Kadaň – Ústí n/L 0:1 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 4:3 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 6:4 (kon.)
Jihlava – Olomouc 0:2 (kon.) | Beroun – Tábor 3:4 (po s.n.) | Třebíč – Vrchlabí 3:2 (po s.n.)
Písek – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Chrudim – Znojmo 3:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:4 (3:0, 0:2, 3:2)
Královští lvi Hradec Králové
Sobota 04.12.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec Králové sáhl ke hře bez brankáře a při závěrečné power-play inkasuje pošesté. Martin Ondráček zavezl puk podél levého mantinelu do pásma a z jeho rohu našel přesnou přihrávkou před bránou volného MICHALA HLINKU, který zblízka uklidil kotouč do prázdné brány! Asistence: Martin Ondráček.
     
    51:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové jdou opět do vedení. Po přiťuknutí Martina Zábranského napřáhl na vrcholu levého kruhu PETR ŠENKEŘÍK a svou krásnou střelu odrazem o tyčku poslal přesně za záda brankáře Blažíčka! Asistence: Martin Zábranský.
     
    51:10
    Hradec Králové špatně střídal a hrál v šesti hráčích. Dvouminutový trest odpykává Macháň (HKR).
     
    48:12
    Po Švaňhalově vyražené střele z vrcholu levého kruhu zblízka dorážel Sedlák, ale trefil jen Blažíčkův nastavený beton. Prvně jmenovaný forvard poté ještě střílel z mírného úhlu na levé straně, jenže minul vzdálenější tyčku!
     
    45:51
    Švaňhal rozkmital své brusle a najel si do útočného pásma, kde nejdříve z vrcholu kruhů nastřelil nohy před sebou stojícího hráče a při reparátu těsně minul vzdálenější horní roh hradecký branky!
     
    45:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Obrovský nápor na hradeckou bránu končí havlíčkobrodským vyrovnáním. Tvrdou ránu Jana Pavlíka od modré čáry vyrazil gólman Blažíček betonem jen do prostoru vedle sebe a MARIAN MORAVA pohotovou bekhendovou dorážkou zavěsil puk pod horní tyčku! Asistence: Jan Pavlík.
     
    43:52
    Naprosto zbytečným a nebezpečným zákrokem ve středním pásmu se prezentoval Vágner (HKR), který se postavil do cesty rozjetému hráči domácích a tvrdě ho sestřelil. Po zásluze dostává 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    42:16
    Hradec právě vstřelil branku!

    Okamžitě po vyhraném vhazování ve středovém kruhu ujel brodské obraně Vít Budínský a zblízka nastřelil Nerudovy betony, od nichž se však puk odrazil na hůl osamoceného LADISLAVA JINDŘICHA, který zasunul puk do prázdné btány! Asistence: Vít Budínský.
     
    42:09
    Hradec právě vstřelil branku!

    Jaroslav Roubík obkroužil bránu a předložil nahrávku na hůl ZDEŇKA ČÁPA, který střelou z vrcholu pravého kruhu prostřelil rozhozeného gólmana Nerudu! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    41:21
    Ve skvělé pozici se objeil po obdrženií nahrávky M. Ondráček (HBR), ale sám před gólmanem Blažíčkem nedokázal prostřelit gólmana Blažíčka, jenž ukryl puk pod betony. Po odpískání dostal dvouminutový trest za vysokou hru.
     
    40:37
    Do útočného pásma se prosmýkl podél pravého mantinelu útočník Třetina a vybojoval přesilovou hru. Na trestnou lavici odjíždí Kadlec (HKR) na 2 minuty za držení protihráče.
     
    38:48
    Úplně sám zakončoval z mezikruží Knotek, jenže nastřelil jen betony dobře postaveného brankáře Blažíčka, jehož nepřekonal následnou dorážkou z velkého úhlu ani M. Ondráček!
     
    37:36
    Obrovský závar před gólmanem Blažíčkem, který po vyražené Třetinově střele musel čelit spoustu nebezpečných dorážek zblízka, ale se všemi pokusy si poradil na výbornou a tuto situaci ustál. Po odpískání je na 2 minuty vyloučen Berger (HKR) za hákování.
     
