Ústí n/L – Olomouc 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třebíč 0:2 (kon.) | Znojmo – Benátky n/J 4:2 (kon.)
Chomutov – Písek 3:1 (kon.) | Beroun – Kadaň 3:2 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:0 (kon.)
Vrchlabí – Chrudim 5:3 (kon.) | Hr. Králové – Litoměřice 6:1 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
5:3 (3:0, 1:1, 1:2)
HC Chrudim
Sobota 27.11.2010, 18:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Je nejspíše rozhodnuto. Do prázdné branky se trefuje a hattrick si připisuje RADEK HUBÁČEK, který má největší zásluhu na vítězství Vrchlabí. Asistence: Patrik Beck.
     
    58:00
    Současně vyloučení jsou Drábek (VRC) a Fořt (CHR), kteří po vzájemné strkanici dostali dvouminutový trest za hrubost. Hraje se pět na pět.
     
    53:56
    Chrudim právě vstřelila branku!

    A hosté snižují, už je to pouze o jedinou branku! PATRIK FOŘT po vyhraném buly svého spoluhráče vyslal velmi dobrou střelu, která se zastavila až o brankovou síť Koutského svatyně. Asistence: Lukáš Král.
     
    47:41
    Chrudim právě vstřelila branku!

    Hosté snižují na rozdíl dvou branek, bude to ještě dramatické. TOMÁŠ SÝKORA se po chybě vrchlabských beků na jejich útočné modré dostal k puku a hnal podruhé v utkání sám na Koutského, tentokrát zvolil dobré řešení situace. Nasadil domácímu brankáři takzvané "housle". Bez asistence.
     
    39:23
    Nerad se opakuji, ale máme tu další trest pro chrudimského hráče, jímž je nyní Fořt, ten za vysokou hůl dostal 2+2 minuty!
     
    38:03
    Chrudim právě vstřelila branku!

    A JAN SEMORÁD trestné střílení proměnuje, výborným blafákem vyzrál na Koutského. Hosté dosáhli vstřelené branky v oslabení.
     
    38:03
    Hostující Semorád se hnal na domácí branku a byl zahákován, bude to trestné střílení!
     
    36:17
    Chrudim půjde znovu do čtyř. Dvouminutový trest za faul kolenem inkasoval Šeda. Hosté hrají velmi nedisciplinovaně, což je v dnešním střetnutí potopilo.
     
    30:57
    Ovšem v pěti si zahráli pouze 57 vteřin. Dvouminutovým + desetiminutovým trestem za úder do oblasti hlavy a krku je potrestán Zohorna.
     
    29:33
    Po sérii zákroků se dostal Růžička mimo branku a Vrchlabští měli dvě neuvěřitelné šance! Nejprve Hubáček trefil pouze tyč úplně odkryté branky a po něm Chaloupka pro změnu netrefil ani branku!
     
    26:05
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Již čtvrtý a svůj druhý zářez na pažbě přidal RADEK HUBÁČEK, který přesně mířenou střelou překonal hostujícího Růžičku. Asistence: Patrik Beck, Kamil Tvrdek.
     
    25:00
    Výhodu jednoho muže v poli bude mít teď i Vrchlabí, a to po celých 5 minut! Rozhodčí Kalivoda poslal do sprch hostujícícho Blažka.
     
    20:45
    Ne však na dlouho. Chrudim bude mít k dispozici další početní výhodu. Menší trest dostal Matějíček, jenž byl potrestán za nafilmovaný pád.
     
    18:13
    Bláha inkasoval dvouminutový trest za vysokou hůl. Přesilová hra pro hostující Chrudim.
     
    14:36
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Krkonošští zvyšují na rozdíl tří branek. PATRIK BECK se zapisuje do listiny střelců parádní střelou z pravého kruhu. Asistence: Vladislav Kubeš.
     
    7:24
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    A Vrchlabí využívá i svou druhou přesilovou hru v utkání! Růžička byl podruhé překonán, za což se přesnou střelou od modré zasloužil JIŘÍ MATĚJÍČEK. Asistence: Kamil Tvrdek, Tomáš Pácal.
     
    6:34
    Ve stejném čase jako padla vedoucí branky domácích byl vyloučen hostující Kaut za hákování.
     
    6:34
    Vrchlabí vstřelilo branku!

    Domácí jdou do vedení díky využité přesilové hře! RADEK HUBÁČEK se ocitl sám před Růžičkou a přesnou střelou nad jeho rameno posílá domácí do vedení. Asistence: Vladislav Kubeš, Patrik Beck.
     
    6:15
    Znovu se ocitl v palebné pozici Chaloupka, jehož tvrdou střelu vyrazil hostující brankář pouze před sebe, kde byl vrchlabský Beck. Ten ovšem trestuhodně přestřelil úplně odkrytou branku!
     
    4:39
    Nyní se do dobré šance dostal domácí Kubeš, jenž ze strany najížděl na Růžičku, kterého ale nepřekonal. Ovšem vybojoval alespoň přesilovou hru, nedovoleně sekal Jaroměřský, za což si vykoledoval dvouminutový trest.
    Marken.cz

    Patrik Huber

    Branky a nahrávky: 7. Hubáček (Zíma, Beck), 8. Matějíček (Tvrdek, Pácal), 15. Beck (Kubeš), 27. Hubáček (Beck, Tvrdek), 59. Hubáček (Beck) - 39. Semorád, 48. Sýkora, 54. Fořt (Král)


    HC Stadion Vrchlabí:
    HC Chrudim:
    bahis siteleri