Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 4:5 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:7 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 6:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 2:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 5:4 (po s.n.)
Kladno – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.) | Letňany – Písek 5:8 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:7 (3:3, 1:2, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 12.03.2011, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:37
    Za hrubost je potrestán dvouminutovým trestem Meloun (HBR).
     
    53:31
    Ostrou ránu obránce Kříže (CEB) od modré čáry gólman Fučík dobře viděl a ve svém brankovišti ji vyrazil betony do rohu pásma. Právě českobudějovický obránce vzápětí čelil napadání své rozehrávky v obranném pásmu a vyhodil puk mimo hrací plochu, za což pyká trestem kvůli zdržování hry.
     
    53:05
    Havlíčkův Brod špatně vystřídal a pyká za to dvouminutovým trestem, který odsedí za hokejovým katrem Turek (HBR).
     
    49:35
    Mountfield si vynutil značnou územní přavahu a usadil se v útočném pásmu, kde znovu nebezpečně zahrozil. Nepříjemný projektil ze skrumáže hráčů v předbrankovém prostoru ale vyrazil brankář Fučík svými betony. Zanedlouho sestřelil jenoho z brodských hráčů u sřídačky Rebelů Bárta (CEB) a odsedí si 2 minuty za napadení.
     
    44:51
    Kuchta zachytil odražený puk od zadního mantinelu ve středu hřiště a nabral okamžitě rychlost, po čemž se tlačil přes obrácne Škopka (CEB) před gólmana Podskalského, ale jeho slabý pokus z tísně chytil vyrazily Podskalského betony u bližší tyčky. Českobudějovický zadák se ale provinil podražením a odsedí si 2 minuty za katrem.
     
    39:19
    Špringl (HBR) si hodně tvrdě vyšlápl na českobudějovického hráče v blízkosti střídačky Jihočechů. Rozhodčí mu udělil 2 plus OT na 10 minut za vražení zezadu.
     
    33:43
    Z mezikruží pálil Hájek a svou nepříjemnou ranou nechal vyniknout betony gólmana Fučíka, který v těžkém okamžiku podržel svůj tým a ukryl puk pod lapačku. Po odpískání usedají na lavici hanby Hájek (CEB) za podražení a Wasserbauer (HBR) za držení protihráče.
     
    31:11
    Rozzhodčí udělil dvouminutový trest Němcovi (HBR) za hákování.
     
    28:19
    Útočná snaha Havlíčkova Brodu nakonec končí českobudějovickým faulem, který měl na svědomí Kříž (CEB). Ten vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    22:39
    Slibvně se rozvíjející útočnou akci Rebelů zastavil za hranicí pravidel Švec (CEB), který je vyloučen za hákování.
     
    17:48
    Tak to je hodně ošemetná situace pro havlíčkobrodské barvy. Rebelové vyhodili několikrát puk do Podskalského hájemství a drželi zde hru, čímž spořili cenné vteřinky ze svého oslabení, jenže s důrazem to přehnal Kuchta (HBR) a dostal 2 minuty za podražení.
     
    17:01
    A ten měl hned plné ruce práce, když musel likvidovat dvě nepříjemné rány z prostoru mezi kruhy, s nimiž si poradil svými betony. Na druhé straně zastavil rychlý brejk hostů Dvořák (HBR) a na lavici hanby je vykázán za hákování.
     
    14:05
    Škopek (CEB) vyfasoval dvouminutový trest za napadení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Jelínek, 15. Němec (Křesťan), 16. Beránek (Wasserbauer), 37. Kuchta (Jelínek), 47. Jelínek (Pecen) - 6. Bárta, 16. Bílek (Švec), 19. Svoboda (Trummer), 33. Bárta (Prokop, Podskalský), 40. Svoboda (Bárta), 41. Rob (Svoboda, Trummer), 53. Svoboda (Bárta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Fučík (Dolejš) - Pecen (A), Pavlas, Dvořák, Vala, Meloun, Novotný, Dundáček - Wasserbauer (C), Kuchta, Křesťan, Špringl, Žemlička (A), Chlubna, Jelínek, Turek, Beránek, Němec.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Podskalský) - Kříž, Plášil (A), Škopek, Kypta, Pařízek, Prokop - Mareš, Bárta (A), Rob, Beneš, Bílek, Trummer (C), Švec, Hájek Svoboda.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Martin Klouda, Petr Křivohlavý.
    bahis siteleri