konec
Právě padl poslední dotaz novinářů na dnešní tiskové konferenci. Všichni hosté už pomalu ale jistě odcházejí.

Z mé strany je to tedy vše. Děkuji za pozornost, na počtenou!
konec
I já vám přeji hezký zbytek dne a někdy příště na počtenou!
konec
Předsezónní setkání s novináři skončilo. Karviná je dle sázkových kanceláří největším adeptem má sestup. Uvidíme na konci května, zda se prognózy potvrdí, nebo hornický klub překvapí. Slezané vstoupí do ligy v sobotu od 15 hodin domácím zápasem proti Zlínu. Ani na tomto utkání nebudeme chybět.
konec
Tímto je tisková konference zde v Ďolíčku slovy Petra Koukala ukončena. Děkuji Vám všem za pozornost a zase někdy příště na počtenou!
konec
Jakub Kubínec teda berie na mítingu v Banskej Bystrici druhé miesto, Viktória Forster si pripísala jedno tretie a jedno druhé miesto a Ján Volko vyhral behy na 100 aj 200 metrov. Toľko Atletický míting P-T-S 2023. Pekný večer vám praje Tomáš Hládek.
Vítěz: K. Asgreen (DEN)
konec
Po včerejší královské etapě sice nenabídla rovinatá osmnáctá nenabídla příliš zvratů, ale jeden silný příběh přece. Hned na úvodním kilometru se vydala do úniku trojice Campenaerts, Asgreen a Abrahamsen a peloton za celých 184 kilometrů nedokázal její nástup zlikvidovat. Peloton zabral příliš pozdě a etapa by musela být ještě o nějakých pár stovek metrů delší. Nor Abrahamsen si připsal vítězství na všech třech prémiích, ale etapový vavřín nakonec ve spurtu vybojoval Dán Asgreen. Pouze Campenaertsovi, který uprostřed etapy čekal na týmového kolegu Eenkhoorna, který se k vedoucí skupince připojil, došly v závěru síly a byl pohlcen hlavním polem, jeho nizozemský kolega získal bronz a čtyři bonifikační vteřiny.
Z dnešní etapy Tour de France, kterou vás provedl Karel Jedlička, je to vše. Děkuji za pozornost, hezký večer!