Girona – Rayo Vallecano 3:0 (kon.)
konec
Girona FC
3:0 (0:0)
Rayo Vallecano
Pondělí 26.02.2024, 21:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Po vstřelení gólu svlékl Sávio dres a dostává za to žlutou kartu.
     
    85
    Protiútok Girony hosté dokázali před vápnem zastavit, navíc sami chtěli jít dopředu. Tento pokus zastavuje jen za cenu faulu za žlutou Couto.
     
    81
    Kike Pérez zastavil zezadu průnik Sávia a dostává za to žlutou kartu. Domácí mají navíc výhodu standardní situace z nějakých osmnácti metrů...
     
    76
    Druhá žlutá a následně červená karta pro Josepa Chavarríu! Hostující hráč po minutě dostává znovu žlutou a následně tedy i červenou kartu! Při souboji s Garciou si počínal dost nešikovně, rukou zasáhl obličej soupeře a sudí byl ihned nekompromosní.
     
    75
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Josep Chavarría). Hostující hráč při pokusu o útok nešťastně šlápl na Martina a dostává za to žluté napomenutí.
     
    73
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Miguel Crespo). Hostující hráč zajel do protihráče a je pískáno. Domácí tak mohou prostřídat.
     
    65
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Ismaila Ciss). Hostující hráč zajel zezadu do Cygankova a dostává za to žlutou kartu.
     
    54
    Žlutá karta pro tým Girona FC (Aleix García). Domácí hráč se po další slibné šanci Girony dostal do akrobatického zakončení nůžkami. Trefil přitom ale hlavu protihráče.

    Michal Heřman

    Branky: 52. Cygankov (Gutiérrez), 90+1. Sávio (Torre), 90+5. Sávio (Couto)

    Karty:   54. A. García (GIR), 85. Couto (GIR), 90+1. Sávio (GIR) – 65. Ciss (VLL), 73. Crespo (VLL), 75. Chavarría (VLL), 81. K. Pérez (VLL)   76. Chavarría (VLL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:16.
    Girona FC: Gazzaniga – Couto, E. García, Da. López (70. Juanpe), Gutiérrez – Y. Herrera (89. Solís), A. García (C) – Cygankov (89. Torre), Portu (73. I. Martín), Sávio – Dovbyk (73. Stuani).
    Náhradníci: Fuidias, Carlos – B. García, Jastin, A. Martínez, V. Fernández.

    Trenér: Michel

    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, A. Hernández, Lejeune, Espino – Valentín (C) (58. Ciss) – De Frutos (64. Chavarría), Crespo (79. Trejo), U. López (64. K. Pérez), Á. García – de Tomás (58. Camello).
    Náhradníci: Cárdenas – Bebé, Falcao, Mumin, Rațiu, J. Pozo, Nteka.

    Trenér: Inigo Perez

    Rozhodčí: Bengoetxea – Grijalba, Fernández

    Diváci: 8923
    bahis siteleri