Sparta B – Žižkov 2:1 (kon.) | Sokolov – Most 2:0 (kon.) | Táborsko – Hlučín 0:1 (kon.)
Zlín – Vlašim 1:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
2:1 (2:0)
FK Viktoria Žižkov
Sobota 30.04.2011, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    87
    Okamžitě po proměnění pokutového kopu je oceněn další žlutou kartou brankář Švenger.
     
    85
    Žižkov bude zahrávat pokutový kop! Jiří Mošna se provinil ve vlastním pokutovém území proti pravidlům, vidí žlutou kartu a hosté dostávají příležitost ke snížení stavu.
     
    82
    Okamžitě na druhé straně hřiště Miroslav Markovič zřejmě udeřil loktem do obličeje Martina Suse a od sudího Bílka okamžitě vidí další červenou kartu!
     
    76
    Další dramatická situace na hřišti, kdy si Putz třicet metrů od branky od branky posunul míč kolem daleko vyběhnuvšího brankáře Vaclíka, jenž následně poslal Putze k zemi a od sudího Bílka vidí červenou kartu!
     
    59
    Na hřišti se stále více přiostřuje, tvrdým skluzem byl zasažen Putz, jenž je odnášen na nosítkách za postranní čáru. Žlutou kartu v tomto případě inkasoval jen Abena za protesty k předchozí situaci a evidentnímu neodpískanému držení Slodowého.
     
    52
    Skalák proběhl kolem Bodečka, jenž poté soupeři pomohl ustlat si na zemi a inkasuje další žlutou kartu dnešního zápasu.
     
    45
    Sudí Bílek ukončil první poločas a odchod do šaten proběhl podobně vyhrocen jak druhá polovina prvního dějství, žlutou kartu za protesty inkasoval Marcel Štastný, uvidíme, zda budou rozhodčí nějak řešit i nesportovní chování hostujícího trenéra Pulpita, jenž se okamžitě po odpískání poločasu vydal do středového kruhu za trojicí rozhodčích a pustil si ústa na špacír.
     
    44
    Další pozdvižení v Horních Počernicích, hosté se po souboji Suse s Maškem dožadovali odpískání pokutového kopu, sudí Bílek však nechal pokračovat ve hře, následně se Mašek slovně a takřka i fyzicky pustil právě do Suse s brankářem Švengerem, který musel zkušeného útočníka uklidňovat. Jediným žlutě napomenutým hráčem z této situace je však Martin Sus.
     
    40
    Rada dal "kosu" zezadu Markovičovi a také je žlutě potrestaným hráčem.
     
    36
    Přeci jen sudí Bílek začíná vytahovat karty ze své kapsy, dalším žlutě napomenutým hráčem je hostující kapitán Procházka za faul na Krajáka.
     
    34
    Žlutou kartu za nesportovní chování inkasoval Bořil.
     
    16
    První žlutou kartu dnešního utkání inkasuje Martin Abena.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 3. Hušek, 14. Skalák - 86. Štastný

    Karty:   16. Abena (SPB), 40. Rada (SPB), 44. Sus (SPB), 59. Abena (SPB), 85. Mošna (SPB), 87. Švenger (SPB) - 34. Bořil (ZIZ), 36. Procházka (ZIZ), 45. Štastný (ZIZ), 52. Bodeček (ZIZ)   76. Vaclík (ZIZ), 82. Markovič (ZIZ)


    AC Sparta Praha B: Švenger - Sus, Doležal (77. Mošna), Hušek, Polom - Glaser, Hašek (27. Rada), Abena, Kraják - Skalák (90. Švec), Putz
    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Zawada, Bodeček, Procházka, Mójta (69. Kalod) - Bořil, Štastný, Súkenník (57. Novotný), Zapalač (34. Slodowy) - Markovič, Mašek

    Rozhodčí: Bílek - Jiřík, Pilný

    Diváci: 720
    bahis siteleri