Jihlava – Olomouc 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 4:5 (po s.n.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:7 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 3:2 (kon.)
HC Litvínov – Slavia 6:2 (kon.) | Plzeň – Sparta 2:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 5:4 (po s.n.)
Kladno – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Vsetín – Třinec 3:4 (kon.) | Letňany – Písek 5:8 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:7 (3:3, 1:2, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 12.03.2011, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:37
    Za hrubost je potrestán dvouminutovým trestem Meloun (HBR).
     
    53:31
    Ostrou ránu obránce Kříže (CEB) od modré čáry gólman Fučík dobře viděl a ve svém brankovišti ji vyrazil betony do rohu pásma. Právě českobudějovický obránce vzápětí čelil napadání své rozehrávky v obranném pásmu a vyhodil puk mimo hrací plochu, za což pyká trestem kvůli zdržování hry.
     
    53:05
    Havlíčkův Brod špatně vystřídal a pyká za to dvouminutovým trestem, který odsedí za hokejovým katrem Turek (HBR).
     
    52:05
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Jihočeši přečkali oslabení bez úhony a při hře s plným počtem hráčů na ledové ploše nekompromisně udeřili. V přečíslení 2 na 1, do kterého se dostali hosté v rámci rychlého protiútoku, přihrál Jiří Bárta z pravé strany pásma do předbrankového prostoru na hůl najíždějícího BOHUMILA SVOBODY, který střelou bez přípravy překonal přemisťujícího se gólmana Fučíka a završil svůj hattrick! Asistence: Jiří Bárta.
     
    49:35
    Mountfield si vynutil značnou územní přavahu a usadil se v útočném pásmu, kde znovu nebezpečně zahrozil. Nepříjemný projektil ze skrumáže hráčů v předbrankovém prostoru ale vyrazil brankář Fučík svými betony. Zanedlouho sestřelil jenoho z brodských hráčů u sřídačky Rebelů Bárta (CEB) a odsedí si 2 minuty za napadení.
     
    48:23
    Rebelové znovu bušili do českobudějovického obranného valu, jenže Jihočeši založili bleskový protiútok, při němž se ocitl v samostatném úniku Rob, ale vylámal si zuby na skvělém brankáři Fučíkovi, který vyrazil jeho blafák do bekhendu betony a poradil si stejnou části své výstroje i s následnou dorážkou z ostrého úhlu na pravé straně!
     
    47:25
    Gólman Fučík několikrát musel nechat ve svém brankovišti vyniknout proti nepříjemným českobudějovickým projektilům ze všech možných palebných pozic své betony, po čemž jeho spoluhráči založili rychlý brejk, na jehož konci se tlačil z levé strany před branku Kuchta a zkoušel zasunout v tísni puk k bližší tyčce, jenže gólman Podskalský tento prostor utěsnil a přerušil hru!
     
    46:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové nakonec přes špatný úvod využívají svou přesilovou hru. Od modré čáry ostře vypálil Václav Pecen, který sice minul pravou Podskalského tyčku, jenže odražený puk se od zadního mantinelu dostal do prostoru levého kruhu, odkud skóroval hezkou a pohotovou ranou zápěstím MARTIN JELÍNEK! Asistence: Václav Pecen.
     
    44:51
    Kuchta zachytil odražený puk od zadního mantinelu ve středu hřiště a nabral okamžitě rychlost, po čemž se tlačil přes obrácne Škopka (CEB) před gólmana Podskalského, ale jeho slabý pokus z tísně chytil vyrazily Podskalského betony u bližší tyčky. Českobudějovický zadák se ale provinil podražením a odsedí si 2 minuty za katrem.
     
    40:18
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Tak to je hodně studaná sprcha pro Rebely, kteří inkasují v závěrečném dějství už po pouhých 18 sekundách hry. Váhání havlíčkobrodkých beků za brankou využil Bohumil Sovoboda, který se chopil puku a adresoval ho do předbrankového prostoru na sjíždějícího LUBOŠE ROBA, který bez přípravy skóroval podél Fučíkova pravého boku! Asistence: Bohumil Svoboda, Jan Trummer.
     
    39:33
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A Jihočeši hozenou rukavici na led v podobě přesilovké hry s chutí zvedají. Zblízka pálil Jiří Bárta a gólman Fučík zneškodnil jeho ránu betony, ovšem puk se odrazil před brankoviště na hůl osamoceného BOHUMILA SVOBODY, který kotouč zblízka a bez přípravy uklidil do sítě! Asistence: Jiří Bárta.
     
    39:19
    Špringl (HBR) si hodně tvrdě vyšlápl na českobudějovického hráče v blízkosti střídačky Jihočechů. Rozhodčí mu udělil 2 plus OT na 10 minut za vražení zezadu.
     
    36:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A v Kotlině znovu platí nerozhodný stav. Rebelové vyvinuli na gólmana Podskalského obrovský tlak, při němž se v mlýnici u levé tyčky budějovického muže s maskou dostal k zakončení PETR KUCHTA a z mírného úhlu na pravé straně pohotovou střelou přehodil ležící beton, čímž poslal puk do sítě! Asistence: Martin Jelínek.
     
