Ústí n/L – Kadaň 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Písek 0:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.)
Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Znojmo – Chrudim 3:2 (po s.n.) | Tábor – Beroun 2:3 (po s.n.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 2:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:2 (0:1, 3:0, 3:1)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 16.10.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 1991 diváků. (21:09:34)
     
    Ve třetí třetině domácí nerozhodilo ani snížení Kadaně a soustředěným výkonem vybudovaný náskok ještě navýšili.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    38:00
    Výpad Kloboučka nebezpečí neznamena, ani pro Kadaň ani pro domácí, poté, co hosté získali puk a chtěli zaútočit do rozhozené obrany.
     
    46:20
    Moc hokejové krásy se po dlouhé přerušení, navíc za rozhodnutého stavu asi čekat nedá. Už není moc, oč hrát...Naposled se aspoň portáhl domácí brankář po nahození z dálky.
     
    A končně se bude hrát dále.
     
    54:43
    Marek Čurila, David Pojkar, Petr Kanko (UNL) - Tomáš Rohan, Petr Přindiš, Jakub Trefný (KAD) višchni 5 + OK.
     
    54:43
    Hrát se nyní chvíli nebude. Před brankou hostů se strhla pořádná mela. A mnoho hráčů shodilo rukavice. Trestů bude požehnaně.
     
    52:59
    V brance hostů dochází ke střídání. Do hry jde Tomáš Závorka.
     
    52:59
    Lvi právě vstřelili branku!
    A domácí neztrácejí chuť. Šedivý přistrčil do jízdy na JANA KLOZE, který si puk posunul po ruce a po přechodu modré čáry zamířil švihem neomylně. Asistence: Ondřej Šedivý, David Pojkar.
     
    50:32
    Lvi právě vstřelili branku!
    Nyní se už domácí radují oprávněně. Parádní akci zakončili gólově. Rozjel ji Alinč po levé straně, posunul na Diviše, jenž jen jemně bekhendem přistrčil najetému DAVIDU POJKAROVI, pro nehož nebyl problém zakončit zblízka přes rozhozeného Jarinu. Asistence: Richard Diviš, Jan Alinč.
     
    49:55
    KAD - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    48:56
    Marek Hovorka (UNL) -. 2 min. napadení.
     
    48:56
    Ústečtí dosáhli branky, ale ta nebude uznána místo toho půjde Hovorka na trestnou lavici. Situace byla značně nepřehledná.
     
    48:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se ale nevzdávají. Parádní akce JIŘÍHO CHAROUSKA končí brankou. Hostující forvard si položil ústeckého zadáka a zakončil svůj nájezdi úspěšným blafákem. Asistence: David Balazs, Tomáš Bursík.
     
    46:38
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústečtí hrají jednoduše a nese to své ovoce, Rychle přecházejí do kontrů a nyní svou šanci zužitkovali. Po předávce u hrazení zamířil Ludvík zpětným pasem mezi kruhy na MARKA HOVORKU, jež se od položil do rány a trefil se přesně k tyči. Asistence: Marek Čurila, David Ludvík.
     
    46:00
    Díky hbitému Hanzlovi si Ústečtí připravili další dobrou pozici. Obratně zpracoval odražený puk Pazourek a z mezikruží netrefil branku.
     
    44:50
    Až porti pěti se osmělili i hosté. Střelu Révaye od modré lapil do náruče Francouz.
     
    43:35
    A další brejk Ústí. Marek Hovorka prchl hostujícím zadákům. Naznačil střelu, potáhl si puk do forhendu, ale pod padajícím brankářem jej neprocpal.
     
    42:30
    Do brejku se trhla ústecká dvojka Alinč - Kanko. Žabička přes obránce veterána v domácí sestavě přistála přímo na holi posily z Třince. Jenže ta nezamířila v dobré pozici mezi tři tyče.
     
    42:08
    UNL - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    42:08
    Mnoho soubojů ve středním pásmu a žádné střelecké pokusy. Tak vypadá vstup do třetí třetiny, Nyní ale budou domác pykat za příliš mnoho hráčů na ledě. Už podruhé dnes!
     
    40:50
    Nahození od modré čáry hostující brankář pokryl, ač mu stínili dva hráči v modrých dresech.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Do druhé třetiny se na své místo vrátil ústecký kotel, který dal svou nepřítomností v hledišti v první třetině najevo nespokojenost s výkonem z předešlého mače v Litoměřicích, a jakoby tím probudil i domácí hráče. Ti zlepšenou hrou otočili vývoj utkání a po zásazích Alinče, Pazourka a Zemana mají před třetí třetinou, jež začne ca. v 18:40, dvoubrankový náskok.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Kadaň měla více než minutový tlak v útočném pásmu. Střela však z jejich holí vyšla jediná. Szakal mířil vedle. Zbytek oslabení zvládli Lvi s přehledem daleko od branky.
     
