Trenčín – Humenné 9:2 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Banská Bystrica 6:2 (kon.)
Zvolen – Poprad 3:4 (po pr.) | Nové Zámky – HC Slovan 2:5 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
9:2 (4:1, 2:1, 3:0)
HC 19 Humenné
sk Neděle 03.03.2024, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Trenčín dal gól!
    Trenčín dáva deviaty zápasový gól! Ďalším hattrickovým strelcom sa stal MATEJ GIĽÁK. Strelec gólu dostal presnú prihrávku do stredu poľa. Nachádzal sa v predbránkovom priestore Kozla, odkiaľ už nemal inú možnosť, ako streliť gól. Stav je 9:2.
    Asistencie: D. Hudec.
     
    57:06
    Trenčín dal gól!
    Využitá presilová hra Trenčína! SCOTT CONWAY týmto presným zásahom dovŕšil svoj hattrick! Prvá presilová hra využitá pre domácich v dnešnom zápase. Strelec gólu dostal presnú prihrávku a z ideálnej palebnej pozície pri pravom kruhu vypálil z prvej na bránu Kozla, ktorý ostal bezmocný.
    Asistencie: Charbonneau, Petrovický.
     
    55:15
    Trenčín dal gól!
    Pekná sťahovačka znamená gól domácich! MATEJ GIĽÁK dostal perfektnú prihrávku od Hudeca a krásnou sťahovačkou sa pohral so súperovým obrancom, konkrétne to bol Pacalaj. Následne prekonal aj brankára Kozla a pripisuje si tak druhý presný zásah v dnešnom dueli. Stav je 7:2.
    Asistencie: D. Hudec, M. Hudec.
     
    38:16
    Trenčín dal gól!
    Trenčania už idú do štvorgólového vedenia! Do konca ostáva ešte necelá jedna tretina, no je zrejmé, že o výhre Trenčína je už rozhodnuté! Defenzíva Humenného stratila puk v nebezpečných priestoroch za bránou. Sojčík prihrával pred bránu práve MATEJOVI GIĹÁKOVI, ktorý presnou strelou našiel nepokrytý priestor brány Kozla a uštedril mu gól.
    Asistencie: Sojčík.
     
    29:16
    Trenčín dal gól!
    Puk dorazený do odkrytej bránky! Trenčín opäť vedie trojgólovým rozdielom. Krajčovič dokázal perfektne vypichnúť puk obrancovi hostí, rútil sa na bránu, no proti Kozlovi nepochodil. Kozel puk vyrazil pred seba. Následne sa ho zmocnil SCOTT CONWAY, ktorý ostal na korčuliach aktívny a postaral sa už o druhý gól v dnešnom zápase. Stav je 5:2.
    Asistencie: Krajčovič.
     
    24:51
    Humenné dáva gól!
    Humenčania znižujú stav po necelých piatich minútach! Jeden z hráčov Trenčína stratil hokejku pri nebezpečnej akcii hostí. Šoltés zakončil na bránu, Lacouvée puk vyrazil. Následne defenzíva Trenčína nedokázala puk efektívne vyhodiť mimo nebezpečenstvo. Zmocnil sa ho práve DOMINIK BOROV, ktorý presným zásahom znižuje stav na 4:2.
    Asistencie: Šoltés.
     
    18:11
    Trenčín dal gól!
    Trenčín už vedie trojgólovým rozdielom v prvej tretine! Momentálne sú už hostia na kolenách. SCOTT CONWAY si prebral puk od svojho spoluhráča. Nachádzal sa pri pravej žrdi a do odkrytej časti siete nemal žiadne problémy puk dostať. Stav je 4:1.
    Asistencie: Charbonneau, Hlaváč.
     
    14:35
    Trenčín dal gól!
    Trenčín dáva ďalší gól! Humenčania zostali veľmi zaskočení po predchádzajúcom góle domácich. Trenčín s peknou akciou až z hĺbky obranného pásma. Sériu presných prihrávok ukončil ERIK IMMO ERIKSSON, ktorý z pozície pri ľavej žŕdke dokázal trafiť odkrytú časť brány Kozla, ktorý sa nestihol presunúť. Stav je 3:1.
    Asistencie: Baláž.
     
    14:24
    Trenčín dal gól!
    Zisk puku v útočnom pásme znamená vedenie Dukly! Opäť chyba defenzívy hostí, ktorí nedokázali puk vyhodiť s dostatočnou razantnosťou. Preto ho zachytil RAYEN PETROVICKÝ, ktorý si nakorčuľoval bližšie k bráne hostí a presnou strelou prekonáva ako druhý Kozla. Stav je 2:1.
     
    12:00
    Trenčín dal gól!
    Trenčín vyrovnáva stav ešte v prvej tretine! Bleskurýchla akcia Dukly po chybe defenzívy hostí prináša želané ovocie. FILIP AHL dostal perfektnú prihrávku do jazdy od svojho spoluhráča Conwaya. Ocitol sa zoči-voči brankárovi Kozlovi, ktorému dokázal strelou pomedzi betóny rozvlniť sieť. Stav je 1:1.
    Asistencie: Conway, Charbonneau.
     
    04:40
    Humenné dáva gól!
    Gól je po správnosti uznaný a Humenčania tak vyhrávajú v Trenčíne 0:1! Puk nebezpečne poskakoval pred bránou, brankár Lacouvée bol trocha zmätený. Hostia mali štipku šťastia, no jasná dorážka IVANA THOMKU napokon definitívne rozhodla.
    Asistencie: Sredl.

    Adam Kovaľ

    Branky a nahrávky: 12. Ahl (Conway, Charbonneau), 15. Petrovický, 15. Immo (Baláž), 19. Conway (Charbonneau, Hlaváč), 30. Conway (Krajčovič), 39. Giľák (Sojčík), 56. Giľák (Hudec, Hudec), 58. Conway (Charbonneau, Petrovický), 59. Giľák (Hudec) – 5. Thomka (Sredl), 25. Borov (Šoltés)


    HK DUKLA Trenčín: Borák (Lacouvée) – Kupec, Pietroniro, Petráš, Baláž, Eriksson Immo – Petrovický, Kielb, Ahl, Conway, Charbonneau – Hlaváč, M. Hudec, D. Hudec, Sojčík, Giľák – Nátny, Krajčovič, Mikúš, Škvarek
    Trenér: Milan Bartovič

    HC 19 Humenné: Kozel (Boľo) – Novota, Sergienko, Parshin, Krajňák, Pereskokov – Meliško, Sredl, Kuru, Foss, Vaško – Pacalaj, Novický, Borov, Linet, Šoltés – Ragan, Thomka, Horvát
    Trenér: Martin Štrba

    Rozhodčí: Výleta, Crman – Orolin, Junek – Konc (VBR)

    Diváci: 2069
    bahis siteleri