Chorvatsko – Island 11:2 (kon.) | SAE – Izrael 10:6 (kon.) | Austrálie – Srbsko 2:4 (kon.)
konec
Chorvatsko
11:2 (4:0, 4:2, 3:0)
Island
Neděle 21.04.2024, 12:30 • Ledena dvorana Pionir, Beograd • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Partner:
    59:53 B. IDŽAN - 11:2
     
    59:53
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Od modré čáry vypálil Čavlović a Ragnarsson sice zachytil jeho střelu, ale nedokázal puk udržet pod kontrolou. Kotouč propadl do brankoviště, načež se po několika odrazech dokázal z dorážky prosadit BRUNO IDŽAN. Asistence: Lovro Slovinac, Luka Jarcov.
     
    57:00
    Vyloučení v týmu Chorvatsko:
    Luka Jarcov – 2 min., nedovolené bránění.
    56:00 B. IDŽAN - 10:2
     
    56:00
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    V pravém kruhu si počíhal na přihrávku BRUNO IDŽAN, který v pádu při střele z voleje dokázal prostřelit Ragnarssona a zvyšuje už na 10:2! Asistence: Dominik Čanič, Martin Šimunković.
     
    54:44
    Vyloučení v týmu Island:
    Robert Palsson – 2 min., podrážení.
    50:35 JANKOVIĆ - 9:2
     
    50:35
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Island nyní hodně podcenil situaci! Vyhozený puk jako první dojel B. Idžan, který našel ve druhé vlně najíždějícího IVANA JANKOVIĆE, jenž v oslabení zvyšuje na 9:2! Asistence: Bruno Idžan, Marko Katić.
     
    48:48
    Znovu se vylučuje na chorvatské straně. Selitaj se provinil nedovoleným bráněním.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu Chorvatsko:
    Fran Zavrski – 2 min., podrážení.
     
    38:59
    Přesilovka pro Island. Za držení jde pykat Leo Selitaj.
    36:54 JARCOV - 8:2
     
    36:54
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Islandu se sice povedlo vyhodit puk ze svého pásma, ale Rosandič rychle rozehrál dlouhým pasem do středního pásma, načež Chorvati dostali puk před brankovišti na volného LUKU JARCOVA, který využívá přesilovku a dává už svůj čtvrtý gól v utkání! Asistence: Ivan Jankovič, Vilim Rosandič.
     
    36:20
    Arason se před svou brankou dopustil faulu vysokou holí. Přesilovka pro Chorvatsko.
    35:03 DIMITRIJEVIĆ - 7:2
     
    35:03
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Avšak přišel rychlý protiútok, Završki si najel do pravého kruhu a nacentroval před brankoviště, kde puk protečoval za brankáře Islandu ALEX DIMITRIJEVIČ! Asistence: Fran Zavrski, Domen Vedlin.
    30:22 HLYNSSON - 6:2
     
    30:22
    Island právě vstřelil branku!
    Výtečná akce Islanďanů! V oslabení vyrazili do přečíslení a Sverrisson z pravé strany křižným pasem vyzval VIGGA HLYNSSONA k zakončení. Puk končí za zády Rosandiče. Asistence: Hilmar Sverrisson.
     
    29:13
    Chorvatsko dostává šanci hrát přesilovku. Dvě minuty dostává za podražení Ingvar Jonsson.
    26:42 LEIFSSON - 6:1
     
    26:42
    Island právě vstřelil branku!
    Rosandič poprvé kapituluje! Islandu se povedl rychlý přechod středního pásma, od modré čáry Mikaelsson posunul puk k mezikruží na JOHANNA LEIFSSONA, který si kličkou položil brankáře a úspěšně jej přehodil. Asistence: Andri Mikaelsson, Kristjan Johannesson.
    24:39 KATIĆ - 6:0
     
    24:39
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati navyšují své vedení. MARKO KATIĆ si sjel od modré čáry do levého kruhu, narazil si se spoluhráčem a zpětnou nahrávku přetavil v ránu z první na vzdálenější tyč. Asistence: Karlo Marinković, Bruno Idžan.
    20:33 JARCOV - 5:0
     
    20:33
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Vstup Chorvatů do druhé třetiny se sice nesl spíš v obranném duchu, ale pak přišel parádní pas z vlastního pásma na útočnou modrou, kde se puku chopil LUKA JARCOV, jenž svůj únik přetavil v pátý gól svého týmu. Asistence: Marko Katič.
    19:13 JARCOV - 4:0
     
    19:13
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    To nejhorší, co se Islandu mohlo stát. U modré čáry zblokoval nahrávku soupeře LUKA JARCOV, který přebruslil přes celé kluziště až před branku soupeře. Svůj únik zakončil kličkou do bekhendu a obhozením brankáře. Bez asistence.
     
    18:41
    Island se usadil v útočném pásmu a Čavlovič se pokusil odehrát puk do bezpečí. Jenže jej poslal přes plexisklo a jde za to na dvě minuty posedět.
    16:13 V. IDŽAN - 3:0
     
    16:13
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Fantastická individuální akce VITA IDŽANA, jenž se ze středního pásma prokličkoval až před branku a brankáře Ragnarssona překonal zvednutou střelou pod horní tyčku! Asistence: Ivan Jankovič.
    09:53 JARCOV - 2:0
     
    09:53
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Výborná práce Jankoviče, který vysunul do úniku LUKU JARCOVA. Tomu se povedlo po přebruslení do mezikruží prostřelit Ragnarssona u levé tyče. Asistence: Ivan Jankovič, Vito Idžan.
     
    04:55
    První přesilovka pro Island. Ivan Jankovič se provinil faulem loktem.
    03:15 MARINKOVIĆ - 1:0
     
    03:15
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Ale přeci se Chorvati dokázali prosadit v přesilové hře! Skóre otevřel KARLO MARINKOVIČ, jenž se prosadil z mezikruží z dorážky. Asistence: Patrik Dobrič, Dominik Čanič.
     
    01:34
    Poprvé se vylučuje. Chorvatsko si zahraje přesilovku, Jonsson dostává trest za podražení.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Marinković (Dobrić, Čanić), 10. Jarcov (Janković, V. Idžan), 17. V. Idžan (Janković), 20. Jarcov, 21. Jarcov (Katić), 25. Katić (Marinković, B. Idžan), 36. Dimitrijević (Završki, Vedlin), 37. Jarcov (V. Idžan, Rosandić), 51. Janković (B. Idžan, Katić), 56. B. Idžan (Čanić, Šimunković), 60. B. Idžan (Slovinac, Jarcov) – 27. Leifsson (Mikaelsson, Johannesson), 31. Hlynsson (Sverrisson)


    Chorvatsko: Rosandić (Nikolić) – Katić, Vedlin, Dobrić, Vukadin, Brencun, Čavlović, Filipović, Slovinac – Janković, V. Idžan, Jarcov – Selitaj, Čanić, Bebek – Šimunković, Marinković, B. Idžan – Dimitrijević, Kašpárek, Završki
    Trenér: Enio Sacilotto

    Island: Ragnarsson (Johannesson) – Palsson, Arason, Jonsson, Eggertsson, Krisjansson, Johannesson, Skulason – Mikaelsson, Leifsson, Sveinsson – Sverrisson, Arnarsson, Hlynsson – Hagberg, Runarsson, Magnusson – Bjorgvinsson, Johannsson, Blondal
    Trenér: Vladimír Kolek

    Rozhodčí: Gregut (FRA) – Albinati (CAN), Perduv (SRB)
    bahis siteleri