Hr. Králové – Letňany 6:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 2:8 (kon.) | Plzeň – K. Vary 3:4 (po s.n.)
Jihlava – Vítkovice 6:4 (kon.) | Vsetín – Třinec 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Zlín 4:5 (kon.)
Ústí n/L – Sparta 0:8 (kon.) | Písek – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 10:6 (kon.)
Chomutov – Slavia 2:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 05.11.2010, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec je blízko vítězství. RADEK FAKSA se z pravého rohu kluziště protlačil až před Kohna a následně zaskočil domácího muže s maskou chytrým zasunutím mezi jeho betony. Asistence: Radim Matuš, Peter Bezuška.
     
    42:40
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín se nakonec přeci jen dočkal a využívá přesilovku. Martin Ptáčník ještě nechal vyniknout Chvosta, vyražený puk se ale dostal k JOSEFU DAŇKOVI, číhajícímu u opačné tyře, který, ač tísněn obráncem, dokázal poslat touš do třinecké branky. Asistence: Martin Ptáčník.
     
    17:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec přesilovku bleskově využívá. Střelu Jurije Repeho ještě Kohn dokázat vyrazit, před brankou se ale nejlépe zorientovat RADEK FAKSA a pohotově dorazil puk za záda vsetínského brankáře. Asistence: Jurij Repe.
     
    16:36
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostům se povedla blesková odpověď: RADIM MATUŠ vybojoval puk na útočné modré, vnikl s ním do útočného pásma a v zápětí přesnou střelou vymetl levý horní rožek Kohnovy klece. Bez asistence.
     
    15:12
    Vsetín vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před vypršením třineckého trestu hosté přeci jen kapitulují. DOMINIK TOBOLA se prosadil v předbrankovém prostoru a díky jeho výrazu Valaši vedou. Asistence: Jaroslav Janeba.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 16. Tobota (Janeba), 43. Daněk (Ptáčník) - 17. Matuš, 18. Faksa (Repe), 60. Faksa (Matuš, Bezuška)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Urban) - Galia, Hradil, Žák, Báchor, Gajdoš, Kovář, Štědrý - Neuwirth, Daněk, Pokorný, Štrbík, Ptáčník, Kohout, Kývala, Janeba, Slováček, Brida, Tobola.
    HC Oceláři Třinec: Němec (Chvostek) - Bezuška, Kurzok, Blahuta, Valíček, Štencel, Běhal, Repe - Faka, Pargáč, Slovák, Ohera, Chvostek M., Malyjurek, Samek, Vrabel, Matěj, Jaroš, Matuš.
    bahis siteleri