Kometa Brno – Ústí n/L 7:4 (kon.) | Třinec – Pardubice 4:1 (kon.) | Motor ČB – Litvínov 4:2 (kon.)
Vsetín – Slavia 6:0 (kon.) | Písek – Chomutov 5:2 (kon.) | Vítkovice – Hr. Králové 3:1 (kon.)
Berani Zlín – Sparta 5:3 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Jihlava – K. Vary 3:2 (po s.n.)
Havlíčkův Brod – Plzeň 4:2 (kon.) | Havířov – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
5:2 (1:0, 3:0, 1:2)
Piráti Chomutov
Pátek 28.01.2011, 16:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:28
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Tak nakonec Severočeši přece jenom snižují. Bauerovu střelu ztečoval JAROSLAV SOUČEK přesně k pravé tyči. Asistence: Petr Bauer, Nikolas Tverďák.
     
    46:30
    Písek právě vstřelil branku!

    Písečtí opět odbíhají na rozdíl čtyř branek. Maštalířský poprvé loví puk z branky po střele JANA PAUKNERA. Asistence: Dominik Vlk.
     
    40:38
    Chomutov právě vstřelil branku!

    Rychle vyhrané vhazování a první branka Chomutova je na světě. Po přihrávce Nováka bleskově zakončil DINIS SAKAEV a Havelka se už jenom otáčel na pukem, který se mu pohupoval v síti. Asistence: Lukáš Novák.
     
    30:00
    Písek právě vstřelil branku!

    Domácí se opět prosazují. Již čtvrtou branku svého týmu přidává KEVIN REINIŠ. Asistence: Filip Vlček.
     
    29:03
    Písek právě vstřelil branku!

    Po střele od modré čáry propašoval puk do branky opět FILIP VLČEK a během krátké chvíle tak zaznamenává již druhou trefu svého týmu. Asistence: Dominik Vlk.
     
    27:46
    Písek právě vstřelil branku!

    Domácí se při dlouhotrvající přesilovce nakonec přece jenom prosazují. Turek našel najetého FILIPA VLČKA před brankou a ten střílenou nahrávku přesměroval lehkou tečí k pravé tyči chomutovské branky. Asistence: Lukáš Turek, David Ciboch.
     
    11:02
    Písek právě vstřelil branku!

    Jeden z hostujících obránců se snažil vyhodit puk ze třetiny, jenže nastřelil pouze DANIELA SCHWAMBERGERA před sebou a od brusle domácího útočníka se kotouč odrazil za záda překvapeného Hamala. Bez asistence.

    Petr Košatka

    Branky a nahrávky: 12. Schwamberger, 28. Vlček (Turek, Ciboch), 30. Vlček (Vlk), 30. Reiniš (Vlček), 47. J. Paukner (Vlk) - 41. Sakaev (Novák), 53. Souček (Bauer, Tverďák)


    IHC Králové Písek: Havelka (Mazuch) - Jirků, Pícha, Lejsek, Turek, Kubec, Švanda, Janásek, Bernad - Reiniš, Vlček, Schwamberger - Šmejkal, Suchan, Vlk - Krcho, J. Paukner, Vejda - Záhora, Ciboch, Chalupský
    Piráti Chomutov: Hamal (Maštalířský) - D. Hlava, Toušek, Mazánek, Doskočil, Hejcman, Bauer, Navrátil, Tverďák - Havel, Hammerbauer, Huňady, Souček, Lehnert, Novák, N. Hlava, Sakaev, Drobný