Havlíčkův Brod – K. Vary 1:4 (kon.) | Znojmo – Litvínov 5:4 (po pr.) | Opava – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | Jihlava – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:3 (kon.)
Vítkovice – Liberec 1:2 (po pr.) | Havířov – Slavia 1:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:4 (0:4, 0:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.11.2010, 10:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Karlovy Vary si odvážejí z Kotliny tři body po vítězství 4:1. Děkuji vám za pozornost, pro tuto chvilku se s vámi loučím, ale zanedlouho se vám opět ozvu při komentování utkání starších dorostenců s Pískem. (12:24:17)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    V závěru ještě střílel zblízka obránce Šíma, ale netrefil ju pravé tyčky odkrytý kout bčranky. Hosté se záhy osvobodili dlouhým vyhozením až ke Zvolánkovi
     
    59:38
    Havlíčkovu Brodu se stále nedaří zavést puk do útočného pásma a seskupit se kolem Habalovy svatyně do přesilovkového postavení.
     
    58:46
    Havlíčkobrodská družina zatím marně zkouší překonat pevnou karlovarskou hráz, jíž hosté vybudovali ve středním pásmu poblíž své modré čáry.
     
    58:18
    Rebelové sice vyhráli vhazování v útočném pásmu, ale hosté ze západních Čech se vzápětí zmocnili puku a od své modré čáry ho okamžitě vyhodili do útočného pásma.
     
    58:01
    Havlíčkobrodský útočný výpad s sebou přinesl kýžené ovoce v podobě přesilové hry. Na trestnou lavici musel nedobrovolně putovat Sýkora (KVA), jenž se provinil zdržováním hry.
     
    56:55
    Po nahrávce z rohu pásma okamžitě střílel z mezikruží Šik, jehož projektil vyrazil betony gólman Zvolánek, jenž se rychle přesunul ve svém bankovišti. Rebelové založili vzápětí rychlý brejk, na jehož konci však nevystřelili na karlovarskou bránu.
     
    56:24
    Střelu z levé strany, jíž vyslal jeden ze Západočechů z hodně velkého úhlu, neměl brankář Zvolánek sebemenší problémy, když letící puk ukryl u bližší tyčky do náruče.
     
    55:26
    Havlíčkův Brod je v plném počtu a okamžitě se pokouší o zaměstnání brankáře Habala, který se při přesilovce týmu stal na hřišti spíše nezúčastněným pozorovatelem.
     
    54:41
    Gólman Zvolánek se ocitl pod palbou a musel předvést několik velice těžkých zákroků. Po jednom z nich narušili kralovarský nápor Rebelové dlouhým vyhozením.
     
    53:40
    Sýkora se nerozpakoval a z levé strany v prostoru levého kruhu okamžitě střílel, přičemž jeho rána zápěstím orazítkovala horní tyčku havlíčkobrodské brány!
     
    53:26
    Schussserova sražená střela se doklouzala do prostoru před brankou, odkud zkoušeli hosté hodně důrazně u gólmana Zvolánka dorážet. Brodský muž s maskou situaci ustál a po přerušení hry se do sebe pustili Ambrož (HBR) a Baar (KVA). Ze souboje vyšel vítezně brodský urostlý bek, ale oba dostávají trest na 4 minuty za hrubost.
     
    53:09
    Na lavici hanby usedl na 2 minuty za podražení obránce Šíma (HBR).
     
    52:00
    M. Novák málem udeřil, když jeho pokus zblízka brankář Habal vyrazil betonem jen do prostoru nad sebou, odkud letící puk málem zapadl za jeho brankovou čáru. Při karlovarském gólmanovi teď stálo štěstí!
     
    51:12
    Hosté se nastěhovali do útočného pásma, odkud pravidelně prověřují pozornost brankáře Zvolánka. Ten však nemá až tolik práce, jak by se mohlo na první pohled zdát, protože většině střeleckých pokusů Západočechů schází potřebná přesnost.
     
    50:27
    Troška obdržel nahrávku a sjel si do dobré palebné pozice v levém kruhu, odkud z mírného úhlu zkoušel trefit prostor u vzdálenější tyčky, jíž jen těsně minul.
     
    48:54
    Karlovy Vary už jsou v plném počtu na ledové ploše, když se jim podařilo ustát dvouminuotvé oslabení bez úhony. Pokračuje se ve hře 5 proti 5.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 46. Šíma (Ondráček, Szilva) - 7. Hudák, 11. Hudák (Kentoš, Záhora), 12. Daniška (Kverka), 12. Vachovec (Vaněk)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Energie Karlovy Vary:
    thejrc.org