    37:24
    David Pojkar (UNL) - 2 min. krosček.
     
    37:34
    Akce hostů. Poslední slovo měl po závaru střelou od modré Trefný. Ležící Francouz nevěděl, kde má puk. Za čáru se však nedostal. Nedovoleně domácího brankáře hájil Pojkar. Přesilovka pro hosty.
     
    35:00
    Rod prchl obraně a z levé strany si vypracoval doborou pozici. Vychytal ho Jarina.
     
    33:33
    V šarvátce byli aktivnější Ústečtí, a tak dostali dva tresty a smazali výhodu po předešlém faulu hostů. Pokračuje se v pěti na obou stranách.
     
    33:33
    Jan Alinč (UNL) a Petr Kanko (UNL) oba 2 min. hrubost - Václav Eiselt (KAD) - 2 min. podražení, David Hájek (KAD) - 2 min. hrubost
     
    33:33
    Další závar před brankou hostů řeší černobílí faulem. Po něm se ale strhla v rohu hřiště menší potyčka. jaké budou tresty?
     
    32:47
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině, Rod přistrčil na modoru čáru na JIŘÍHO ZEMANA. Ten předvedl čistý průstřel a puk zapadl do levého horního ružku kadańské branky. Jarina letící gumu přes klubko těl před sebou stěží mohl postřehnout. Asistence: Tomáš Rod, Jan Kloz.
     
    31:22
    Velká šance Ústí. Zase aktivní Kanko se zbavil soupeře a od zadního hrazení našel před brankou ideálně Diviše. Ten si zpracoval a pálil. Jenže jen do připraveného brankáře.
     
    31:00
    Kadaň měla příležitosti na odpověď. Před brankou zlobila duo Boušek - Eiselt. Ale tři jeho pokusy zlikvidfoval domácí brankář. Na druhé straně pak ujel Kanko. Kličkou se zbavil obránce. Pak objel branku a zkusil překvapizt Jarinu bekhendovým zakončením Brankář puk neudržel, ale Diviš byl u něj pozdě.
     
    28:18
    Lvi právě vstřelili branku!
    Obrovský tlak domácích přinesl druhou branku. Už před ní měl zajímavou pozici Alinč. Pak však velký závar způsobila Hanzlova trojka. Mladý ústecký forvard ukázal velkou odolnost v soubojích u mantinelu. Vybruslil si do středu mezi kruhy a jeho střela se odrazila od brusle DAVIDA PAZOURKA mezi betony kadaňského brankáře. Asistence: Robin Hanzl.
     
    27:00
    Hned v následném střídání se puk vykutálel zpoza těla kadaňského brankáře a klouzal do branky. Před brankovou čarou jej stihli odklidit do bezpečí jeho spoluhráči. Hra se zrychlila a utkání nyní nepostrádá dynamiku a náboj.
     
    24:04
    Lvi právě vstřelili branku!
    Další šanci už domácí pořetavují ve vyrovnávací branku. Křižnou přihrávku poslal Kanko přesně na hůl JANA ALINČE, který trochu z úhlu zamířil přesně pod horní tyčku. Asitence: Petr Kanko, Richard Diviš.
     
    23:35
    Hanzl se z trestné utrhl do brejku. Sám před Jarinou volil střelu. Branku minul. Největší šance Ústí v dosavadním průběhu.
     
    23:05
    Po křižném pasu na modré čáře se dostal do zakončení z levého křídla Boušek. Jeho střela postrádala razanci.
     
    21:26
    Robin Hanzl (UNL) - 2 min. držení hole.
     
    21:05
    Zeman v dobré pozici promáchl. Pak Hanzl směroival pas na brankoviště, kde se i přes bránění prosadil Pazourek. Trefil brankářovy betony.
     
    20:41
    Stanislav Mikšovic (KAD) - 2 min. držení.
     
    20:41
    Závar před vlastní brankou řešili hosté faulem. Ve výhodě pálil z dálky Klobouček a tečovaná střela břinkla o brankovou konstrukci.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Krom začátku, kdy promarnil tutovku Ludvík, byli v první třetině aktivnější a lepší Kadaňští. A zaslouženě vedou. Díky přesilovkové trefě Tona. Druhá část začne ca. v 17:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Výpad hostů a další vyložená šance. Eiselt přidržel puk a poslal jej do druhé vlny na Hájka, který měl dost času na zamíření. Přesto nakonec trefil přesunujícího se brankáře Ústí.
     
