Kadaň – Ústí n/L 0:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 6:4 (kon.)
Jihlava – Olomouc 0:2 (kon.) | Beroun – Tábor 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Vrchlabí 3:2 (po s.n.)
Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Chrudim – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (3:0, 0:2, 3:2)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 04.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní krásné a dramatické utkáni nakonec ovládli domácí Rebelové, kteří Hradec králové porazili po divoké přestřelce 6:4. Děkuji vám za pozornost při sledování dnešního zápasu, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera. (19:24:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Rebelové kontrolují hru a s pukem na holi čekají na závěrečný hvizd.
     
    59:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec Králové sáhl ke hře bez brankáře a při závěrečné power-play inkasuje pošesté. Martin Ondráček zavezl puk podél levého mantinelu do pásma a z jeho rohu našel přesnou přihrávkou před bránou volného MICHALA HLINKU, který zblízka uklidil kotouč do prázdné brány! Asistence: Martin Ondráček.
     
    58:37
    Východočeši neudrželi na souvislejší časový úsek útočné pásmo a při rychlém brejku Rebelů museli zařadit zpátečku. Vrátili se ke své brance v pravý čas a nebezpečí za pomoci gólmana Blažíčka zažehnali.
     
    57:58
    Proti nahozenému puku od modré čáry měl brankář Blažíček zakrytý výhled a kotouč proletěl kousek od jeho levé tyčky, přičemž vzápětí skončil u zadního mantinelu.
     
    57:50
    Dlouhá a nesmlouvavá bitva o puk v rohu pásma Hradce králové vítěze nemá. Rozhodčí přerušil hru a vhazovat se bude v kruhu před gólmanem Blažíčkem, což za této situace hraje do karet samozřejmě domácím Rebelům.
     
    57:10
    V těchto chvílích sledujeme oboustranně vyrovnaný hokej, při němž se ani jednomu z celků nedaří zaujmout na delší dobu postavení v útočném pásmu.
     
    56:29
    Po krátké časové odmlce se podívali do útočných pozic také havlíčkobrodští bojovníci z Kotliny, ale přes hradeckou defenzívu se neprobili k zakončení.
     
    55:57
    Hosté stále tlačili Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Havlíčkův Brod však vyhrál dlouhý souboj o puk u pravého mantinelu a vyhodil kotouč po ledě na zakázané uvolnění.
     
    55:30
    Hosté drželi útočné pásmo, když rozestaveni do velkého čtverce kombinovali v blízkosti gólmana Suchana. Toho ovšem neprověřili, když po nepřesné nahrávce za brankou Rebelové získali puk a vyhodili ho na zakázaní uvolnění.
     
    53:51
    Spousta střel teď létá kolem branky gólmana Blažíčka, jenž doslova neví, kde mu hlava stojí, protože kolem jeho brány sviští jedna dělovka za druhou.
     
    52:34
    Gólman Suchan si povyjel ze svého brankoviště a zalehl nahozený puk v prosotru levého kruhu. Gólman Blažíček na druhé straně hřiště má drobné problémy s výstrojí, proto se nám vhazování asi trochu zdrží.
     
    52:19
    Havlíčkův Brod nepřestává útočit a důrazně bušit do obranného bloku Hradce králové. Snaží se střílet ze všech možných pozic, jenže většině jeho projektilů schází potřebná přesnost.
     
    51:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou opět do vedení. Po přiťuknutí Martina Zábranského napřáhl na vrcholu levého kruhu PETR ŠENKEŘÍK a svou krásnou střelu odrazem o tyčku poslal přesně za záda brankáře Blažíčka! Asistence: Martin Zábranský.
     
    51:33
    Hosté vyhodili, ale Rebelové se vrátili zpět do pásma, kde tvrdou ránu Moravy od modré čáry vyrazil brankář Blažíček do vzduchu a měl obrovské štěstí, že puk nezapadl za jeho záda, ale zaletěl přes branku k zadnímu mantinelu.
     
    51:10
    Hradec Králové špatně střídal a hrál v šesti hráčích. Dvouminutový trest odpykává Macháň (HKR).
     
    51:00
    Šenkeřík napřáhl na modré čáře a jeho tvrdý projektil gólman Blažíček vůbec neviděl, ale naštěstí pro něj kotouč neproletěl hradbou těl před jeho brankovištěm.
     
    50:57
    Dnešní utkání sleduje 936 diváků.
     
