Trenčín – Humenné 9:2 (kon.) | Nitra – Košice 1:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Banská Bystrica 6:2 (kon.)
Zvolen – Poprad 3:4 (po pr.) | Nové Zámky – HC Slovan 2:5 (kon.) | Michalovce – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
po prodl.
HKM Zvolen
3:4 (1:0, 0:1, 2:2 - 0:1)
HK Poprad
sk Neděle 03.03.2024, 17:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:47
    Poprad dal gól! Je rozhodnuté. Peter Bates v strednom pásme prihral do jazdy RYANOVI DMOWSKIMU a najproduktívnejší Popradčan cez obrancu prestrelil Kupskyho niekde popod lapačku – 3:4.
    Asistovali Petr Bates a Viktor Svedberg.
     
    61:58
    Celý zimák píska. Gachulinec totiž ostal ležať po jednom zo súbojov pri mantineli a nehýbal sa. Rozhodcovia ale nechali hru pokračovať a Záborský po obhodení Bondru zakončoval tiež sám zoči voči Kupskymu. ten ale vytiahol zákrok zápasu lapačkou.
     
    61:01
    Lukosevicius prešiel celým pásmom a následne Mitch Hults mohol rozhodnúť, ale sám zoči voči Vayovi proste nedal, neprestrelil ho.
     
    57:30
    Ďalšia nebezpečná strela Zuzina z ľavej strany, Vay len tak tak neinkasoval.
     
    53:47
    Výborný a drzí prienik Záborského. Spoza brány sa sám drzo natlačil pred brány do zakončenia a takmer sa mu to aj podarilo.
     
    52:36
    Veľká príležitosť Zvolena na vedúci gól. Trojica domácich útočníkov šla do prečíslenia na samotného obrancu. Nakoniec zakončoval Zuzin švihom spoza hráčov, ale svoj hetrik zatiaľ nezaknihoval. Vay puk chytá na telo.
     
    49:34
    Zvolen dal gól! Zvolen vyrovnáva. Rauhuaser na ľavej strane na strelu uvoľnil Fortina. Ten švihom vystrelil na bránu a JURAJ ŠIŠKA do jeho strely pred bránou iba nastrčil umne hokejku. Dnes tretí tečovaný gól a začíname prakticky odznovu – 3:3.
    Asistovali Alexandre Fortin a Alec Rauhauser.
     
    47:30
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    Záborský – 2 min., podrazenie.
     
    45:27
    Poprad dal gól! Poprad ďalším rýchlim gólom v priebehu 15 sekúnd otáča skóre a prvý krát v zápase vedie. Opäť to bol teč pred bránou Kupskyho, akurát, že teraz strieľal Couter a puk tečoval TOMÁŠ ZÁBORSKÝ – trochu kruté, ale 2:3.
    Asistovali Tyler Coulter a Ryan Dmowski.
     
    45:12
    Poprad dal gól! Poprad využíva presilovú hru, keď od modrej vystrelil Turan a PETER BJALONČÍK jeho strelu zrejme tečoval – 2:2.
    Asistovali Oliver Turan a Patrik Svitana.
     
    43:29
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Andersson – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    40:13
    Zvolen dal gól! Nečakaný úvod a Zvolen ide opäť do vedenia. PETER ZUZIN pekne tečoval Bondrove nahodenie na bránu – 2:1.
    Asistencie Radovan Bondra, Daniel Gachulinec.
     
    39:36
    Svedberg zachytil puk na modrej a následne spoza brány prihral medzi kruhy Calofovi, ktorý mohol poslať Poprad aj do vedenia. Celej akcii ale predchádzalo neodpískané zakázané uvoľnenie po vyhodení Svedberga, čo si následne vyslúžilo aj piskot v hľadisku.
     
    36:42
    Poprad v ďalšej šanci, v prečíslení dvoch na jedného zakončoval z pravej strany Jendek, ale Kupsy strelu k vzdialenejšej tyči vyráža.
     
    35:32
    Poprad dal gól! Poprad práve vyrovnal. Bjalončík spoza brány zadovkou ihneď poslal puk pred bránu na voľného PETRA BATESA, ktorý využil, že Kupsky bol po strete s vlastným spoluhráčov trochu dozorientovaný – 1:1.
    Asistoval Peter Bjalončík.
     
    34:27
    Hosťujúce mužstvo HK Poprad v obrovskej šanci. Coulter ale v prečíslení z čistej šance pri ľavej tyči nedáva. Fantastický zákrok domáceho gólmana Jakea Kupskyho.
     
    27:52
    Šanca Popradu, domáci zle prestriedali a Bates dostal puk voľný pred Kupskym. Bol však priveľmi blízko a nič nevymyslel. Následnú dorážku domáci obrancovia upratali niekde z bránkovej čiary.
     
    23:31
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    J. Brejčák – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    17:32
    Zvolen vo výbornej šanci. Zuzin v rýchlosti prihral do jazdy Fortinovi a ten z ľavého kruhu triafa ľavú spojnicu!
     
    16:30
    Tretia šanca Dmowskiho, unikol po pravom krídle, dokorčuľoval si puk a vešal pod brvno, opäť ale poslal puk nad Kupskyho bránu.
     
    14:42
    Zvolen dal gól! Brincko sa trošku zamotal s pukom, PETER ZUZIN si ho obhodil o mantinel, natlačil sa sám na Vaya z pravého krídle a prestrelil ho švihom na vyrážačku – 1:0.
     
    10:57
    Záborský ušiel Coleovi Hultsovi v oslabení, ale nedáva pred Kupskym prestrelil bránu. Poprad už mohol viesť 2:0.
     
    10:03
    Vylúčenie v tíme HK Poprad:
    Jendek – 2 min., napadnutie.
     
    09:51
    Protiútok Zvolena. Strela Zuzina, Vay ju iba vyrazil pred seba, rovno však do spoluhráča Brincka, ktorý si ju hruďou takmer vrazil do vlastnej brány.
     
    05:48
    Vylúčenie v tíme HKM Zvolen:
    Sládok – 2 min., hrubosť.
     
    02:32
    Prečíslenie troch na dvoch. Zábroský prihral krížne na Dmowskiho a ten švihom triafa ľavú tyčku a následne Poprad zahodil aj druhú šancu na otvorenie skóre.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 15. Zuzin, 41. Zuzin (R. Bondra, Gachulinec), 50. Šiška (Fortin, Rauhauser) – 36. Bates (Bjalončík), 46. Bjalončík (Turan, Svitana), 46. Záborský (Coulter, Dwowski), 63. Dmowski (Bates, Svedberg)


    HKM Zvolen: Kupsky (Trenčan) – C. Hults, Sládok (C), Rauhauser (A), Gachulinec, Adersson, Hain – Hecl, M. Hults, Lukosevicius – Zuzin (A), Fortin, R. Bondra – Csányi, Šiška, Marcinek – A. Mišiak, K. Gábor, Kolenič
    Trenér: Jamie Russell

    HK Poprad: Vay (Belányi) – Betker, J. Brejčák, Svedberg, Brincko, D. Brejčák (C), Turan, Česánek – Dmowski (A), Coulter, Záborský (A) – Bjalončík, Bates, Calof – Kukuča, Jendek, Svitana – Šotek, Suchý, Mlynarovič – Bodnár
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    Rozhodčí: Baluška, Novák – Valo, Jurčiak (video – Jonák)

    Diváci: 2497
    bahis siteleri