Třinec – Plzeň 2:7 (kon.) | Olomouc – Kladno 5:3 (kon.) | Havířov – Chomutov 5:3 (kon.)
Jihlava – Liberec 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Litvínov 3:5 (kon.) | Vsetín – Pardubice 4:5 (po s.n.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Písek – K. Vary 5:4 (po s.n.) | Motor ČB – Slavia 7:0 (kon.)
po s.n.
VHK ROBE Vsetín
4:5 (2:1, 2:1, 0:2 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 18.12.2010, 14:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    PATRIK POULÍČEK je tedy nakonec tím, kdo překlopil misky vah na stranu hostů. Velmi pěkně provedeným blafákem, při kterém mu navíc pomohla tyč, rozhodl o tom, že druhý bod poputuje do Pardubic.
     
    47:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Z ničeho nic je tu hostující vyrovnání. V nenápadné akci zavezl Patrik Poulíček puk do útočného pásma, puk mu sice utekl, doklouzal ale přímo před ADAMA CHMELAŘE a ten z blízka trefil přesně horní růžek domácí klece. Asisteence: Patrik Poulíček.
     
    41:18
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přihrávka Lukáše Bureše našla před brankou špatně hlídaného JAKUBA ŘEZNÍČKA . Jeho první střelu ještě skvělým zákrokem zastavil Kohn, na následnou dorážku však už neměl šanci dosáhnout. Asistence: Lukáš Bureš.
     
    37:33
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují ve vlastním oslabení. Vsetínští udělali velkou chybu na útočné modré. Lukáš Bureš vypíchl puk, přistrčil jej rozjetému JAKUBU ŘEZNÍČKOVI a ten svůj únik zakončil přesnou ranou do levého horního růžku. Asistence: Lukáš Bureš.
     
    36:33
    Vsetín vstřelil branku!
    A nejen to! Domácí zvyšují svůj náskok. Do nahození Michala Bridy strčil těsně před brankářem hůl MARTIN KOHOUT a ze vzduchu usměrnil puk za Veselého záda. Asistence: Michal Brida.
     
    28:30
    Vsetín vstřelil branku!
    Domácí si dlouho posílali přihrávky v okolí modré čáry. Až to vzal na sebe MICHL ŽÁK a přesnou ranou k tyči nedal Veselému šanci. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    16:01
    Vsetín vstřelil branku!
    A domácí přesilovku záhy využívají. Střelu Michala Žáka od modré Veselý neudržel a než se stihl zorientovat ujal se puku JOSEF DANĚK a z blízka jej zavěsil pod břevno. Asistence: Michal Žák.
     
    10:37
    Vsetín vstřelil branku!
    Po drzém průniku Jaroslava Janeby zůstal puk ležet na hranici brankoviště a DOMINIK TOBOLA dokázal došťouchnou puk skrze Veselého výstroj do sítě. Asistence: Jaroslav Janeba, Martin Štrbík.
     
    4:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Puk doputoval k rozjetému PATRIKU POULÍČKOVI na mezikruží a ten střelou z jedné prostřelil přemisťujícího se Kohna. Bez asistence.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 11. Tobola (Janeby, Štrbík), 17. Daněk (Žák), 29. Žák (Pokorný), 37. Kohout (Brida) - 5. Poulíček, 38. Řezníček (Bureš), 42. Řezníček (Bureš), 48. Chmelař (Poulíček), 65. Poulíček


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Bača) – Žabčík, Hradil, Žák, Báchor, Kovář, Štědrý – Surý, Neuwirth, Daněk, Pokorný, Štrbík, Stodůlka, Kohout, Kývala, Janeba, Brida, Tobola.
    HC Dynamo Pardubice: Veselý (Bernart) – Kubín, Fridrich, Mládek, Pilný, Petira, Voženílek, Poulíček, Chmelař, Bohuněk, Březina, Moravec, Zelinger, Bureš, Schneider, Řezníček, Mejtský.
    bahis siteleri