    50:16
    Po krátké odmlce, kdy neuspěli při útočné snaze hosté, se opět nastěhoval Havlíčkův Brod do blízkosti gólmana Blažíčka. Přes dobře bránící Východočechy se však zatím k zakončení neprobil.
     
    49:23
    Havlíčkobrodská družina je při chuti a nepolevuje z enormního tlaku na gólmana Blažíčka, který přes celou řadu nebezpečných projektilů doslova neví, kam dřív skočit.
     
    48:12
    Po Švaňhalově vyražené střele z vrcholu levého kruhu zblízka dorážel Sedlák, ale trefil jen Blažíčkův nastavený beton. Prvně jmenovaný forvard poté ještě střílel z mírného úhlu na levé straně, jenže minul vzdálenější tyčku!
     
    47:57
    Hradec králové si neporozuměl při přechodu do ofenzivní fáze. Jeho dlouhá a nepřesná nahrávka končí vyhozením přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    47:00
    Hradec Králové se neprobil ani při dlouhé a usilovné snaze přes střední pásmo, kde kotouč získal Třetina a po najetí do útočného pásma střílel v levém kruhu, na gólmana Blažíčka u bližší tyčky ale nevyzrál.
     
    45:51
    Švaňhal rozkmital své brusle a najel si do útočného pásma, kde nejdříve z vrcholu kruhů nastřelil nohy před sebou stojícího hráče a při reparátu těsně minul vzdálenější horní roh hradecký branky!
     
    45:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovský nápor na hradeckou bránu končí havlíčkobrodským vyrovnáním. Tvrdou ránu Jana Pavlíka od modré čáry vyrazil gólman Blažíček betonem jen do prostoru vedle sebe a MARIAN MORAVA pohotovou bekhendovou dorážkou zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Jan Pavlík.
     
    44:29
    Další vyhození Východočechů do útočného pásma, po němž si musí hledat domácí soubor cestu zpět do útočného pásma a přesilovkových pozic.
     
    43:57
    Hosté okamžitě po vyhraném vhazování vyhodili kotouč přes všechny čáry až do brankoviště gólmana Suchana, který puk rozehrál svým spoluhráčům.
     
    43:52
    Naprosto zbytečným a nebezpečným zákrokem ve středním pásmu se prezentoval Vágner (HKR), který se postavil do cesty rozjetému hráči domácích a tvrdě ho sestřelil. Po zásluze dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    43:13
    Havlíčkův Brod trestuhodně ztratil tříbrankový náskok a dovolil soupeři snadné vedení. Teď se proto pochopitelně nachází pod psychickou dekou, jíž ze sebe stále nemůže setřást.
     
    42:16
    Havlíčkův Brod po vyžádání oddechového času vyměnil brankáře. Stanislava Nerudu nahradil Jaroslav Suchan.
     
    42:16
    Hradec právě vstřelil branku!

    Okamžitě po vyhraném vhazování ve středovém kruhu ujel brodské obraně Vít Budínský a zblízka nastřelil Nerudovy betony, od nichž se však puk odrazil na hůl osamoceného LADISLAVA JINDŘICHA, který zasunul puk do prázdné btány! Asistence: Vít Budínský.
     
    42:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    Jaroslav Roubík obkroužil bránu a předložil nahrávku na hůl ZDEŇKA ČÁPA, který střelou z vrcholu pravého kruhu prostřelil rozhozeného gólmana Nerudu! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    41:21
    Ve skvělé pozici se objeil po obdrženií nahrávky M. Ondráček (HBR), ale sám před gólmanem Blažíčkem nedokázal prostřelit gólmana Blažíčka, jenž ukryl puk pod betony. Po odpískání dostal dvouminutový trest za vysokou hru.
     
    40:50
    Tvrdá rána Moravy z vrcholu kruhů skončila jen na betonech připraveného gólmana Blažíčka, jenž vyrazil puk ke svým bekům, kteří kotouč odpálili z obranného pásma.
     
    40:37
    Do útočného pásma se prosmýkl podél pravého mantinelu útočník Třetina a vybojoval přesilovou hru. Na trestnou lavici odjíždí Kadlec (HKR) na 2 minuty za držení protihráče.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části zahájil Hradec Králové velkolepou stíhací jízdu, při níž stáhl tříbrankový náskok havlíčkobrodských Rebelů na nejmenší rozdíl. Dvěma trefami se o to postaral Jiří Kadlec. Před závěrečným dějstvím, které začne zhruba v 18:44, vede Havlíčkův Brod nad Východočechy těsně 3:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:35
    Tvrdou ránu vyslal od modré čáry obránce Kempný, přičemž puk ještě v levém kruhu tečoval jeden z hráčů, jenže tento projektil si cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    39:00
    Havlíčkobrodský tlak, který každou chvilkou ještě nabíral na své intenzitě, přerušilo dlouhé vyhození Východočechů do útočného pásma.
     