    19:00
    Hra ve čtyřech ani následná zkrácená přesilovka hostů vzruch ani před jednou z branek nerpřinesla. Až výpad Freiberga vypadal nebezpečně. Nakonec byl hráč hostů před brankou Francouze zpacifikován.
     
    16:56
    UNL - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    16:10
    Josef Revay (KAD) - 2 min. napadení.
     
    15:00
    Pojkar nahodil z dálky na branku a už podruhé Ústečtí zvedali ruce předčasně. Puk se odrazil zřejmě od tyčky.
     
    12:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Druhou početní výhodu už hosté využívají. Přindišovu střelu od modré dorazil po zákroku Francouze KAREL TON. Asistence: Petr Přindiš.
     
    11:49
    Lukáš Poživil (UNL) - 2 min. sekání
     
    11:49
    Další šance Kadaně. Rohan posílal do brankoviště pas na Fialu. Tomu zakončení zmenožnila sekyra Poživila.
     
    11:35
    Domácí v plném počtu. A přestáli dvě velké šance hostů. Nejdřív si odražený puk anšel Eiselt a sám před brankářem zamířil bekhendem jen do jeho plastronu. Pak Balasz z levého kruhu trefil Francouze jen do ramene.
     
    9:35
    Jan Kloz (UNL) - 2 min. hákování.
     
    9:35
    Ton se dral neohroženě do koncovky proti přesile. Vystřelil bekhendem a navíc byl faulován.
     
    8:22
    Hosté v plném počtu. Další šanci domácímu týmu už nepovolili.
     
    7:22
    Rychlá předávka mezi Čurilou, Hovrkou a Ludvíkem přibnla stoprocentní šanci pro posledně jmenovaného. Ústecký forvard udělal ležícímu Jarinovi kličku a už zvedal ruce. Jenže hostující brankář jeho bekhendovou střelu na brankové čáře zázračně zastavil.
     
    6:21
    Martin Mazanec (KAD) - 2 min. podražení.
     
    6:00
    Kadaň po buly v útočné třetině zakončovala střelou z dálky. Charousek se následně k ohrožení branky nedostal. Na druhé straně hrozil tandem Hanzl - Janků. Druhý jmenovaný nedosáhl před odkrytou brankou na dlouhý pas. Pak z mezikruží zkoušel překvapit brankáře hostí. Ten si puk našel.
     
    4:30
    Až zase Aličova trojka připravila hostům krušnější chvilky. Diviš po objetí branky střílel a horní tyčku o kousek přestřelil.
     
    3:20
    V dalších desítkách vteřinse už domácí útočné třetiny propracovávají ztěžka. Kombinace se jim nevedou a akce končí častokrát před modrou čarou.
     
    1:45
    Hned při prvním střídání Ústečtí svého soka mačkali v jehoobranné třetině. Kroužky Alinče kolem branky však gólovou příležitost nepřinesly. Pak Bursík vyvezl puk a Kadaň osvobodil. Zaskončit se mu nepovedlo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Slovan Ústečtí Lvi: Francouz (Orct) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, L. Poživil, Gureň, Gula - Čurilla, Alinč, Diviš – Janků, R. Hanzl, Pazourek – Kanko, Kloz, Ludvík – Hovorka, Majdan, Šedivý.

    Sportovní klub Kadaň: Jarina (Závorka) - Schmidt, Hájek, Trefný, Szakal, Mazanec, Révay, Přindiš, Všetečka - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Rohan, Fiala, Radulay - Ton, Freiberg, Mužík.

    Rozhodčí: .
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 25. Alinč (Kanko, Diviš), 29. Pezourek (Hanzl), 33. Zeman (Rod, Kloz), 47. Hovorka (Ludvík, Čurila), 51. Pojkar (Diviš, Alinč), 53. Kloz (Šedivý, Pojkar) - 13. Ton (Přindiš), 49. Charousek (Balazs, Bursík)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, L. Poživil, Gureň, Gula - Kanko, Alinč, Diviš – Janků, R. Hanzl, Pazourek – Hovorka, Čurila, Ludvík – Šedivý, Kloz, Rod - Majdan.
    Sportovní klub Kadaň: Jarina (53. Závorka) - Schmidt, Hájek, Trefný, Szakal, M. Mazanec, Révay, Přindiš, Všetečka - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Rohan, Fiala, Radulay - K. Ton, Freiberg, Mužík.

    Rozhodčí: Trombík - Jureček, Rychlý.

    Diváci: 1991
    bahis siteleri