Vsetín – Opava 5:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
HK Opava
Sobota 10.09.2011, 15:00Zimní stadion Na Lapači Poloha: Zimní stadion Na Lapači se nachází na křižovatce výpa • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Mladší dorostenci Vsetína tedy sezonu zahajují vítězstvím 5:1 proti soupeři z Opavy a nutno říci, že dnes zaslouženě. Přeji hezký zbytek dne a u onlajnů zase někdy napočtenou. (17:14:02)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Ještě jedno vyloučení na straně hostů David Levák (OPA) 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    59:23
    Domácí si to nejspíš už pohlídají a drží kotouč daleko mimo nebezpečí.
     
    58:45
    Ještě šanci snížit skóre budou mít hosté po faulu Svozílka (VSE), který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    58:01
    Poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:55
    Hosté zvládli oslabení s bravurou a jsou v plném počtu.
     
    56:56
    Domácím se přesilovka vůbec nedaří, další zakázané uvolnění.
     
    56:26
    Jsou to ale hosté, kdo se dostává do šancí. Ve čtyřech opavští zamkli Vsetín v obranném pásmu a po bombě Leváka od modré se Holub jen otáčel, střela šla těsně nad.
     
    55:55
    Pohyb první formace opět těžko zastavovali hostující hráči až z toho byl faul. Matěj Ondruch (OPA) dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    54:48
    Pisklák už byl trochu unaven a chtěl střídat, napálil tedy jen tak lehce kotouč do náruče Marka, který jej podržel a píská se vhazování před brankou Opavy.
     
    53:48
    Vsetín vstřelil branku!
    První formace Vsetína opět úřadovala a je z toho pátá branka! Mikula našel na modré rozjetého ONDŘEJE GRYGARA, který se dostal sám až před Marka a střelou na lapačku mu nedal šanci. Asistence: Josef Mikula.
     
    52:50
    Na ledě první formace Vsetína a hned je to znát.
     
    51:42
    Ngo se dostal v prostoru mezikruží ke střele, mířil dobře k tyči, ale Marek svým betonem jeho pokus vykryl.
     
    50:04
    Škrabánek krásně našel před Markem najíždějícího Janoška, ten ve vyložené šanci napálil touš přesně do hostujícího gólmana.
     
    48:58
    První formace vsetínských je opravdu velmi silná, nyní dobrou minutu motali hlavu celé pětici opavských hráčů, branka bohužel pro ně z toho nebyla.
     
    47:42
    Opava v této třetině zatím lepším týmem, ale další branka ne a ne spadnout.
     
    45:34
    Na první formaci Mikula, Tydlačka, Grygar je opravdu radost se dívat. Tydlačka přihrál nalevo Mikulovi, ten se na modré protáhl kolem dvou obránců a na vzdálenější tyči mu již najížděl Grygar, který okamžitě dostal přihrávku a měl by lehké zakončení, ale opavský obránce mu pohotově zablokoval hůl.
     
    44:38
    Hosté nabyli sebevědomí a snaží se o další branky do domácí sítě

    Filip Bazala

    Branky a nahrávky: 12. Ngo (Weintritt), 22. Vojkůvka (Mikula, Tydlačka), 35. Mikula (Grygar), 41. Mikula (Tydlačka, Grygar), 54. Grygar (Mikula) - 44. Hendrych (Hartmann)


    VHK ROBE Vsetín: Holub (Bechný) - Běhula, Haničák, Chrástecký, Januška, Pisklák, Weintritt, Svozílek, Vítek - Světlík, Grygar, Škrabánek, Janošek, Tydlačka, Vojkůvka, Mikula, Ngo, Ondryáš, Riška.
    HK Opava: Marek (Drnda) - Blaževič, Levák, Monczmann, Dudek, Zbytek, Olšr, Dreljuš, Hartmann, Hendrych, Hlísta, Krupa, Nardelli, Rýpar, Stoniš.

    Rozhodčí: Dobeš - Dočkal, Škrobák

    Diváci: 100
    bahis siteleri