    30:31
    Hradec právě vstřelil branku!

    Pro Východočechy rázem vypadá situace úplně jinak. Po nahrávce Jaroslava Roubíka z kruhu se ujal puku v mezikruží JIŘÍ KADLEC, který z volného prostoru nikým neatakován vystřelil tahem a propálil gólmana Nerudu! Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    29:09
    Úplně sám se ocitl v prostoru před brankou útočník Zohorna, jenže ze své hole vyslal nepřesný projektil, jenž si cestu mezi tři tyče blažíčkovy svatyně nenašel a skončil nad horní tyčkou!
     
    27:26
    Hradec právě vstřelil branku!

    Hradec Králové snižuje. Po pravé straně si nabruslil za brodskou obranu Jan Hruška a tvrdou ranou k bližší tyčce prověřil betony připraveného gólmana Nerudy, kotouč se odrazil před brankoviště na hůl najíždějícího JÍŘÍHO KADLECE, jenž po ledě prostřelil ležícího muže s maskou! Asistence: Jan Hruška.
     
    23:40
    Nebezpečně teď zahrozil po individuálním průniku středem brodské obrany Roubík, když si nabruslil mezi kruhy a tvrdou ranou zápěstím těsně minul pravou tyčku Nerudovy svatyně!
     
    18:42
    Morava (HBR) je vyloučen za podražení.
     
    14:11
    Do výborné šance se tlačil přes havlíčkobrodské zadáky rozjetý Kubica (HKR), byl však velmi dobře tísněn a čistě odzbrojen. Zá následné protesty dostal desetiminutový osobní trest.
     
    10:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Hradec králové se nestihli ani vzpamatovat ze druhého úderu a gólman Luňák inkasuje potřetí. V útočném pásmu vybojoval puk HYNEK ZOHORNA, v pravém kruhu mohutně napřáhl a nechytatelou ranou trefil přesně vzdálenější horní roh brány! Bez asistence.
     
    10:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové jdou do dvoubrankového vedení. Z levého kruhu vypálil v dobré střelecké pozici Jakub Stromko jen do Luňákových betonů, ale puk se odrazil k JONÁŠI FIEDLEROVI, který z mezikruží trefil odkrytou bránu! Asistence: Jakub Stromko.
     
    07:43
    Votroci sice drželi začátek přesilovky Rebelů v uctivé vzdálenosti od své brány, jenže Rebelové založili rychlý útok, při němž se Třetina tlačil ze strany do zakončení a byl faulován. Při výhodě ještě pálil od modré čáry Šenkeřík, ale nepřesně. Po odpískání je Čáp (HKR) vyloučen za hákování.
     
    07:04
    Kubica (HKR) dostal dvouminutový trest za krosček.
     
    06:59
    Obrovská šance Rebelů. Hlinka z levé strany netrefil bližší tyčku, ejnže dojel odraženáý puk a psolal ho do předbrankového prostoru, odkud pohotově zakončoval osamocený Stromko, jenže na gólmana Luňáka recept nenašel!
     
    04:08
    Havlíčkův Brod stále nepolevuje ze své značné územní převahy. Po zisku kotouče v útočném pásmu tvrdě pálil z levého kruhu Fiedler, jenže těsně minul vzdálenější tyčku Luňákovy svatyně!
     
    01:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Na obranné modré čáře zachytili Rebelové puk, přes rozhozenou hradeckou obranu ujeli do rychlého protiútoku, při němž JAKUB STROMKO našel krásnou křížnou nahrávkou z levého kruhu volného Miroslava Třetinu, jenž zblízka vyprášil jen Luňákův beton, ale prvně jmenovaný z dorážky uklidil puk do sítě! Asistence: Miroslav Třetina.
     
    00:22
    Meidl (HBR) je prvním vyloučeným hráčem, provinil se hákováním.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Stromko (Třetina), 11. Fiedler (Stromko), 11. Zohorna, 46. Morava (Pavlík), 52. Šenkeřík (Zábranský), 60. Hlinka (M. Ondráček) - 28. Kadlec (J. Hruška), 31. Kadlec (Roubík), 43. Čáp (Roubík), 43. Jindřich (Budínský)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Královští lvi Hradec Králové:
    bahis siteleri