Řisuty – Most 3:5 (kon.) | Klášterec nO – Sokolov 3:1 (kon.) | Havířov – Technika Brno 5:0 (kon.)
Uh. Hradiště – Prostějov 0:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 7:3 (kon.) | SHK Hodonín – Opava 3:6 (kon.)
Přerov – Vsetín 7:1 (kon.) | Karviná (Baník) – Nový Jičín 3:0 (kon.) | Lev Benešov – Kolín 3:2 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 5:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:1 (1:0, 2:0, 4:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 25.09.2010, 17:002. liga skupina Východ
Partner:
     
    54:21
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to už je pro Vsetín hodně velký debakl! Zubři hrají v pohodě a střílejí góly! Druhá formace krásně rozebrala vsetínskou obranu a VLADIMÍR KOČARA měl s dorážkou snadnou práci. Asistence: Pavel Hanák, Martin Kotásek.
     
    51:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    A dvojnásobná početní výhoda je využita. MARTIN KOTÁSEK zůstal u tyčky zcela volný a nadvakrát zvedl puk do horní části vsetínské branky. Asistence: Pavel Hanák.
     
    45:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak toto si brankář Plšek rozhodně za rámeček nedá. Po střele ANTONÍNA SPRUŠILA pustil totiž lehký kotouč mezi betony. Asistence: Radek Tihlář.
     
    41:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď Zubrů! Střela DANIELA FALTÝNKA prolétla za záda brankáře Plška a Přerov znovu vede o tři góly. Asistence: Jan Kolář.
     
    41:04
    Vsetín vstřelil branku!
    Také Vsetínu se podařilo využít přesilovou hru! Po střele PAVLA ZAVRTÁLKA puk prošel Tihlářovi mezi betony a došoural se za brankovou čáru. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    35:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    A už je to 3:0! Vsetínská obrana si vybrala slabší chvilku, čehož využil PAVEL HANÁK a poslal puk mezi Plškovy betony. Bez asistence.
     
    31:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vsetín se dostával do náporu, ale přichází naopak druhý gól Zubrů. Vedení na 2:0 zvyšuje VLADIMÍR KOČARA. Asistence: Martin Kotásek, Pavel Hanák.
     
    17:01
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale tentokrát už Přerov přesilovou hru využívá. Kotouč poslal mimo dosah vsetínského brankáře PAVEL HANÁK. Asistence: Jiří Osina, Vladimír Kočara.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 18. Hanák (Osina, Kočara), 32. Kočara (Kotásek, Hanák), 36. Hanák, 42. Faltýnek (Kolář), 46. Sprušil (Tihlář), 52. Kotásek (Hanák), 55. Kočara (Hanák, Kotásek) - 42. Zavrtálek (Vaněk)


    HC ZUBR Přerov: Tihlář (Okáč) - Pala, Faltýnek, Ferenc, Osina, Vlček, Sklenář, Pírek, Holík - Kolář, Sprušil, Ditrich - Sedlák, Hanák, Kotásek - Kočara, Kohút, Sršeň - Palička, Menšík, Kundrátek
    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Hromada) - Šafařík, Farda, Spitzer, Kapr, Zavrtálek, Zelenka, Žabčík, Tesařík, Rapant, Dubec, Brynecký, Vaněk, Ševčík, Dědek, Sýs, Knebl, Vítek

    Rozhodčí: Skoupý - Černý, Kříž

    Diváci: 1455
    bahis siteleri