Vítkovice – Kladno 3:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 4:2 (kon.) | Zlín – Pardubice 2:1 (kon.)
K. Vary – Liberec 1:3 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:3 (po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:7 (kon.)
po s.n.
HC Kometa Brno
4:3 (1:2, 1:1, 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 25.09.2011, 18:10 • Kajot Arena - Brno, kapacita 7200 diváků. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:01
    Kometa právě vstřelila branku!

    Jako poslední jel ve třetí sérii TOMAŠ POSPÍŠIL a stejně jako Tomáš Rachůnek zkoušel bekhendový blafák. Narozdíl od svého sparťanského kolegy však byl úspěšný a získává pro Kometu druhý bod.
     
    42:53
    Kometa právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno! A byl to šťastný gól. Michal Kempný pálil od modré čáry a jeho pokus se odrazil od brusle jednoho z hráčů, kteří stáli po levici Pöpperleho. A odrazil se tak, že doputoval přímo k před brankou volnému LEOŠI ČERMÁKOVI, jenž měl před sebou prázdnou bránu a zavěsil pod víko. Asistence: Michal Kempný.
     
    28:49
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tomáš Pospíšil byl doposud skoro neviditelný, ale teď si vzal puk a vidět byl pořádně. Projel s ním až do útočné třetiny a poté od levého mantinelu našel před bránou naprosto volného PETRA HUBÁČKA, který jen nastavil hůl a kotouč dostal za Pöpperleho záda. Teď obrana Sparty poněkud zaspala. Asistence: Tomáš Pospíšil.
     
    22:27
    Sparta právě vstřelila branku!

    Krstevovo předchozí nahození se vyplatilo. Sparťané vyhráli buly a následně zamkli Kometu v pásmu. Tomáš Rachůnek našel nečekanou přihrávkou zpoza brány DANIELA PŘIBYLA a ten zamířil do šibenice. Hovi přihrávku nečekal, přemísťoval se k druhé tyči a nestihl zareagovat. Asistence: Tomáš Rachůnek, Angel Krstev.
     
    12:08
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak jsem to zakřikl. První vážnější šance a hned je z ní branka. Kometa zavřela Pražany v obranné třetině a už před gólem se natahoval do šance Dlouhý. Přesný zásah však přišel až o chvíli později. JAROSLAV SVOBODA si vyjel na pravý kruh, kde plácl do puku, který možná trochu překvapivě končí za Pöpperlem. Asistence: Radek Dlouhý.
     
    7:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Kometa nehraje dobře. Teď zapomněla na TOMÁŠE RACHŮNKA, který se vracel z trestné lavice. Sparťanský útočník jel na Hoviho úplně sám a finského gólmana přelstil pěkným bekhendovým blafákem. Asistence: Mario Bližňak, Dominik Pacovský.
     
    3:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté přetavují velký tlak v první branku, která padla v přesilovce. K dorážce se v mezikruží dostal DOMINIK PACOVSKÝ a neměl problém puk dostat do brány. Sparta zaslouženě vede. Asistence: Michal Broš, Ivan Rachůnek.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 13. Svoboda Jar. (Dlouhý), 29. Hubáček (Pospíšil), 43. Čermák (Kempný), 66. Pospíšil - 4. Pacovský (Broš, Rachůnek I.), 8. Rachůnek T. (Bližňák, Pacovský), 23. Přibyl (Rachůnek T., Krstev)


    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Šenkeřík, Žižka, Valach, Malec, Bičánek, Švrček, Kempný - Čermák, Dlouhý, Erat, Holec, Hruška, Hubáček (C), Jankovič, Svoboda Jakub, Podkonický, Pospíšil, Koreis, Svoboda Jaroslav, Zohorna
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Falter) - Hanzlík, Krstev, Husák, Milam, Philipp, Sersen, Kučný - Lapšanský, Broš (C), Rachůnek I. - Tenkrát, Bližňák, Ton - Treille Y., Foster, Rachůnek T. - Žálčík, Luňák, Přibyl - Pacovský.

    Rozhodčí: Minář, Husička - Čech, Dřínovský
    bahis siteleri