Ústí n/L – Kadaň 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Písek 0:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.)
Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Znojmo – Chrudim 3:2 (po s.n.) | Tábor – Beroun 2:3 (po s.n.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 2:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:2 (0:1, 3:0, 3:1)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 16.10.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:43
    Marek Čurila, David Pojkar, Petr Kanko (UNL) - Tomáš Rohan, Petr Přindiš, Jakub Trefný (KAD) višchni 5 + OK.
     
    54:43
    Hrát se nyní chvíli nebude. Před brankou hostů se strhla pořádná mela. A mnoho hráčů shodilo rukavice. Trestů bude požehnaně.
     
    52:59
    V brance hostů dochází ke střídání. Do hry jde Tomáš Závorka.
     
    52:59
    Lvi právě vstřelili branku!
    A domácí neztrácejí chuť. Šedivý přistrčil do jízdy na JANA KLOZE, který si puk posunul po ruce a po přechodu modré čáry zamířil švihem neomylně. Asistence: Ondřej Šedivý, David Pojkar.
     
    50:32
    Lvi právě vstřelili branku!
    Nyní se už domácí radují oprávněně. Parádní akci zakončili gólově. Rozjel ji Alinč po levé straně, posunul na Diviše, jenž jen jemně bekhendem přistrčil najetému DAVIDU POJKAROVI, pro nehož nebyl problém zakončit zblízka přes rozhozeného Jarinu. Asistence: Richard Diviš, Jan Alinč.
     
    49:55
    KAD - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    48:56
    Marek Hovorka (UNL) -. 2 min. napadení.
     
    48:56
    Ústečtí dosáhli branky, ale ta nebude uznána místo toho půjde Hovorka na trestnou lavici. Situace byla značně nepřehledná.
     
    48:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se ale nevzdávají. Parádní akce JIŘÍHO CHAROUSKA končí brankou. Hostující forvard si položil ústeckého zadáka a zakončil svůj nájezdi úspěšným blafákem. Asistence: David Balazs, Tomáš Bursík.
     
    46:38
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústečtí hrají jednoduše a nese to své ovoce, Rychle přecházejí do kontrů a nyní svou šanci zužitkovali. Po předávce u hrazení zamířil Ludvík zpětným pasem mezi kruhy na MARKA HOVORKU, jež se od položil do rány a trefil se přesně k tyči. Asistence: Marek Čurila, David Ludvík.
     
    43:35
    A další brejk Ústí. Marek Hovorka prchl hostujícím zadákům. Naznačil střelu, potáhl si puk do forhendu, ale pod padajícím brankářem jej neprocpal.
     
    42:30
    Do brejku se trhla ústecká dvojka Alinč - Kanko. Žabička přes obránce veterána v domácí sestavě přistála přímo na holi posily z Třince. Jenže ta nezamířila v dobré pozici mezi tři tyče.
     
    42:08
    UNL - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    37:24
    David Pojkar (UNL) - 2 min. krosček.
     
    33:33
    Jan Alinč (UNL) a Petr Kanko (UNL) oba 2 min. hrubost - Václav Eiselt (KAD) - 2 min. podražení, David Hájek (KAD) - 2 min. hrubost
     
    32:47
    Lvi právě vstřelili branku!
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině, Rod přistrčil na modoru čáru na JIŘÍHO ZEMANA. Ten předvedl čistý průstřel a puk zapadl do levého horního ružku kadańské branky. Jarina letící gumu přes klubko těl před sebou stěží mohl postřehnout. Asistence: Tomáš Rod, Jan Kloz.
     
    31:22
    Velká šance Ústí. Zase aktivní Kanko se zbavil soupeře a od zadního hrazení našel před brankou ideálně Diviše. Ten si zpracoval a pálil. Jenže jen do připraveného brankáře.
     
