Chorvatsko – Island 11:2 (kon.) | SAE – Izrael 10:6 (kon.) | Austrálie – Srbsko 2:4 (kon.)
konec
Spojené arabské emiráty
10:6 (2:2, 4:1, 4:3)
Izrael
Neděle 21.04.2024, 16:00 • Ledena dvorana Pionir, Beograd • Mistrovství světa - II. A Divize • 1. kolo
Partner:
    59:12 Dmitrij LICHAČOV - 10:6
     
    59:12
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Nakonec jsme se dvouciferného přídělu dočkali! Šapovalov poslal do samostatného úniku svého jmenovce DMITRIJE LICHAČOVA, jenž překonává Tichona. Asistence: Dmitrij Šapovalov.
    56:48 Aviv MILNER - 9:6
     
    56:48
    Izrael právě vstřelil branku!
    Hokejisté Izraele přeci jen snižují! Youval Turner poslal zpoza branky kotouč před branku na AVIVA MILNERA, který z blízkosti dokázal propálit Rashchupkina – 9:6! Asistence: Youval Turner.
    51:50 Ilja ČUJKOV - 9:5
     
    51:50
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Ruští hokejisté s pasy SAE vyvezli rychle kotouč z obranného pásma, převzal si ho Klavdijev, který ho posunul na ILJU ČUJKOVA a ten v samostatném úniku překonal Tichona střelou pod horní tyč. Asistence: Arťom Klavdijev a Dmitrij Lichačov.
    45:37 Luka VUKOJA - 8:5
     
    45:37
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Šapovalov vypálil od modré čáry a nový brankář ve hře Nir Tichon ze Spartaku Žebrák vyrazil kotouč pouze před svou branku, kde na dorážku číhal LUKA VUKOJA. Asistence: Dmitrij Šapovalov a Dmitrij Salvasser.
    44:56 Arťom KLAVDIJEV - 7:5
     
    44:56
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Sergej Kuzněcov objel branku a přihrál kotouč do prostoru mezi kruhy, ARŤOM KLAVDIJEV už věděl, co s ním. Asistence: Sergej Kuzněcov a Dmitrij Lichačov.
    43:37 Daniel MAZOUR - 6:5
     
    43:37
    Izrael právě vstřelil branku!
    A pozor, máme tu další zápletku! Arabský obránce zachyboval na útočné modré čáře a dopředu se řítila situace dvou proti jednomu, kotouč si ponechal DANIEL MAZOUR, udělal kličku obránci Spojených arabských emirátů, v pádu nakonec dokázal zakončit a snižuje na 6:5! Bez asistence.
    40:25 Kirill POLOZOV - 6:4
     
    40:25
    Izrael právě vstřelil branku!
    Teď už ale Izraelci Raščupkina překonávají a rychle snižují na 4:6! David Levin posunul kotouč na levou stranu KIRILLU POLOZOVOVI, jenž zakončil mezi betony brankáře Emirátů. Asistence: David Levin a Michail Koževnikov.
    37:13 Sergej KUZNĚCOV - 6:3
     
    37:13
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Zanedlouho už je to o tři branky! Čujkov vybojoval v mezikruží kotouč po chybě jednoho z izraelských hráčů, přenechal ho SERGEJI KUZNĚCOVOVI, který překonává ranou zápěstím Kaljajeva pošesté! Asistence: Ilja Čujkov.
    35:50 Ilja ČUJKOV - 5:3
     
    35:50
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Arabové odskakují poprvé v zápase do vedení o dvě branky! Lichačov našel přes celé kluziště ILJU ČUJKOVA, který tváří v tvář brankáře Kaljajeva střelou ke vzdálenější tyči lehce překonává – 5:3! Asistence: Dmitrij Lichačov a Nils Remešs.
    30:11 Arťom KLAVDIJEV - 4:3
     
    30:11
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Za pár vteřin je ale všechno jinak! Lichačov posunul kotouč do jízdy ARŤOMU KLAVDIJEVOVI, který z blízkosti izraelské branky procpal bekhendovou střelou kotouč do sítě mezi betony. Asistence: Dmitrij Lichačov.
    29:36 David LEVIN - 3:3
     