    38:48
    Úplně sám zakončoval z mezikruží Knotek, jenže nastřelil jen betony dobře postaveného brankáře Blažíčka, jehož nepřekonal následnou dorážkou z velkého úhlu ani M. Ondráček!
     
    38:11
    Hostům se povedlo dvakrát v krátkém časovém sledu odpálit puk z obranného pásma až do hájemství brodského gólmana Nerudy, odkud museli domácí začínat nové akce.
     
    37:36
    Obrovský závar před gólmanem Blažíčkem, který po vyražené Třetinově střele musel čelit spoustu nebezpečných dorážek zblízka, ale se všemi pokusy si poradil na výbornou a tuto situaci ustál. Po odpískání je na 2 minuty vyloučen Berger (HKR) za hákování.
     
    36:33
    Rebelové vyhráli dlouhý a tvrdý souboj o puk u levého mantinelu útočného pásma, Hlinka si vybruslil na vrchol kruhů a chtěl zakončit, jenže cestu mu zkřížil hradecký hráč a obral ho o kotouč.
     
    35:07
    Sedlák zavezl puk, který pro něj prodloužil jemnou tečí Švaňhal, do útočného pásma a po obkroužení brány ho zkoušel nahrát Zábranskému, jenže ten si nezpracoval puk a Rebelové přišli o pásmo.
     
    34:00
    Macháň trestuhodně dostal spoustu času a prostoru, aby si sjel do levého kruhu a zblízka prověřil bekhendovou střelou gólmana Nerudu, který vyrazil puk svými betony do bezpečného prostoru brodského pásma.
     
    33:11
    Hosté drží puk ve své moci a postupným útokem se snaží překonat havlíčkobrodský obranný val ve středním pásmu, jenž zatím pracuje skvěle a nepouští Východočechy na dostřel gólmana Nerudy.
     
    32:37
    Na ledě se začíná objevovat celá řada nepřesností, které se hráčům obou dnešních soupeřů utěšeně lepí na hole. Po další z nich poslal Hradec králové puk až na zakázané uvolnění.
     
    32:01
    Nejdříve střílel z pravého kruhu a velkého úhlu do Nerudovy náruče útočník Kubica, poté si vzápětí to samé zopakoval také jeho spoluhráč Roubík.
     
    31:47
    Kombinaci havlíčkobrodské družiny v útočném pásmu Hradec Králové zachytil, jenže vyhodil puk jen přes všechny čáry na zakázané uvolnění, po němž se bude vhazovat před brankářem Blažíčkem.
     
    31:13
    Po odraženém útku havlíčkobrodských Rebelů nabral rychlost Budínský a se svou střelou z pravé strany nechal vyniknout gólmana Nerudu, jenž u bližší tyčky vytrazil puk před sebe a následně ho přikryl pod lapačku,. čímž přerušil hru.
     
    30:31
    Hradec právě vstřelil branku!

    Pro Východočechy rázem vypadá situace úplně jinak. Po nahrávce Jaroslava Roubíka z kruhu se ujal puku v mezikruží JIŘÍ KADLEC, který z volného prostoru nikým neatakován vystřelil tahem a propálil gólmana Nerudu! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    29:53
    Zábranský s pukem na holi rychle objel branku a střílel z úhlu k bližší tyčce, jenže narazil na výstroj připraveného gólmana Blažíčka. Ten vyrazil puk do síťky vedle horní tyčky.
     
    29:09
    Úplně sám se ocitl v prostoru před brankou útočník Zohorna, jenže ze své hole vyslal nepřesný projektil, jenž si cestu mezi tři tyče blažíčkovy svatyně nenašel a skončil nad horní tyčkou!
     
    28:22
    Nebezpečnou ránu z hole Třetiny gólman Blažíček, jehož tvrdě tísnil útočník Meidl, vyrazil do prostoru vedle sebe, jenže nikdo z Rebelů toho nedokázal využít. Vzápětí nahazoval puk na najetého Třetinu z levého kruhu Kempný, jenže hradeká obrana se postavila puku do cesty a vybojovala ho ve svůj prospěch.
     
