra Michaloviec! MATHEW SANTOS sa predsa len dvadsiateho gólu v sezóne dočkal. Strelec gólu si nakorčuľoval do pravého kruhu odkiaľ vyslal strelu zápästím, ktorá letela priamo do ľavého horného rohu brány. Vay ostal bezmocný. Stav je vyrovnaný – 2:2.
    Asistencie: Buc, Drgoň.
     
    30:20
    Poprad dal gól!
    Popradčania idú do jednogólového vedenia! Využitá presilová hra. ANDREJ KUKUČA dostal ideálnu prihrávku od svojho spoluhráča, mal priveľa priestoru a času na zakončenie, a tak z pozície pri ľavom kruhu vyslal nebezpečný projektil smerom na bránu Škovránka. Stav je 1:2.
    Asistencie: Svitana, Betker.
     
    14:49
    Poprad dal gól!
    Popradčania vyrovnávajú skóre ešte v prvom polčase! Získaný puk v súboji za bránou. Následnú prihrávku pred bránku si prebral MARKUS SUCHÝ, ktorý vyslal strelu ako z dela do pravého horného rohu, brankár Škovránek ostal bez šance. Stav je 1:1.
    Asistencie: Kundrik, Šotek.
     
    09:51
    Dukla Michalovce dala gól!
    Využitá presilová hra a domáci strieľajú prvý gól zápasu. MAXWELL NEWTON dokázal perfektne načasovať strelu z ľavého kruhu. Trafil to presne do pravého horného rohu, hosťujúci brankár Vay tak ostal doslova bezmocný. Stav je 1:0.
    Asistencie: Drgoň.

    Adam Kovaľ

    Branky a nahrávky: 10. Newton (Drgoň), 41. Santos (Buc, Drgoň), 65. Drgoň (Daugavinš) – 15. Suchý (Kundrik, Šotek), 31. Kukuča (Svitana, Betker)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Glosár (Škovránek) – Bindulis, Bodák, Santos, Newton, Daugavinš – Cibák, Drgoň, Valach, Heard, Wilkins – Stripai, Michalčin, Paločko, Suja, Varga – Kabáč, Buc, Vašaš
    Trenér: Tomasz Valtonen

    HK Poprad: Vay (Belányi) – Betker, Turan, Dmowski, Coulter, Svitana – Svedberg, Brincko, Záborský, Bates, Calof – D. Brejčák, J. Brejčák, Jendek, Mlynarovič, Kukuča – Česánek, Bodnár, Kundrik, Suchý, Šotek
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    Rozhodčí: Novák, Štefik – Bogdaň, Hercog – Gajan (VBR)
    bahis siteleri