    28:18
    Lvi právě vstřelili branku!
    Obrovský tlak domácích přinesl druhou branku. Už před ní měl zajímavou pozici Alinč. Pak však velký závar způsobila Hanzlova trojka. Mladý ústecký forvard ukázal velkou odolnost v soubojích u mantinelu. Vybruslil si do středu mezi kruhy a jeho střela se odrazila od brusle DAVIDA PAZOURKA mezi betony kadaňského brankáře. Asistence: Robin Hanzl.
     
    24:04
    Lvi právě vstřelili branku!
    Další šanci už domácí pořetavují ve vyrovnávací branku. Křižnou přihrávku poslal Kanko přesně na hůl JANA ALINČE, který trochu z úhlu zamířil přesně pod horní tyčku. Asitence: Petr Kanko, Richard Diviš.
     
    23:35
    Hanzl se z trestné utrhl do brejku. Sám před Jarinou volil střelu. Branku minul. Největší šance Ústí v dosavadním průběhu.
     
    21:26
    Robin Hanzl (UNL) - 2 min. držení hole.
     
    20:41
    Stanislav Mikšovic (KAD) - 2 min. držení.
     
    20:41
    Závar před vlastní brankou řešili hosté faulem. Ve výhodě pálil z dálky Klobouček a tečovaná střela břinkla o brankovou konstrukci.
     
    19:55
    Výpad hostů a další vyložená šance. Eiselt přidržel puk a poslal jej do druhé vlny na Hájka, který měl dost času na zamíření. Přesto nakonec trefil přesunujícího se brankáře Ústí.
     
    16:56
    UNL - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    16:10
    Josef Revay (KAD) - 2 min. napadení.
     
    15:00
    Pojkar nahodil z dálky na branku a už podruhé Ústečtí zvedali ruce předčasně. Puk se odrazil zřejmě od tyčky.
     
    12:49
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Druhou početní výhodu už hosté využívají. Přindišovu střelu od modré dorazil po zákroku Francouze KAREL TON. Asistence: Petr Přindiš.
     
    11:49
    Lukáš Poživil (UNL) - 2 min. sekání
     
    11:49
    Další šance Kadaně. Rohan posílal do brankoviště pas na Fialu. Tomu zakončení zmenožnila sekyra Poživila.
     
    11:35
    Domácí v plném počtu. A přestáli dvě velké šance hostů. Nejdřív si odražený puk anšel Eiselt a sám před brankářem zamířil bekhendem jen do jeho plastronu. Pak Balasz z levého kruhu trefil Francouze jen do ramene.
     
    9:35
    Jan Kloz (UNL) - 2 min. hákování.
     
    7:22
    Rychlá předávka mezi Čurilou, Hovrkou a Ludvíkem přibnla stoprocentní šanci pro posledně jmenovaného. Ústecký forvard udělal ležícímu Jarinovi kličku a už zvedal ruce. Jenže hostující brankář jeho bekhendovou střelu na brankové čáře zázračně zastavil.
     
    6:21
    Martin Mazanec (KAD) - 2 min. podražení.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 25. Alinč (Kanko, Diviš), 29. Pezourek (Hanzl), 33. Zeman (Rod, Kloz), 47. Hovorka (Ludvík, Čurila), 51. Pojkar (Diviš, Alinč), 53. Kloz (Šedivý, Pojkar) - 13. Ton (Přindiš), 49. Charousek (Balazs, Bursík)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, L. Poživil, Gureň, Gula - Kanko, Alinč, Diviš – Janků, R. Hanzl, Pazourek – Hovorka, Čurila, Ludvík – Šedivý, Kloz, Rod - Majdan.
    Sportovní klub Kadaň: Jarina (53. Závorka) - Schmidt, Hájek, Trefný, Szakal, M. Mazanec, Révay, Přindiš, Všetečka - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Rohan, Fiala, Radulay - K. Ton, Freiberg, Mužík.

    Rozhodčí: Trombík - Jureček, Rychlý.

    Diváci: 1991
    bahis siteleri