    27:26
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec Králové snižuje. Po pravé straně si nabruslil za brodskou obranu Jan Hruška a tvrdou ranou k bližší tyčce prověřil betony připraveného gólmana Nerudy, kotouč se odrazil před brankoviště na hůl najíždějícího JÍŘÍHO KADLECE, jenž po ledě prostřelil ležícího muže s maskou! Asistence: Jan Hruška.
     
    27:03
    Miedl si vybruslil zpoza prostoru za hradeckou brankou a z velkého úhlu poblíž levého kruhu střílel zpoza obránce nepřesně, když o notný kus minul pravou tyčku brány.
     
    26:43
    Velice se omlouvám. V dnešním zápasu nechytá brankář Jaroslav Suchan, ale Stanislav Neruda.
     
    26:14
    Spoustu prostoru dostal od havlíčkobrodské obrany Kadlec, jenže ze strany neuspěl tváří v tvář Nerudovi, který vyrazil nepříjemnou střelu ramenem do ochranné sítě.
     
    25:33
    Po dalším odraženém útoku, který pocházel z dílny Hradce Králové, se hnali do ofenzívy také domácí bojovníci, jenže nepočínali si o nic lépe než jejich východočeský soupeř. K zakončení si cestu neproklestili a přišli o puk.
     
    24:33
    Pozadu nechtějí zůstat ani trošku pasivnější Rebelové, kteří se začínají vehementně tlačit do blízkosti gólmana Blažíčka. Ten zatím zasahovat nemusel, protože domácí se ke střelbě příliš nedostali. Když ano, tak mířili nepřesně.
     
    23:40
    Nebezpečně teď zahrozil po individuálním průniku středem brodské obrany Roubík, když si nabruslil mezi kruhy a tvrdou ranou zápěstím těsně minul pravou tyčku Nerudovy svatyně!
     
    23:20
    Hradec Králové se protlačil do útočného pásma, kde získal vhazování. Brankář Suchan nahozený puk ukryl ve své lapačce a přerušil hru.
     
    22:51
    Hra se rychle přelévala ze strany na stranu, přičemž si obě strany barikády pravidelně vyměňovaly puk. Ten nakonec opustil ledovou plochu a skončil až na tribuně, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    22:24
    Havlíčkův Brod vybojoval v obranném pásmu puk, když zachytil jako hustá síť hradecký útok, ale sám si také neporozuměl při přechodu do ofenzivní fáze, když vyhodil až na zakázané uvolnění.
     
    21:45
    Po hluché chvilce, kdy jsme sledovali především tuhý boj o střední pásmo, se probili Rebelové do útočných pozic, jenže z nich je hosté velice rychle vyhnali pryč.
     
    20:42
    Havlíčkův Brod ustál i zbytek oslabení bez úhony, když se mu dařilo vyhazovat kotouče ze Suchanovy blízkosti až k brankáři Blažíčkovi. Pokračuje se ve hře pěti proti pěti.
     
    20:19
    Hosté ještě fohrávají zbytek své přesilové hry. Nahozený puk získal obránce Kempný a odpálil ho odrazem o mantinel až do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka vyzněla jednoznačně ve prospěch Havlíčkova Brodu, který si postupně vypracoval tříbrankové vedení. Do soupeřovy sítě se trefili Jakub Stromko, Jonáš Fiedler a Hynek Zohorna. Před 2. třetinou, jež začne zhruba v 17:53, vedou Rebelové nad Hradcem Králové 3:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:29
    Východočeši nepolevují ve svém značném tlaku a vytrvale tlačí Rebely v hloubi jejich obranného pásma. Gólman Suchan má zatím minimum práce.
     
    19:00
    Hosté se usídlili v útočném pásmu a ve skrumáži hráčů mezi kruhy se rychle zorientoval Roubík, jehož prokejtil z otočky vyrazil gólman Suchan do bezpečí.
     
    18:42
    Morava (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    18:19
    Hradec Králové se znovu zabydlel v blízkosti gólmana Nerudy a vyhrál dlouhý souboj o puk v rohu pásma. Následný projektil z ostrého úhlu nenadělal brodskému brankáři žádné problémy, když ukryl puk v náruči.
     
    17:32
    Východočeši se sice probili na souvislejší časový úsek do útočných pozic, jenže jejich akce měla doslova jepičí život. Havlíčkobrodská defenzíva totiž zafungovala spolehlivě a vyhnala hosty do středu hřiště.
     
