K. Vary – Znojmo 3:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 7:6 (po pr.) | Liberec – Jihlava 4:2 (kon.)
Kladno – Olomouc 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Zlín 0:4 (kon.) | Sparta – Pardubice 5:3 (kon.)
Chomutov – Opava 4:1 (kon.) | Motor ČB – Havířov 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 24.09.2010, 15:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    57:51
    Filip Kasalý dostává dvě minuty + osobní desetiminutový trest za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    56:32
    Nadějná příležitost také na druhé straně, závěr zápasu je bohatý na pohledné hokejové momenty. Vysloužil vypálil z levého kruhu, Alexa jeho ránu sice zbrzdil, ovšem kotouč se následně došoural za jeho záda a trefil tyč.
     
    55:49
    Obrovská příležitost Filipa Jánošíka nekončí gólem. Liberecký hráč se ocitl uplně sám za jihlavskou obranou, před brankovištěm zamíchal kotoučem, avšak následně jej poslal pouze do připraveného Jíry.
     
    53:14
    Hokejisté v červenožlutých úborech si zahrají přesilovku, menší trest dostává Kouřil.
     
    51:14
    Liberec právě vstřelil branku!

    Oba celky již klouzaly na ledě v plném počtu, Bittner rozkmital své rychlé nohy ve středu hřiště a rázem se řítil sám na brankáře, v rozhodujícím okamžiku byl sice faulován, avšak v pádu ještě dokázal zakončit. Vyjetý Jíra jeho pokus vyrazil, ale na dorážku VÍTA JONÁKA byl krátký - 4:2. Asistence: Ladislav Bittner.
     
    48:17
    Vylučuje se na obou stranách, za menší potyčku putuje za katr Kuřítko a Jánošík.
     
    47:57
    Hosté nyní rozpoutali v útočném pásmu hotové peklo! V obrovské šanci se ocitl Kuřítko, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal zacílit přesně.
     
    47:10
    Mohlo být vyrovnáno! Parádní střelu vyslal na Alexu volný Hlaveš, liberecký gólman hřbetem lapačky vytěsnil kotouč nad břevno. Pěkný hokejový moment.
     
    45:05
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští se dočkali snížení a zápas slibuje velké drama. Mikeš vypálil na brankáře, ten jeho pokus vyrazil pouze na hůl přijíždějícího MARTINA KUŘÍTKA, který poslal puk za brankovou čáru - 3:2. Asistence: Roman Mikeš, Anatolij Protasenja.
     
    40:31
    Bulíř vyslal dobře načasovanou přihrávkou do samostatného úniku Daniela Skalického, ovšem ten tváří v tvář Jírovi neuspěl. Kotouč mu v rozhodující chvílí utekl z hole.
     
    36:31
    Liberec právě vstřelil branku!

    Tygři následně odskakují svému sokovi již na dvoubrankový rozdíl. Skalický se zmocnil puku na modré čáře, nahodil jej na hostující branku a před brankovištěm dobře postavený VÍT JONÁK tečoval jeho střelu do sítě - 3:1. Asistence: Daniel Skalický, Michal Bulíř.
     
    32:53
    Liberečtí si zahrají v přesile, menší trest dostává Pometlo.
     
    31:24
    Tygři utekli do nadějného přečíslení, Kedršt přihrával kotouč na uplně volného spoluhráče, ovšem ten z bezprostřední blízkosti trefil pouze Jíru.
     
    27:35
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští mladíci se ovšem gólového úspěchu dočkali o chvilku později, Brychta vybojoval kotouč pro volného PŘEMYSLA TOBOLU, jenž dobře mířeným pokusem propálil Alexu - 2:1. Asistence: Jakub Brychta, Anatolij Protasenja.
     
    26:34
    Velká šance Jihlavy kýženou brankou nekončí! Puk doklouzal zpoza domácí klece až před brankoviště, kde stál uplně osamocený Protasenja, ve vyložené příležitosti však trefil pouze beton přesouvajícího se brankáře.
     
    23:36
    Liberec právě vstřelil branku!

    Bílí Tygři ale vzápětí vystartovali do protiútoku a radují se z druhé branky! Dám získal kotouč v rohu kluziště a snažil se překvapit Jíru střeleckým pokusem z těchto míst, puk se od betonů jihlavského brankáře odrazil do mezikruží, kam si najel volný DANIEL SKALICKÝ a neomylně zavěsil - 2:0. Asistence: Jan Dám, Michal Bulíř.
     
    19:38
    Michal Bulíř mohl v samém závěru první části přidat druhou branku, když k němu doklouzal kotouč na hranici brankoviště. Jíra ale dokázal proti jeho pokusu skvěle zasáhnout.
     
    17:58
    Hlaveš odjíždí na trestnou lavici, provinil se podražením. Liberečtí hrají přesilovou hru.
     
    13:21
    Kraus sedí na trestné lavici, Dukla tak má možnost dorovnat náskok svého soka.
     
    11:54
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši výhodu jednoho muže v poli využívají. Tygři se nahrnuli do pásma, kde rozjeli další kolotoč přihrávek. Jonák z modré čáry poslal puk na vrchol pravého kruhu, odkud napřáhl DANIEL SKALICKÝ. Jeho střela se štěstím propadla za záda Jíry. Asistence: Vít Jonák.
     
    10:56
    Kolda jde pykat za nedovolené bránění, tygří smečka bude hrát přesilovku.
     
    7:43
    Za držení odchází na trestnou lavici Říha, Dukla si zahraje v přesile.
     
    2:45
    Kolda dostává dvě minuty za vysokou hůl, Liberec hraje přesilovou hru.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 12. Skalický (Jonák), 24. Skalický (Dám, Bulíř), 37. Jonák (Skalický, Bulíř), 52. Jonák (Bittner) - 28. Tobola (Brychta, Protasenja), 46. Kuřítko (Mikeš, Protasenja)


    Bílí Tygři Liberec: Alexa (Jelínek) - Šimek, Lacek, Dám, Říha, Kulda, Šefl, Karlík, Sobotka, Kraus, Jánošík, Kouřil, Bulíř, Kedršt, Skalický, Valášek, Mulač, Jonák, Bittner, Jirků, Maďar.

    HC Dukla Jihlava: Jíra (Rittich) - Zadražil, Brychta, Cirhan, Kret, Hlaveš, Mikeš, Prokš, Kolda, Kasalý, Dvořák, Tobola, Vysloužil, Pekárek, Randa, Protasenja, Martínek, Polcar, Kuřítko, Pometlo.
    bahis siteleri