Girona – Rayo Vallecano 3:0 (kon.)
konec
Girona FC
3:0 (0:0)
Rayo Vallecano
Pondělí 26.02.2024, 21:00 • Estadi Municipal de Montilivi (Girona) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Girona právě vstřelila branku!
    Nakonec se domácí ještě prosazují! Na konci 95. minuty SÁVIO převzal balon skoro až u lajny, vydal se dopředu a rychlou kličkou se dostal před obránce. Brankáře poté už chytře obstřelil! Asistence: Couto.
     
    90+4
    Romero se dostal do zakončení a třetí gól Girony visel ve vzduchu! Mohl si zvolit přihrávku na volného spoluhráče nebo vystřelit. Vzal to na sebe a trefil jen vyběhnutého brankáře.
     
    90+1
    Po vstřelení gólu svlékl Sávio dres a dostává za to žlutou kartu.
     
    90+1
    Girona právě vstřelila branku!
    Teď už nastavení tribunám vadit ale nemusí! SÁVIO totiž dostal přesný pas do běhu, dostal se na hranici vápna, kde si pohrál s obráncem kličkou na střed a poté poslal po zemi s přehledem míč mimo dosah Dimitrievskiho! Asistence: Pablo Torre.
     
    89
    Střídání v týmu Girona FC:
    ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Pablo Torre,
    ze hřiště odchází Yangel Herrera, přichází Jhon Solís.
     
    85
    Protiútok Girony hosté dokázali před vápnem zastavit, navíc sami chtěli jít dopředu. Tento pokus zastavuje jen za cenu faulu za žlutou Couto.
     
    82
    ... García nezamířil vůbec špatně a míč končí na síti za břevnem! Moc nechybělo.
     
    81
    Kike Pérez zastavil zezadu průnik Sávia a dostává za to žlutou kartu. Domácí mají navíc výhodu standardní situace z nějakých osmnácti metrů...
     
    79
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Miguel Crespo, přichází Óscar Trejo.
     
    76
    Druhá žlutá a následně červená karta pro Josepa Chavarríu! Hostující hráč po minutě dostává znovu žlutou a následně tedy i červenou kartu! Při souboji s Garciou si počínal dost nešikovně, rukou zasáhl obličej soupeře a sudí byl ihned nekompromosní.
     
    75
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Josep Chavarría). Hostující hráč při pokusu o útok nešťastně šlápl na Martina a dostává za to žluté napomenutí.
     
    73
    Střídání v týmu Girona FC:
    ze hřiště odchází Artěm Dovbyk, přichází Cristhian Stuani,
    ze hřiště odchází Portu, přichází Iván Martín.
     
    73
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Miguel Crespo). Hostující hráč zajel do protihráče a je pískáno. Domácí tak mohou prostřídat.
     
    70
    Střídání v týmu Girona FC:
    ze hřiště odchází David López, přichází Juanpe.
     
    65
    Žlutá karta pro tým Rayo Vallecano (Ismaila Ciss). Hostující hráč zajel zezadu do Cygankova a dostává za to žlutou kartu.
     
    64
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Unai López, přichází Kike Pérez,
    ze hřiště odchází Jorge De Frutos, přichází Josep Chavarría.
     
    62
    ... a po centru tečoval efektivně patičkou míč Portu. Bohužel pro domácí balon jen prosvištěl vedle branky!
     
    59
    Domácí tým se dostal do dalšího zakončení, když z hranice brankové čáry dával jeden z hráčů Girony centr na zadní tyč. Tam se sice hlavou prosadil Portu, sudí ale branku neuznává, protože při centru míč přešel za lajnu.
     
    58
    Střídání v týmu Rayo Vallecano:
    ze hřiště odchází Raúl de Tomás, přichází Sergio Camello,
    ze hřiště odchází Óscar Valentín, přichází Ismaila Ciss.
     
    57
    Tohle byla obrovská šance na vedení 2:0! Po zpětné přihrávce Cygankova pálil takřka z malého vápna Dovbyk trestuhodně vysoko nad! Domácí útočník to moc dobře ví a zlobí se na sebe.
     
    54
    Žlutá karta pro tým Girona FC (Aleix García). Domácí hráč se po další slibné šanci Girony dostal do akrobatického zakončení nůžkami. Trefil přitom ale hlavu protihráče.
     
    52
    Girona právě vstřelila branku!
    Zatím sledujeme pravý opak prvního poločasu a výsledkem je první gól zápasu! Na hraně ofsajdu si naběhl na centr Gutiérrez, který pak ve vápně vrátil míč na VIKTORA CYGANKOVA a ten přízemním pokusem trefuje přesně volnou část branky! Asistence: Miguel Gutiérrez.
     
    51
    Další rychlý protiútok Girony! Z levé strany se dostal po protiútoku ke střele Cygankov, prostor u své pravé tyče si ale dobře pohlídal Dimitrievski!
     
    48
    Výborná kombinace domácích vedla k rychlému protiútoku, na jehož konci bylo krátké přečíslení 2 na 1. Po přihrávce ze strany mohl pálit volný Dovbyk, v dobré pozici ale nezpracovat míč! Z této akce rozhodně měli domácí hráči vytěžit více!
     
    40
    Teď už to vypadalo pro domácí mnohem nadějněji. Po dobrém průniku a zpětné přihrávce na pravé straně pálil nebezpečně z první Herrera. Míč ale dokázal zablokovat jeden z obránců!

    Michal Heřman

    Branky: 52. Cygankov (Gutiérrez), 90+1. Sávio (Torre), 90+5. Sávio (Couto)

    Karty:   54. A. García (GIR), 85. Couto (GIR), 90+1. Sávio (GIR) – 65. Ciss (VLL), 73. Crespo (VLL), 75. Chavarría (VLL), 81. K. Pérez (VLL)   76. Chavarría (VLL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 13:16.
    Girona FC: Gazzaniga – Couto, E. García, Da. López (70. Juanpe), Gutiérrez – Y. Herrera (89. Solís), A. García (C) – Cygankov (89. Torre), Portu (73. I. Martín), Sávio – Dovbyk (73. Stuani).
    Náhradníci: Fuidias, Carlos – B. García, Jastin, A. Martínez, V. Fernández.

    Trenér: Michel

    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, A. Hernández, Lejeune, Espino – Valentín (C) (58. Ciss) – De Frutos (64. Chavarría), Crespo (79. Trejo), U. López (64. K. Pérez), Á. García – de Tomás (58. Camello).
    Náhradníci: Cárdenas – Bebé, Falcao, Mumin, Rațiu, J. Pozo, Nteka.

    Trenér: Inigo Perez

    Rozhodčí: Bengoetxea – Grijalba, Fernández

    Diváci: 8923
    bahis siteleri