    16:21
    Královéhradečtí opět museli vzdorovat havlíčkobrodskému napadání, které jim znepříjemňovalo rozehrávku. Hosté nakonec rozehráli, ale jen na hůl Třetiny, který následně neprošel přes útočnou modrou čáru, když byl odzbrojen.
     
    15:38
    Střelu z pravého kruhu brankář Neruda ukryl ve své náruči a ustál i následné pokusy hradeckých forvardů o nebezpečné dorážky zblízka. Po vytvoření skrumáže před brodským brankovištěm rozhodčí přerušil hru.
     
    15:29
    Rebelové aktivně napadali soupeřovu rozehrávku, jenže hradecká obrana v této zkoušce obstála a pod tlakem rozvinula útok svého týmu bezchybně, když poslala puk do útočného pásma, kde teď Východočeši kombinují.
     
    14:47
    Hlinka se rozjel v útočném pásmu a z velkého úhlu vyslal takovou polostřelu a polonahrávku, jíž gólman Blažíček u své bližší tyčky vyrazil hrudí do pravého kruhu. Havlíčkův Brod zůstává u puku.
     
    14:11
    Do výborné šance se tlačil přes havlíčkobrodské zadáky rozjetý Kubica (HKR), byl však velmi dobře tísněn a čistě odzbrojen. Zá následné protesty dostal desetiminutový osobní trest.
     
    13:43
    Oba týmy se v těchto okamžicích pravidelně střídají v dobývání soupeřova pásma na souvislejší časový úsek, jenže neúspěšně. Obrany pracují spolehlivě.
     
    12:30
    Z bezprostřední blízkosti zakončoval osamocený Čermák, jenže u levé tyčky ztroskotal se svou razantní střelou zápěstím na gólmanu Nerudovi, jenž vyrazil letící kotouč na hole svých spoluhráčů.
     
    11:53
    Východočeši se velice pozvolna vzpamatovávají z ledové sprchy v podobě tří obdržených gólů. V tuto chvíli již drží puk na holi a hledají si cestu do zakončení.
     
    11:00
    A nebylo daleko k dalšímu gólu. Střeliu z bezprostřední blízkosti zlikvidoval skvělým zákrokem gólman Blažíček, když ramenem vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    10:38
    Hosté mění brankáře. Filipa Luňáka nahradil Robin Blažíček.
     
    10:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec králové se nestihli ani vzpamatovat ze druhého úderu a gólman Luňák inkasuje potřetí. V útočném pásmu vybojoval puk HYNEK ZOHORNA, v pravém kruhu mohutně napřáhl a nechytatelou ranou trefil přesně vzdálenější horní roh brány! Bez asistence.
     
    10:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do dvoubrankového vedení. Z levého kruhu vypálil v dobré střelecké pozici Jakub Stromko jen do Luňákových betonů, ale puk se odrazil k JONÁŠI FIEDLEROVI, který z mezikruží trefil odkrytou bránu! Asistence: Jakub Stromko.
     
    09:43
    Havlíčkův Brod strávil sice velkou část své přesilovky v útočném pásmu a dlouze kombinoval v tomto prostoru, jenže gólmana Luňáka ohrozil naprosto minimálně. Hradec Králové je kompletní a pokračuje se ve hře 5 na 5.
     
    08:58
    Nahrávku do předbrankového prostoru obdržel M. Ondráček, ovšem kotouč si nezpracoval ideálně a brankář Luňák puk zalehl před jeho holí dřív, než mohl brodský forvard zakončit.
     
    08:40
    Z pravého kruhu vypálil Knotek, ale u bližší tyčky našel jen připravenou náruč pozorného gólmana Luňáka, který vzápětí přerušil hru.
     
    08:29
    Hostům se podařilo vyhodit, ale havlíčkobrodská družina už je zpět v útočných pozicích a dotírá na góĺmana Luňáka, jenž zatím v hradeckém brankovišti náporu na svou osobu odolává.
     
    07:43
    Votroci sice drželi začátek přesilovky Rebelů v uctivé vzdálenosti od své brány, jenže Rebelové založili rychlý útok, při němž se Třetina tlačil ze strany do zakončení a byl faulován. Při výhodě ještě pálil od modré čáry Šenkeřík, ale nepřesně. Po odpískání je Čáp (HKR) vyloučen za hákování.
     
    07:04
    Kubica (HKR) dostal dvouminutový trest za krosček.
     
