Lučenec – R. Sobota 2:2 (kon.) | Trenčín – Šaľa 2:1 (kon.) | Bodva Moldava – Michalovce 2:0 (kon.)
konec
AS Trenčín
2:1 (0:1)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Sobota 19.03.2011, 15:30MONACObet liga
     
    Vydreté víťazstvo domáceho klubu v pomere 2:1, po polčase 0:1. Priebeh zápasu najmä v prvej polovici nezodpovedal postaveniu jednotlivých tímov v tabuľke, keď domáci sú jasným lídrom, hostia na predposlednom mieste. Domáci začali veľmi vlažne, staticky, bez pohybu, za čo boli potrestaní gólom Mihálika po presnej hlavičke k žrdke. Následne domáci zvýšili aktivitu aj pohyb, hostia však pozornou obranou nepúšťali červených do vyložených pozícií pre zakončenie, až v samom závere polčasu mali hráči AS tri veľmi dobré možnosti. Po zmene strán domáci ešte viac pritlačili na pílu, vtvorili tlak a vyťažili dva góly v priebehu 6 minút, čím otočili skóre a potvrdili rolu jasného favorita a zároveň domácu neporaziteľnosť v tejto sezóne. Hostia sa potom už nezmohli na nejaký tlak v snahe vyrovnať, naopak museli čeliť ďalším šanciam domáceho tímu. Vydreté, zaslúžené víťazstvo domácich ich posiela o ďalší krok bližšie k najvyššej súťaži. (17:28:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    93.
    Striedanie v tíme AS, Čogleya vymenil Holúbek.
     
    90.
    Stretnutie sa predlžuje o 3 minúty.
     
    89.
    Hostia v závere v náznaku šance, akcia po pravom krídle, center na bližšiu žrdku, ale Takács sa k zakončeniu nedostal.
     
    85.
    Súboj o loptu pri návšteve hráčov Dusla na útočnej polovici, Baez vs medzičasom na ihrisku nastúpivší Dos Tulio, domáci hráč vyhlavičkoval loptu do autu a bolestivo spadol na chrbát, ošetrenie.
     
    84.
    V tíme hostí Toporčáka vystriedal Takáč.
     
    83.
    Ďalší priamy kop pre AS po faule na Mazana, krásna strela tesne nad bránu.
     
    82.
    Tlak domácich pokračuje, rohový kop, prihrávky, hlavička až napokon pekná strela z voleja v podaní Mazana z hranice 16ky, Kolmokov na dva krát loptu drží.
     
    81.
    Malecov center skrze 16ku Devečka poslal na roh.
     
    75.
    Druhé striedanie aj v drese domácich, Salinasa vymenil Godál.
     
    75.
    Salinas z rohového kopu zatočil loptu priamo do brány, tá však bola pridlhá, zatočila sa za bránkovú čiaru až za zadnou žrdkou.
     
    74.
    Prakticky z nasledujúcej akcie po vedúcom góle sme videli doteraz určite najkrajší moment zápasu, zrazená vysoká lopta na 11ke pre Depetrisa, ten krásnymi nožničkami poslal loptu do ľavej šibenice, nádherný Kolmokovov zákrok, vymrštil telo a vytlačil rukou loptu nad bránu.
     
    72.
    Konopásek za faul predchádzajúci priamemu kopu dostáva žltú kartu.
     
    73.
    Trenčín dal gól!
    Salinas z priameho kopu prudko prestrelil po zemi múr, Kolmokov perfektne reagoval, vyrazil loptu pred seba, žiaľ pre Duslo len k Ševelovi,ktorý dorazil do brány a poslal tak AS do vedenia.
     
    72.
    Tlak domácich pokračuje, Malec vo veľkej šanci ani nevystrelil, ani nenahral, len pokazil akciu, tá pokračovala, lopta od Salinasa znovu k Malecovi na hranicu 16ky, faul, priamy kop, lopta snad 20sm za 16kou presne na strede.
     
    69.
    865 divákov videlo vzápätí ďalšiu akciu AS, ale tentokrát slabú strelu Baeza z hranice 16ky vedľa brány.
     
    67.
    Trenčín dal gól!
    Aldo BAEZ priniesol vykúpenie pre domácich a pretavil tak tlak do gólu. Na 7m v 16ke spracoval loptu, obtočil sa okolo vlastnej osi okolo súperovho hráča a pravačkou k bližšej, ľavej žrdke prekonal Kolmokova.
     
    66.
    Kleščík je prvým žltokartovým hriešnikom z radov domácich po faule pri postrannej čiare.
     
    64.
    Salinas v šanci, po zabojovaní Baeza o loptu dostal prihrávku a z hranice 16ky bombou poslal loptu tesne vedľa ľavej žrdky Kolmokovej brány.

    Rasťo Ušiak

    Branky: 67. Baez, 73. Ševela - 12. Mihálik

    Karty:   51. Zajac (SAL), 60. Devečka (SAL), 72. Konopásek (SAL)


    AS Trenčín:
    FK Slovan Duslo Šaľa:

    Rozhodčí: Molitoris

    Diváci: 865
    bahis siteleri