Ústí n/L – Chrudim 3:1 (kon.) | Beroun – Třebíč 5:2 (kon.) | Chomutov – Olomouc 1:0 (kon.)
Znojmo – Písek 4:1 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:3 (po s.n.)
Hr. Králové – Kadaň 4:1 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 0:3 (kon.)
po s.n.
HC Tábor
4:3 (0:0, 1:3, 2:0 - 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Sobota 09.10.2010, 18:00 • Zimní stadion Tábor • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jan Knotek nedokázal stav trestných střílení vyrovnat a tak se nájezd Martina ŠTRBY stává rozhodujícím prvkem dnešního zápasu.
     
    58:41
    Tábor právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Tak se domácím jejich útočná aktivita nakonec vyplatila. Kocar vlétl do útočného pásma, vystřelil z úhlu na Suchana a pokračoval v cestě kolem branky. Mezitím Zdeněk Šperger zpracoval vyražený kotouč a přes Milana Kostourka se dostal kotouč opět k Jaroslavu KOCAROVI, který byl již připravený na druhé straně a pohotově nasměroval kotouč pod horní tyčku. Asistence: Milan Kostourek, Zdeněk Šperger.
     
    44:39
    Tábor právě vstřelil branku!
    Teď při domácích stálo štěstí. Tomáš Petráček poslal kotouč po modré čáře k mantinelu, kde se ho chopil zkušený Jan KUDRNA a jeho lehká plachtící střela zapadla za záda nic netušícího Suchana. A rázem mají Kohouti Rebely na dostřel. Asistence: Tomáš Petráček.
     
    37:02
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí rychle odpovídají! Vojtěch Mrkvička zavezl puk do pásma, předložil jej Milanu KOSTOURKOVI a ten blafákem dokážal přelstít strážce havlíčkobrodské klece. Asistence: Vojtěch Mrkvička.
     
    36:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jiřímu Ondráčkovi sice střelecký pokus nevyšel, ale zato mu vyšla jeho dobře mířená přihrávku na modrou čáru, kde čekal s nabitou holí Petr ŠENKEŘÍK. Jeho prudká střela si po několika tečích našla cestu až za záda Jakuba Čecha. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    29:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovský zmatek nyní dokázala způsobit v obranném pásmu domácích havlíčkobrodská dvojice Třetina - Ondráček. Nejdříve Jiří Ondráček prudkou střelou z úhlu vytáhl Jakuba Čecha z klece, aby se následně mohl chopit kotouče Miroslav TŘETINA a po obkroužení branky v klidu rozvlnit její síťku. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    20:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté vlétli do druhé třetiny jako uragán. Agilní Vojtěch Němec si vybruslil mezi kruhy, kde předložil kotouč připravenému Václavu MEIDLOVI. Pro toho už nebyl problém poslat puk do šibenice Čechovy brány. Asistence: Vojtěch Němec.
    Marken.cz

    Martin Jelič

    Branky a nahrávky: 38. Kostourek (Mrkvička), 45. Kudrna (Petráček), 59. Kocar (Kostourek, Šperger), 65. Štrba - 21. Meidl (Němec), 30. Třetina (Ondráček J.), 37. Šenkeřík (Ondráček J.)


    HC Tábor: Čech (Halmoši) - Kudrna, Petráček, Havran, Tůma, Kanov, Lukáč (Koktan) - Nedorost, Šperger, Kocar - Heřman, Štrba, Andres - Mrkvička, Kostourek, Krätzer - (Vild)
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (Opršal) - Šenkeřík, Morava, Zítka, Sova, Jelíněk, Vošmik, Soldán, Kempný - Meidl, Třetina, Němec - M. Hlinka, Knotek, Ondráček M. - Švaňhal, Zábranský, Ondráček J. - Stromko, Fiedler, Zohorna

    Rozhodčí: Horák - Guth, Rittich

    Diváci: 1010
    bahis siteleri