    06:59
    Obrovská šance Rebelů. Hlinka z levé strany netrefil bližší tyčku, ejnže dojel odraženáý puk a psolal ho do předbrankového prostoru, odkud pohotově zakončoval osamocený Stromko, jenže na gólmana Luňáka recept nenašel!
     
    05:55
    Hradec Králové se zmocnil kotouče při špatné nahrávce útočníka Zábranského a v přečíslení mohl zaútočit, jenže brodská obrana se včas strihla zkonsolidovat a nepustila svého soka do Nerudovy blízkosti.
     
    05:14
    Dlouhý a urputný souboj v rohu havlíčkobrodského pásma přerušil až hvizd hlavního sudího. Vhazovat se bude v kruhu po levé ruce brankáře Nerudy.
     
    04:41
    Zahanbit se nechtějí nechat ani Výchiodočeši, kteří v těchto chvílích drží puk na svých holích a přes havlíčkobrodský obranný val si hledají cestu do útočného pásma, kde by mohli ohrozit gólmana Nerudu.
     
    04:08
    Havlíčkův Brod stále nepolevuje ze své značné územní převahy. Po zisku kotouče v útočném pásmu tvrdě pálil z levého kruhu Fiedler, jenže těsně minul vzdálenější tyčku Luňákovy svatyně!
     
    03:19
    Knotek se prezentoval v útočném pásmu hodně drzým průnikem, když z pravého kruhu nabruslil do mezikruží a nastřelil jen hradbu těl před hradeckou bránou.
     
    02:53
    Rebelové jsou kompletní a vytrvale tloučou do obranných pozic Hradce Králové. Ty zatím mohutnému náporu odolávají a nepouštějí svého soupeře do zakončení.
     
    01:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Na obranné modré čáře zachytili Rebelové puk, přes rozhozenou hradeckou obranu ujeli do rychlého protiútoku, při němž JAKUB STROMKO našel krásnou křížnou nahrávkou z levého kruhu volného Miroslava Třetinu, jenž zblízka vyprášil jen Luňákův beton, ale prvně jmenovaný z dorážky uklidil puk do sítě! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    01:14
    Východočeši si probili cestu zpět do útočných pozic a protlačili se k zakončení. Tvrdou ránu vyslal od modré čáry Vágner, ale našel jen Nerudovu připravenou náruč.
     
    00:47
    Hosté chvíli kombinovali v přesilovkovém rozestavení kolem gólmana Nerudy, jenže Rebelové vystihli jejich přihrávku a vyhodili kotouč okamžitě do útočného pásma.
     
    00:22
    Meidl (HBR) je prvním vyloučeným hráčem, provinil se hákováním.
     
    0:13
    Rebelové se ihned po vyhraném vhazování nastěhovali do útočného pásma, ale k zakončení se přes hradeckou obranu neprobili. Východočeši zachytili tento útočný výpad a kotouč vyvezli do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Neruda (Suchan) - Kempný, Šenkeřík, Sova, Morava "C", Vošmik, Pavlík, Soldán, A. Jelínek - Meidl, Třetina, Zohorna, M. Ondráček, Hlinka, Knotek, Sedlák, Švaňhal, Zábranský, Rytnauer, Stromko, Fiedler.

    HC VCES Hradec Králové:
    Luňák (Blažíček) - Čáp, Křetínský, Horák, Vágner, Chmelíř, Višňák, Klement - J. Hruška, Roubík "C", Kadlec, Budínský, Volráb, Čermák, Kubica, Moskal, Jindřich, Macháň, Berger.

    Rozhodčí:
    F. Kalivoda - M. Dančišin, T. Matějček.
     
    Příjemný sobotní podvečer, ze zasněžené a prochladlé Vysočiny vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC VCES Hradec Králové v rámci 25. kola 1. hokejové ligy. Podívejme se v krátkosti na minulé kolo z pohledu obou dnešních soupeřů. Rebelové se představili v doupěti Medvědů z Berouna, jimž podlehli vysoko 1:5. Hradec Králové přivítal v domácím prostředí Třebíč, jíž zdolal 2:1. A jak dopadlo první vzájemné měření sil obou týmů? Východočeši využili výhody vlastního ledu a Rebely porazili 5:3. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Stromko (Třetina), 11. Fiedler (Stromko), 11. Zohorna, 46. Morava (Pavlík), 52. Šenkeřík (Zábranský), 60. Hlinka (M. Ondráček) - 28. Kadlec (J. Hruška), 31. Kadlec (Roubík), 43. Čáp (Roubík), 43. Jindřich (Budínský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    bahis siteleri