    29:36
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelští využívají přesilovku a znovu srovnávají stav zápasu! DAVID LEVIN dostal od svého bratra přihrávku na levé křídlo a nekompromisně zakončuje za Raščupkina. Asistence: Mike Levin a Michail Koževnikov.
    22:11 Luka VUKOJA - 3:2
     
    22:11
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Po chybě Izraelců v útočném pásmu vyjel do útoku Dmitrij Salvasser, otočil se a přihrál kotouč LUKOVI VUKOJOVI do mezikruží, odkud se chorvatský hráč s pasem SAE trefil k pravé tyči. Asistence: Dmitrij Salvasser.
    19:54 Dmitrij LICHAČOV - 2:2
     
    19:54
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    V samotném závěru Spojené arabské emiráty přetavily svůj přesilovkový tlak ve vyrovnávací branku! Ayrat Badegyjev přihrál od modré čáry kotouč DMITRIJI LICHAČOVOVI, který potáhl kotouč blíže izraelské brance a následně svým druhým gólem v zápase zakončil kotouč pod břevno Kaljajevovy branky – 2:2! Asistencce: Ayrat Badegyjev a Dmitrij Šapovalov.
    13:13 Kirill POLOZOV - 1:2
     
    13:13
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izraelští hráči využívají svou druhou přesilovku v zápase a otáčejí skóre na svou stranu! Parádní souhru arabského obránce s bratry Levinovými dokončil na brankovišti střelou do odkryté sítě KIRILL POLOZOV – 1:2! Asistence: Mike Levin a David Levin.
    06:19 Daniel MAZOUR - 1:1
     
    06:19
    Izrael právě vstřelil branku!
    Následně se Izraelští dostali do útočného pásma a posléze srovnávají skóre tohoto klání! Michail Kozhevnikov dostal kotouč na modrou čáru, předal ho na levou stranu Davidu Levinovi, který přihrávkou do mezikruží vybídl DANIELA MAZOURA, jehož rána pod břevno byla už nechytatelná – 1:1! Asistence: David Levin a Michail Koževnikov.
    03:00 Dmitrij LICHAČOV - 1:0
     
    03:00
    Spojené arabské emiráty právě vstřelily branku!
    Spojené arabské emiráty ve svém prvním utkání po postupu do této skupiny jdou po třech minutách do vedení! Vyhrané vhazování si převzal Remess, poslal puk na pravé křídlo, odkud vypálil Artem Klavdiev pouze do přípravného Kaliaeva, který vyrazil puk před sebe na DMITRIJE LICHAČOVA, jehož dorážka končí v odkryté izraelské síti – 1:0! Asistence: Arťom Klavdijev a Nils Remešs.

    Matyáš Hampl

    Branky a nahrávky: 3. Lichačov (Klavdijev, Remešs), 20. Lichačov (Badegyjev, Šapovalov), 23. Vukoja (Salvasser), 31. Klavdijev (Lichačov), 36. Čujkov (Lichačov, Remešs), 38. Kuzněcov (Čujkov), 45. Klavdijev (Kuzněcov, Lichačov), 46. Vukoja (Šapovalov, Salvasser), 52. Čujkov (Klavdijev, Lichačov), 60. Lichačov (Šapovalov) – 7. Mazour (Levin, Koževnikov), 14. Polozov (Levin, Levin), 30. Levin (Levin, Koževnikov), 41. Polozov (Levin, Koževnikov), 44. Mazour, 57. Milner (Turner)


    Spojené arabské emiráty: Raščupkin (al-Husaní) – Badegyjev, Šapovalov, Kuzněcov, Remešs – Lichačov, Klavdijev, Čujkov – Ramseyer, Vukoja, Salvasser – al-Muharramí, E. al-Mihajrbí, bin Sammúd – al-Humajdí, U. al-Mihajrbí, al-Qubajsí.
    Trenér: David Rich

    Izrael: Kaljajev (45. Tichon) – Koževnikov, Kozev, Sigalov, Ben Tov, Galejev – Spektor, D. Levin, Polozov – Chvoles, Milner, Marščonak – M. Levin, Raskin, Mazour – Kapulkin, Aharonovič, Chubašvili – Turner.
    Trenér: Jevgenij Koževnikov

    Rozhodčí: Kaczmarek (POL) – Dapuzzo (USA), Mladenović (SRB)

    Diváci: 40
    bahis siteleri