Třinec – Sparta 5:6 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:4 (kon.) | Vsetín – Plzeň 3:2 (kon.)
Písek – Liberec 0:0 (odl.) | Kometa Brno – Chomutov 6:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 5:3 (kon.)
Olomouc – Ústí n/L 5:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:2 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 6:2 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
5:6 (2:0, 1:4, 2:1 - 0:1)
HC Sparta Praha
Pátek 14.01.2011, 13:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    64:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Bod navíc na svou stranu strhnula Sparta a to zásluhou Dominika Volka, který se prosadil z bezprostřední blízkosti. Asistence: Tomáš Brém.
     
    47:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Z čista jasna máme opět vyrovnané skóre. Aleš Bodnár předložil před bránu ENVERU PRESHEVOVI, který se bekhendovou sřelou nemýlil. Asistence: Aleš Bodnár.
     
    45:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    I Třinci se podařil obrat skóre, hlavní podíl má RADEK FAKSA. Bez asistence.
     
    44:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Radek Faksa vystřelil od modré a k dorážce se dostal TADEÁŠ JAROŠ. Asistence: Radke Faksa.
     
    39:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    RADEK FAKSA se nadvakrát porosadil a zvýšil tak třinecké naděje. Asistence: Filip Ohera, Martin Samek.
     
    33:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    JAN HEMR střílí další gól hostí, když využívá šťastného odrazu od kotouče. Tato branka vyhnala Karla Němce z branky, do hry se podívá Daniel Chvostek. Asistence: Luboš Vacek.
     
    32:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté předvádějí obrat jak se patří. Tato branka však zřejmě půjde na vrub domácího brankáře, který, sic nevidící přes stínící hráče, propustil nahození DOMINIKA VOLKA snad ještě ze středního pásma. Asistence: Enver Presheva.
     
    32:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Spartě se podařilo rychle využít přesilovou hru, když DOMINIK SIMON dostal nabito od Hudce a tvrdou ránou prostřelil Němce. Asistence: Denis Hudes, David Skřivánek.
     
    24:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražanům se nakonec podařilo využít přesilovku. TOMÁŠ BRÉM se opřel do rány na levém kruhu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Dominik Müller.
     
    15:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to byla lahůdka! Neskutečná individuální akce JAKUBA IŽACKÉHO, který prošel tři hráče s potřebným důrazem a po projetí modré čáry zakončil tak nechytatelně, jak to jen bylo možné. Asistence: Jiří Běhal, Jurij Repe.
     
    09:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Branka domácích je pouze logickým vyústěním drtivého tlaku. TOMÁŠ FRANEK střelou z mezikruží krásně vymetl pavouky v bráně poté, co mu Martin Samek předložil puk na zlatém podnose. Asistence: Martin Samek.

    Tomáš Vacho

    Branky a nahrávky: 10. Franek (Samek), 16. Ižacký (Běhal, Repe), 40. Faksa (Ohera, Samek), 45. Jaroš (Faksa), 46. Faksa - 25. Brém (Müller), 33. Simon (Hudec, Skřivánek), 33. Volek (Presheva), 34. Hemr (Vacek), 48. Presheva (Bodnár), 65. Volek (Brém)


    HC Oceláři Třinec: Němec (Chvostek D.) - Pisarik, Kurzok, Blahuta, Faksa, Pargáč, Slovák, Ohera, Ižacký, Valíček, Jonáš, Chvostek M., Samek, Štencel, Běhal, Franek, Repe, Vrabel, Matěj, Jaroš, Kofroň
    HC Sparta Praha: Bílek (Neužil) - Skřivánek, Kliment, Košťálek, Hemr, Müller, Bílek, Brém, Slavíček, Vacek, Bodnář, Brzobohatý, Hudec, Volek, Presheva, Simon, Březina, Krudenc, Procházka
    bahis siteleri