Havlíčkův Brod – K. Vary 1:4 (kon.) | Znojmo – Litvínov 5:4 (po pr.) | Opava – Mladá Boleslav 6:3 (kon.)
Třinec – Sparta 5:4 (kon.) | Jihlava – Plzeň 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 5:3 (kon.)
Vítkovice – Liberec 1:2 (po pr.) | Havířov – Slavia 1:3 (kon.)
konec
HK Opava
6:3 (3:0, 0:2, 3:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 27.11.2010, 12:00 • Zimní stadion města Opavy, kapacita 5400 diváků. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:54
    Opava právě vstřelila branku!
    Šest vteřin před koncem zápasu střílí domácí junioři šestou branku! Po ráně Pešuta se puk od Mahdala odrazil zpátky do mezikruží, kde si jej přebral PAVEL BAĎURA a bezproblémů trefil prázdnou branku. Asistence: Žiga Pešut, Jakub Vítek.
     
    48:45
    Opava právě vstřelila branku!
    Další zásah elitní opavské formace! JAKUB VÍTEK nasadil Mahdalovi takovou technickou finesu, že se hostující brankář zmohl pouze na otočení se za pukem směřujícím za jeho brankovou čáru. Asistence: Žiga Pešut, Pavel Baďura.
     
    47:40
    Opava právě vstřelila branku!
    Svěřenci Kamila Konečného opět vedou! Přesilovou hru proměnil bekhendovou střelou z levého kruhu ŽIGA PEŠUT, při gólu mu asistovali Jakub Vítek a Pavel Baďura. Asistence: Jakub Vítek, Pavel Baďura.
     
    45:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté šťastně vyrovnávají! Po průniku Martina Belaye se k puku na brankovišti dostal RADAN LENC a se štěstím nadvakrát překonal ležícího Trenčana. Asistence: Martin Belay.
     
    30:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté v signalizované výhodě střílejí další gól do opavské svatyně! TOMÁŠ JIRÁNEK dostal přesně na hůl přihrávku adresovanou od Václava Jankovského a neomylně k levé tyčce vsítil další branku hostů. Asistence: Václav Jankovský.
     
    29:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ve vlastním oslabení snižují na 3:1. Nepřesnou přihrávku jednoho z opavských zadáků zachytil Tomáš Hyka, jel na Trenčana, vystřelil, ale puk odražený od vyrážečky opavského brankáře zůstal ležet v brankovišti, kde si pro něj dojel JAN CHALOUPKA a se štěstím jej doklepl za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Hyka.
     
    12:33
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan střílí svou třetí branku a vstup do zápasu se mu tak povedl náramně. Po přihrávce Žigy Pešuta do levého křídla se k puku dostal JAKUB VÍTEK a krásnou střelu mezi betony Willa rozvnil síť soupeřovy branky. Asistence: Žiga Pešut.
     
    5:36
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí Slezan zvyšuje již na 2:0! Gólman hostů Will nejprve betonem zpacifikoval střelu Pešuta, puk se ale bohužel pro něj odrazil přímo k holi dalšího najíždějícího útočníka Opavy PAVLA BAĎURY, jenž neomylně doklepl kotouč za jeho záda. Asistence: Žiga Pešut, Jakub Vítek.
     
    2:13
    Opava právě vstřelila branku!
    Opavští junioři hned ze své první šance střílejí gól! Po nádherné přihrávce Martina Otipky se k puku dostal zprava najíždějící ŠTEFAN ŠIMKOVIČ a umístěnou střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Martin Otipka.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 3. Šimkovič (Otipka), 6. Baďura (Pešut, Vítek), 13. Vítek (Pešut), 48. Pešut (Vítek, Baďura), 49. Vítek (Pešut, Baďura), 60. Baďura (Pešut, Vítek) - 30. Chaloupka (Hyka), 31. Jiránek (Jankovský), 46. Lenc (Belay)


    HK Opava: Trenčan (Novák) - Faksa, Rýpar, Spusta, Mosler, Lichý, Dohnal, Žídek - Svoboda, Trčka, Vaněk, Procházka, Pešut, Vítek, Šimkovič, Otipka, Baďura, Džemla, Koschatzký, Seidler
    BK Mladá Boleslav: Will (13. Mahdal) - Poláček, Vrba L., Mozík, Soukup, Vrba F., Arazim, Martínek - Frolík, Belay, Hyka, Chaloupka, Jiránek, Sajdl, Jankovský, Koudela, Lenc
    bahis siteleri