    33:43
    Z mezikruží pálil Hájek a svou nepříjemnou ranou nechal vyniknout betony gólmana Fučíka, který v těžkém okamžiku podržel svůj tým a ukryl puk pod lapačku. Po odpískání usedají na lavici hanby Hájek (CEB) za podražení a Wasserbauer (HBR) za držení protihráče.
     
    32:43
    Mountfield právě vstřelil branku!

    České Budějovice se nastěhovaly zpět do útočného pásma, kde našel Tomáš Prokop svým pasem JIŘÍHO BÁRTU, jehož rána zápěstím z levého kruhu odrazem od Fučíkových betonů skončila u vzdálenější tyčky! Asistence: Tomáš Prokop, Radek Podskalský.
     
    31:11
    Rozzhodčí udělil dvouminutový trest Němcovi (HBR) za hákování.
     
    28:19
    Útočná snaha Havlíčkova Brodu nakonec končí českobudějovickým faulem, který měl na svědomí Kříž (CEB). Ten vyfasoval dvouminutový trest za podražení.
     
    22:39
    Slibvně se rozvíjející útočnou akci Rebelů zastavil za hranicí pravidel Švec (CEB), který je vyloučen za hákování.
     
    20:27
    Trummer poslal z vrcholu pravého kruhu puk do předbrankového prostoru, kam si sjel rozjetý Rob, zpracoval si rychle puk na holi a pohotově vypálil, jenže nastřelil po ledě jen Fučíkovy připravené betony!
     
    18:46
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A je znovu vyrovnáno. České Budějovice po kombinaci v přesilovkovém postavení přesunuly hru do předbrankového prostoru, kde v nepřehledné skrumáži měly nakonec navrch a po Janu Trummerovi dostrkal puk za záda bezmocného gólmana Fučíka zblízka BOHUMIL SVOBODA! Asistence: Jan Trummer.
     
    17:48
    Tak to je hodně ošemetná situace pro havlíčkobrodské barvy. Rebelové vyhodili několikrát puk do Podskalského hájemství a drželi zde hru, čímž spořili cenné vteřinky ze svého oslabení, jenže s důrazem to přehnal Kuchta (HBR) a dostal 2 minuty za podražení.
     
    17:01
    A ten měl hned plné ruce práce, když musel likvidovat dvě nepříjemné rány z prostoru mezi kruhy, s nimiž si poradil svými betony. Na druhé straně zastavil rychlý brejk hostů Dvořák (HBR) a na lavici hanby je vykázán za hákování.
     
    15:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je nevídaná kanonáda, kterou teď oba tábory v Kotlině rozpoutaly. Na českobudějovické vyrovnání našel odpověď ONDŘEJ BERÁNEK, ke kterému se dostal puk od Jana Wasserbauera, když zblízka propálil gólmana Gábu! Asistence: Jan Wasserbauer.
     
    15:04
    Mountfield právě vstřelil branku!

    Ale havlíčkobrodské vedení mělo doslova jepičí život, když se po nahrávce Emila Švece dostal k puku DAVID BÍLEK a z prostoru v mírném úhlu na levé straně propálil gólmana Fučíka! Asistence: Emil Švec.
     
    14:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A Rebelové nabídnutou přesilovku bleskově a s chutí využívají. Vít Křesťan se po vhazování zbavil protihráčů u pravé Gábovy tyčky a naservíroval na pár kroků přesný pas na hůl volného MARKA NĚMCE, který zblízka pohotovou ranou překonal gólmana Gábu! Asistence: Vít Křesťan.
     
    14:05
    Škopek (CEB) vyfasoval dvouminutový trest za napadení.
     
    06:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno. Havlíčkův Brod podnikl dva nebezpečné útočné výpady, při nichž nejdříve nastřelil vyjetého gólmana Gábu do betonů Němec a záhy další výlet maskovaného muže v českobudějovickém brankovišti potrestal MARTIN JELÍNEK, který z levého kruhu poslal puk do prázdné brány! Bez asistence.
     
    05:19
    Mountfield právě vstřelil branku!

    A Jihočeši se ujímají vedení. Puk do útočného pásma zavezl JIŘÍ BÁRTA, který si tělem odstavil bránícího hráče Rebelů, obkroužil brodskou bránu a okamžitě vypálil k bližší tyčce, přičemž dokázal zasunut puk podél Fučíkových betonů do sítě! Bez asistence.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Jelínek, 15. Němec (Křesťan), 16. Beránek (Wasserbauer), 37. Kuchta (Jelínek), 47. Jelínek (Pecen) - 6. Bárta, 16. Bílek (Švec), 19. Svoboda (Trummer), 33. Bárta (Prokop, Podskalský), 40. Svoboda (Bárta), 41. Rob (Svoboda, Trummer), 53. Svoboda (Bárta)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Fučík (Dolejš) - Pecen (A), Pavlas, Dvořák, Vala, Meloun, Novotný, Dundáček - Wasserbauer (C), Kuchta, Křesťan, Špringl, Žemlička (A), Chlubna, Jelínek, Turek, Beránek, Němec.
    Banes Motor České Budějovice: Gába (Podskalský) - Kříž, Plášil (A), Škopek, Kypta, Pařízek, Prokop - Mareš, Bárta (A), Rob, Beneš, Bílek, Trummer (C), Švec, Hájek Svoboda.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola - Martin Klouda, Petr Křivohlavý.
    bahis siteleri