Kometa Brno – Ústí n/L 7:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 6:0 (kon.) | Písek – Chomutov 5:2 (kon.) | Vítkovice – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Zlín – Sparta 5:3 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Plzeň 4:2 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 28.01.2011, 18:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod po tuhém boji vítězí v krásné bitvě nad Plzní 4:2. Za hrdinu zápasu můžeme bez ostychu vyhlásit havlíčkobrodského brankáře Daniela Dolejše, jenž skvělými zákroky, které mnohdy vypadaly naprosto neuvěřitelně, podržel svůj tým a dovedl ho ke třem bodům. Děkuji vám za pozornost, z Kotliny se s vámi loučím a přeji vám hezký zbytek večera. (20:09:54)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Je rozhodnuto. Radek Špringl po obdržení kotouče nezpanikařil a prokázal kolektivní způsob hry, když přiťukl puk ještě lépe postavenému VÍTOVI KŘESŤANOVI, který z mezikruží bekhendem k tyčce skóroval! Asistence: Radek Špingl.
     
    59:37
    Plzeň svírá v mohutném tlaku domácí Rebely a vůbec je nepouští ven z pásma. Gólman Dolejš teď má plné ruce práce s vykrýváním střeleckých úhlů.
     
    59:00
    Útočník Jelínek se dostal k puku ve středním pásnmu, ale příliš otálel se střelbou a byl plzeňskými hráči rychle odzbrojen. Hrát mohou hosté.
     
    58:41
    Plzeň si vyžádala oddechový čas a sahá k závěrečné power-.play. Na vhazování před gólmanem Dolejšem jde s šesti hráči v poli, přičemž gólman Polívka zůstal na střídačce.
     
    58:20
    Chlubna se dostal k puku v útočném pásmu a namířil si to odvážně mezi přesilu dvou protihráčů, kolem nichž se nedokázal prosmýknout do Polívkovy blízkosti a přišel o kotouč.
     
    57:50
    Hosté zaujali po strastiplné cestě útočné pozice a pokoušejí se o zakončení v blízkosti gólmana Dolejše, jenže bojovná obrana Rebelů zatím odolává.
     
    56:50
    Rebelové aktivně napadají plzeňskou rozehrávku a daří se jim v hojném počtu zhušťovat střed hřiště, přes který si hledají zatím Západočeši cestu marně.
     
    56:00
    Plzeň zaváhala při rozehrávce a nepřenou nahrávku vypíchl na vrcholu kruhů Němec směrem proti rozjetému Jelínkovi, jenže ten měl puk do protipohybu a při pokusu o jeho zachycení v těžké pozici ztratil rovnováhu a upadl.
     
    55:32
    Rebelové odrazili další útočný výpad z plzeňské dílny, jenže po zisku kotouče vyhodili přes všechny čáry jen na zakázané uvolnění. Buly proběhne po levici gólmana Dolejše.
     
    55:13
    Bojovníci z Kotliny přece jen na chvíli vykoukli ze své pevnmé obranné ulity a tlačí se do zakončení v blízkosti gólmana Polívky, který zatím zasahovat nemusel.
     
    54:14
    Indiáni na ledě stále jednoznačně dominují a neustále svírají havlíčkobrodskou družinu pod značným tlakem. Rebelové se snaží co nejvíce usnadnit práci svému gólmanovi Dolejšovi tím, že rychle přistupují k plzeňským střelcům.
     
    53:25
    Kubalík s ocitl v samostatném úpniku, jenže narazil na hráz jménem Daniel Dolejš, která zaúřadovala proti střele zblízka svými betony. Na útočnících Plzně je již vidět značná frustrace z toho, že se jim stále nedaří vyzrát na skvěle chytajícího havlíčkobrodského gólmana.
     
    52:47
    Trochu volného prosotru a času využil na vrcholu pravého kruhu Jelínek, jehož schovaná ráda zpoza plzeňských beků letěla k bližší tyčce nad Polívkův beton, ale hostující gólman zaúřadoval svou lapačkou.
     
    51:55
    Kuchta si sjel s pukem na holi po levé straně až do kruhu a tvrdou ranou, jíž zblokoval clonící plzeňský zadák, netrefil branku. Hrát mohou hosté.
     
    51:42
    Rebelové pod tlakem dvakrát v krátkém časovém sledu nedokázali založil útočnou kaci, když vyhodili pokaždé na odpískané zakázané uvolnění.
     
    51:17
    Schleiss se prezentoval hezkou individuální akcí. Nejdříve z prostoru mezi kruhy pálil na branku přes skrumáž těl, ale gólman Dolejš puk vyrazil hrudí a poradil si i s následnou dorážkou tohoto plzeňského forvarda, jíž ukryl v náruči u bližší tyčky.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 8. Žemlička (R. Zohorna), 22. Chlubna, 38. Dundáček (Špringl), 60. Křesťan (Špringl) - 2. Schleiss (Němeček), 29. Kubalík (Mašek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Škoda Plzeň:
    bahis siteleri